Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Tegale amija sem šel pogledat ker sem imel čas ko sem nekaj čakal v LJ. Moram rečt da je zelo bogi. klasična amijeva bolezen-streha po sprednjem robu. šasija precej načeta-precej poseden. Bi bilo precej dela z njim.

andraž

Èe je tako, je pa samo še en nateg več. Ali poskus natega dokler ni prodan.

janez

Vsa čast ličarjem. Jaz imam po enem dnevu kitanja, brušenja, kitanja,brušenja... pun kufer tega. Pa še na pol poti nisem. Sej ne bo bohve kaj bo pa skoraj zastonj. Pa zimo bo preživel na nek način...mogoče pa še kak mesec več.

dyfan

Rob strehe si tudi že popravil?
Lep pozdrav!

gule

janez

rob ... je na nekako povarjen. Ni pa to izdelek za reference in ga ne bom kazal okoli... Kot je Gule rekel... na nek način tabu tema :)

Bo zdržal nekaj časa. Oziroma do takrat, ko bom lahko naredil prednji del strehe kot samostojen izdelek - orodje - preša - izdelek .

Nima smisla da butam z glavo skozi zid.

Me pa čaka s kitanjem in brušenjem še ogromno dela. Vse delam sam , da prišparam družinski proračun . Edin barvat ga bom peljal nekam v komoro, da ne zasvinjam cele okolice delavnice. In že v naprej vem, da ne bo nek izdelek... žal. Bo pa mal lepši kot je bil in bo za na cesto.

gule

Opala...zdaj boš, pa imel nov avto...oziroma Sintija...

dyfan

Ami bo dober kljub temu, če bo kakšna estetska pomanjkljivost.
Saj avto je le orodje - pomembna je le čim boljša funkcionalnost za čim nižjo ceno.
To doseči je pa za tebe itak mala malca :)
Lep pozdrav!

janez

Èetrti dan šmirglanja in kitanja... Menda je sedaj pri koncu. Jutri še na roke zbrusim detajle in v četrtek gre v šprickit ... v delavnici pr kolegu.  V soboto pa barvanje. Pol bom pa vidu...

Zeko124

Super, pa bo spet lep in uporaben... :). Za streho pa si res uporabil domišljijo ;).

Proizvodnja preostalih nujno potrebnih kosov za rihtanje Amijev by Keža, bi morda spet obudila upanje pri nekaterih, ki se še trudijo s temi avti...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krtija

janez

Ne vem... zmeraj se mi ami dopade ko skinem odbijače :) Ja, ratrod... ful ma faco.

gule

Včasih so delali lepe avte, ki so imeli detalje...danes, pa samo konfekcijo štancajo!

vidobbb

gule