Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Certifikat za Charlestona, ki je letnik 86 sem dobil leta 2008, kar je bilo 3 leta prezgodaj, pa še to tako, da sem poklical na SVAMZ, kjer mi je prijazna gospa povedala, da sploh ni težav, da naj si sprintam vlogo, dodam 2 fotografiji in jim pošljem. To je bilo vse, certifikat je prišel po pošti, plačal sem članarino, morda še kaj zraven in to je to. 90% popust je moj, kaj drugega od certifikata vsaj na kratki rok ne pričakujem.
Spaček je sicer v super stanju, ampak enak postopek se verjetno dogaja pri podrtijah ustreznega letnika, potem pa vozijo "z dratom" zvezana jajca, ki imajo certifikat. Vsaj pri nas certifikat nima generalno nobene zveze z ohranjenostjo, restavriranjem, originalnostjo...
Moj certifikat je 5 letni, upam da bo za pridobitev stalnega treba vsaj malo poakzati avto, sicer vsa zadeva zgublja smisel...

Xandrej

Vse se vrti okoli denarja...

:BigThumbs:

Zeko124

Citat od: janez;140711Mogoče pa bo komu izmed vas prišlo prav. Prodajata se dva karavana sedaj na netu. En je prostorska stiska in drugi rumen, razstavljen in se na slikah vidi da je spet nek poflikan avto. Poglejte pod v prtljažniku in vam bo jasno, da so dali gor eno veliko fliko tam kjer gre pod podom nosilec. Nosilci pa pri vseh amijih zgnijejo in ko se to vidi v avtu v notranjosti je že gotov. Flika čez ne reši nič.

Keža mi je vzel "s tipkovnice", sem mislil napisat, pa sem se vzdržal, da ne bo kdo rekel da pametujem. Èe je vse ostalo kolkrtolk poflikano, je treba ta avto vseeno razdret do konca, vzet s šasije, obrnit na bok, očistit zaščito, sflikat gepek tko kot se zagre, pa blatnike najbrž tudi... pa še kaj bi se najdlo. Za to ceno takega avta pač ne gre prodat... no, nekdo ga bo verjetno vseeno kupil, če bo dovolj vstrajen. Zrihtan, primorski...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Včeraj se je zgodil transport "rad-roda" v drugo delavnico :)

Špric kit je nanešen, danes ob treh pa fino brušenje...

vidobbb

Ej odlično,za to super živalco,komaj ga že čakam fertik,k sem bil ta zadn, k sem ga vidu, preden si ga ofnov .

janez

Tegale belega Breaka http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6440808&show=1 prodajajo že od takrat, ko sem kupil našega oranžnega.

Vsakič, ko se pojavi na netu se spomnim... Sem ga takrat tisto nedeljo klical in mu povedal, da sem kupec in , da ne hodim v Ljubljano naj se pripelje do Vranskega - vsak po poti, mu dam denar in rešeno. Takrat je bila cena 2000 eur... Itak preveč, ampak rabil sem registriranega Amija breaka. Pa se je nekaj izmotaval in ... OK, te pa nič. Sem klical čez pet minut za tega oranžnega in se mi zdi v ponedeljek šel po njega.

Kak enostavno bi se lahko takrat človk rešil tega belega amija pa ni razmišljal... Zdaj pa ima... Cena je vmes padla že na 1000 eur, zdaj ga menjava za traktor... slike pa so vedno iste že par let. Pa si mislite , v kakšnem stanju je. Že takrat ni bil bohvekaj kolkr se je govorilo (podatki od ljudi, ki so ga v živo videli).

Celavie...

Danes barvanje našega bodočega "certifikatorja" :)

janez

Lej ga , lej ga...

janez

1-2-3 ... se pomaranča kotali :BigThumbs:

Zeko124

Ii, kak je fletn ;)! Sam desno zavesco pa le zmontiraj :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Tista gre dol... desna je pa že lani odpadla. Grejo pa nove gor - NOS iz moje arhive... Izdelek SAVA Kranj... športna varijanta :)

Zeko124

Citat od: janez;140854Tista gre dol... desna je pa že lani odpadla. Grejo pa nove gor - NOS iz moje arhive... Izdelek SAVA Kranj... športna varijanta :)

E, super, da vidimo :BigThumbs:! kaj pa nosilci, so celi?

www.keramika-genorio.si

janez

Tam spodaj me še čaka kr nekaj dela. Nekaj ni bilo original nosilcev, drugi pa zviti - polomljeni...

To še pride...

dyfan

Lep je! Kovačeva kobila ni vedno bosa :emot112:
Zdaj je pa za v vitrino postavit, za na cesto ga je škoda :)
Lep pozdrav!

janez

Ni, ni... verjemi da ne. Tale je za na cesto. Za v vitrino bi moral pa bit malo drugače urejen.

Zvečer bo tolk suh da ga bom prepeljal domov, jutri začnem sestavljat .Cesta ga kliče ... Mogoče pa v ponedeljek že prvi delovni dan po novi frizuri :)

dyfan

Ja, vsekakor je bolj smiselno, da služi svojemu namenu.
Želim veliko srečnih kilometrov z njim.
Lep pozdrav!