Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Hvala.

Naslednja faza bo , ko finančno malo sebi pridemo... , da sestavim en dober motor in menjalnik na mizi v delavnici ter ga kasneje vgradim. Menjalnik itak malo tuli , motor je pa švohcen... sem sedaj opazil, ko sem ga peljal k ličarju. Mislim, ni hudo, sam ... sem navajen malo hitrejše A serije :) in malo preglasen je.

Lenko

janez

No, pa je spet doma. Malo sem ga že sestavljal... se je ustavilo pri letvah na strešnem robu. Bom moral velik domišljije uporabit, da bo letev gor stala. Inox je že tolko pretegnjen, da noče na miru stat. ma ja...

Jutri dalje...

janez

Citat od: Lenko;140865Vidim da Jaka še vedno dela.

Ja... pa ... ne. Sem ga dva tedna prepričeval, da gre tole zadevo speljat. Težko je... jaz sem hotel tak kot smo pred 20 leti delali, on pa tak kot se zdaj dela... Jaz kr neki, sam da je barva, on ... u nulo. Ma sva nekak prišla nekje vmes... Jaz imam krneki avto, on je pa zadovoljen :)

janez

no... oba sva zadovoljna ... Sintija pa še bolj :)

2sv

evo pa super zgleda lepo da si se ga lotil  in mu podaljšal življenje

janez

Sestavljen :)  Bo pa še kup malenkosti za poštimat... ko bo cajt.

Sledi izdobava...

janez

No tak. AMI je doma, lastnica je presrečna... kar je najbolj važno :)

Celega sem prešprical z Dinitrolom... vrata in ostale votle dele. Tak ,da mi je celi dan teklo z njega po dvorišču (pred delavnico). Prednji in zadnji odbijač ... zlata rezerva... so dokaj ravni pa upam , da bojo taki ostali vsaj nekaj časa. Zadnje gumijaste odbojnike pa sem zmontiral čisto nove. Na AMI srečanju v Bistri sem jih kupil od onega gospoda z milka Amijem. Pašejo... sam škoda , da so bili takrat zadnji primerki.

AMI 8 napis zadaj bom enkrat nalepil... ob priliki.

NAjbolj pa je bil seveda vesel novega Amija naš domači maček... itak je moral takoj probat haubo :)

Ja, nekaj časa upam da bo ostal takšen kot je sedaj... Ni pa straha, da ne bi imel rezervne barve za popravljat... Sem kupil dve kile preveč :)

To je to. :BigThumbs:

janez

Nekaj me matrajo slike... ne gre naložit. Ma ja... dve sta dost da pričarajo vzdušje :)

north

Citroën - Creative Technology

vidobbb

Ja ejga,pa kva sm zamudu...prelepoooo.
V živlenju vse kar se je dalo:vlak,avion, avtobus ... amija ...

pubi2cv

Zeko124

Super, sam da je maček zadovoljen ;)).

Kaj pa je z linijo, a blatnik noče stat noter? Plastičen?

Zdej pa pleh prešat za njegovega krajšega bratca... =))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Blatnik je pločevinast, steber zadaj je menjan in nisem imel več časa , da bi spodnji nosilec odvil in nastavil... Se bo zgodilo ob priliki.

Zeko, pleh nabavim pa začnem delat... Ga je v trgovini zmanjkalo pa upam , da nabavijo v kratkem.

Zeko124

Citat od: janez;141037Blatnik je pločevinast, steber zadaj je menjan in nisem imel več časa , da bi spodnji nosilec odvil in nastavil... Se bo zgodilo ob priliki.

Zeko, pleh nabavim pa začnem delat... Ga je v trgovini zmanjkalo pa upam , da nabavijo v kratkem.

Sej bo... :) :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si