Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Etedoron

Hm, res je, men kar točno kaže, tko da je 55 km/h tud v resnic 55, ampak potem z večanjem hitrosti izgubi natančnost. Pri 120 se pa števec ustavi, čeprav slišiš, da se motor zmer bolj dere (Jaz imam števec od 2cv specijalke) in da še pospešuje. In potem lahko hitrost samo še ocenjuješ - ko nekoga prehitiš, po tem, kako pobuli vate in pogleda na svoj števec, če je to res možno... HEEE HE HE HE...

Enkrat se je en švaba s črnim Ferrari GTO čist uscal od smeha ko smo padli "120" mimo njega na autobahnu, nekje pri Frankfurtu. Tko se je režal, kar butal je ob volan, da sploh ni mogel pohodit gasa in je zadaj ostal...

1 km naprej nas je pa prehitel en golf gti, tko spuščen, da je s šasijo u tla butal, in odskakoval po cesti. Pa dva modela not, s nosom na sprednjo šipo zalimanim, ful na spidu, kao, "UAU, ICH HABE ETWAS PREHITEVEN!" Takrat smo se pa mi uscali od smeha in skor popadali z avtoceste...
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

janez

2sv

hahaahahahahahh pol je pa svizec zavil čokolado ane

janez

No, če je že ravno zunaj grd pa naj bo znotraj lep. Na Ebayu sem našel originalne (NOS stara roba) tepihe - dodatna oprema za Amija. Danes sem jih dobil in takoj zmontiral.

Res je da je original iz tistega cajta ... sam paše pa ne. Je..ga, taljanska roba.

Zgleda pa simpatično :take_picture:

gule

SUPER !!! Kaj, da ne paše...še vzorec je isti, ko na zicih...koje su pare? Ima li još i tata bi sine!?

janez

Ima sine al je skupo ...

Ti pošljem link na zs.

gule

Šalji bre...mater pri nas dežuje...

janez

"obnovljen" 2004 - 2012 ... RIP

Èista katastrofa... Konec poletja je in sem se odločil AMIja malo poštimat in ga pripravit za zimo. V planu je bilo menjat vse zunanje dele, ki sem jih nabiral zadnje tri leta, povarit zadnje stebre in ... vglavnem na nek način poštimat avto in vrečt novo barvo nanj. In danes, ko sem ga začel čistiti...

... Kdor ga je v živo videl je videl kako barva poka, kolk je kita na njem in vglavnem, načeloma je bil dober, vendar slabo pripravljen pred ličarijo. Zgoraj na robu strehe je letos začela barva pokat in sem pač predvideval, da KER je bi tu verjetno varjen (kot vsi karavani) in kitan je kit popustil. Za očistit in na novo zravnat s kitom.

Mali pritisk z izvijačem, da bi pokraspal "kit", ki je odstopal je pokazal kako so kurčevi veteranarji tega amija "popravili"...

Slike naj govorijo... po celem robu pokonci in vodoravno je tip nalepu pocinkan pločevinast trak... oziroma trakove. Spodaj je ostala rja, luknje... in seveda vse skupaj ni nič držalo - tesnilo in veselo rjavelo do te točke, da...

... je sedaj zadeva neuporabna ali pa pogojno popravljiva z zelo veliko domišljije in časa.

pregled še ostalega dela karoserije mi je vzel vso upanje...

Jutri grem odjavit iz prometa tega AMIja. Kaj bo z njim vnaprej ne vem... nimam ideje.

Videl sem že veliko šušmarjenja na teh avtih. Tole je pa šlo čez vsako mero dobrega okusa. :argue1:

Zeko124

Bože... Ne najdem besed. Očitno nisem edini, ki se je nategnil...

Pa bo šel še en... RIP
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Kolk ima raja domišljije ne moreš da se ne bi nategnil...

Zeko124

Citat od: janez;139552Kolk ima raja domišljije ne moreš da se ne bi nategnil...

Se strinjava. Pri men so bli blatniki zašvasani na masko, pa izotek zabasan namesto zadnjih krilc, pa... eh bom nehal, zavoljo slabe volje... :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Tiki

Bemu miša kaj to folk prodaja... Sožalje za AMIja!
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mirchi

Keza,pa ne ti meni,da tvoje slosarske,svasarske pa oblikovalske sposobnosti ne morejo tega zrihtat. Pa ce bos nad tem obupal pa ne vem no...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Citat od: janez;139544"obnovljen" 2004 - 2012 ... RIP

Mali pritisk z izvijačem, da bi pokraspal "kit", ki je odstopal je pokazal kako so kurčevi veteranarji tega amija "popravili"...

:

To niso bili veteranarji na delu ampak samooklicani pocarji. Pravi veteranarji tega ne delajo.

Fajn porihtaj:BigThumbs:

LP
S

gule

Prvo: A ni to mogoče tovarniško? He-he...

Drugo: Ko je že tako, pa daj streho dol, pa platneno zadevo gor...

Od mene navsezgodaj zadosti...