Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

žabec

Citat od: janez;99183Ti je zalilo spodaj platine ali škatlo od elektronike? Jaz sem z dijano imel težavo, ko mi je voda prišla do elektronike, bila je zmontirana preveč v nosu , pod haubo. Na amiju sem zato postavil škatljo tam  na požarno steno, na najbolj suhi del ...

Montiral sem spredaj pri blatniku, škatla je bila sicer kovinska, vendar je voda vseeno prišla do elektronike.
Samo ena boginja je prava !

Mike666

Janez ko boš stestiral in kupoval še name pomisli. Jaz bi tudi enega vzel.

janez

janez

Danes je Ami dobil novo izdelane sedeže... delo spretnih rok naše prijateljice. Odlično! :BigThumbs:

dvorjan

A da bo veselja zdaj. Na prednjih in zadnjih zicih. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: janez;113854Danes je Ami dobil novo izdelane sedeže... delo spretnih rok naše prijateljice. Odlično! :BigThumbs:

Lepo, asocirajo me malo na golf gti...:BigThumbs:

pubi2cv

Fensi šmensi...luštni so, ni kaj:emot112:

zlikovski

janez

Ha, zdaj se jaz ne smem več vozit z Amijem... ponavadi sem v delavskih cotah pa kak bi pol to zgledlo da ga takoj umažem.

Blago je imela Sintija doma in zgleda ga je bilo ravno dovolj za komplet. Prej so bili sedeži predebelo oblazinjeni in ,če sva sedela ravno nikakor nisva videla skozi prednjo šipo. Predebeli so bili v vseh smereh pa še blago in pena sta bila zelo slabe kvalitete... da o šivanju ne govorim. Blago se je zčelo cufat in se je na nekaj mestih enostavno razparalo. No ja, kako so pobarvali tega amija - tako so naredili tudi sedeže ... zanič.

Zdaj so takšne debeline kot v originalu in se sedi veliko bolje. Prav tako lahko sproščeno sediva in vidiva normalno skozi prednjo steklo. Pa še to... Jaz sem velik, Sintija manjša in sem prej nonstop premikal sedež. Èe sem ga pozabil nazaj dat na njeno mero je bil pa ogenj v hiši . Zjutraj ko se mudi na šiht pa premikat amijeve sedeže ni prijetno. Zdaj je lahko sedež na njeno mero in jaz se lahko vseeno vsedem not brez problema.

Tudi občutek sedet v čistem lepem amiju je ... neprecenljiv.

janez

Megla, mraz, megla, mraz... mal sva imela že pun kufer tega vremena pri nas. Klical sem znanca v Koper pa je rekel, da je dol vreme sončno že 14 dni, pa brez burje... In sva se odpeljala na izlet na obalo. Sicer nama zjutraj nekak ni bilo vstat v mrzlo jutro in po obilici kave sva ob 10. uri dopoldan krenila na pot. Avtocesta, stotko konstantno in pri Postojni že prvi znaki sonca. Na Kozini... poletje, Illy kava tradicionalno na terasi bifeja. Potem ap dalje po stari cesti čez črni kal v Koper. V Kopru naju je pričakal Simon in smo posedeli na soncu ob ... kavi in klepetu. Na njegovo priporočilo kam it nekaj pojest nama je predlagal eno gostilno v Ankaranu in potem sprehod na obali. seveda sva ga poslušala .

Po kosilu in sprehodu po obali na Debelem rtiču in ko je sonce zašlo sva se odpravila spet nazaj v mraz in meglo.

Lep dan, lep izlet , nafilane baterije...

dvorjan

Lep izlet. Ko ga rabis, ga rabis.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Keža tale druga fotka, pa je že umetniška...

Lovro

Ja, absolutno romantično, hehe...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

Takšno filanje baterij je nujno vsaj na vsake 14 dni. Samo včasih se je težko spravit na tak izlet, potem pa šele tam vidiš kaj bi zamujal, če nebi šel...