Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ja to je pa tudi meni kot laiku bilo čudno - kaka jaj.a vse si ti že zrihtal ... kaj je s to streho tako posebnega, da ni mogoče zrihtat? Al je v resnici šla u 3pm sama konstrukcija stebričkov in tega?
OK

LP
Primož

janez

Problem je , ker nimam časa...

Streha, stebri okoli šipe, spodnji rob strehe - okvir po celi dolžini... Vse skupaj se da naredit vendar moram amija razmontirati v prafaktorje, oziroma... vse ven in dol iz šasije. Tudi zaradi drugih neumnosti, ki sem jih odkril tam kjer pa so varili. Oziroma... spikali pleh in zalili z dihtmaso ali zakitali s trdim kitom.

Zdaj se kolebam med rihtanjem šestice, ki je v boljšem stanju (veliiiiko boljšem) vendar nekompletna ali osmica, ki je kompletna vendar potrebna totalne obnove... hmmm

Èasa pa ni ne za eno ne za drugo. Pa še finančno mi ne gre skozi, ker je to domač avto in ... ni financerja zanj.

Moram še prespat malo...

vidobbb

Prov res m je žov zate pa za prijatelja.

janez

Vido... en a glava od dijane  je ostala pr men... ne vem kak si domov prišu ... hehehe

pubi2cv

Pa ne me basat...tega še pa nisem vidu....svašta:argue1:

andraž

Skoraj malo umetniško delo...

vidobbb

Nookol,sem mislu,k si reku, da boš prašal za pušo,pa je kar ostala.

janez

Aja... OK. Sem pozabu :) ... me je ami tolk s tira vrgu.

Danes sem ga spucal... je še hujš...

vidobbb

Ne želim ti da bi imel tak velik problem, oziroma neskončnega dela.

gule

Vsa sreča, pa imaš Dak-a...kar se tiče 6-tica, ali 8-ica, zgleda, da boš od dveh moral enega narediti...naj bo 6-tica je bolj zanimiva in redka!

garac

tole v prešo, pa na jesenice po onega, pa tisto zguncat pa bo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

2sv

Citat od: garac;139620tole v prešo, pa na jesenice po onega, pa tisto zguncat pa bo
ja na tak način so zginili z naših cest  jaz pravim da je edina sreča da ga ima  janez  doma   pa da ga porihta in mu  še nameni nakaj  let življenja   pa upam da počasi oba 6 in 8 obnoviš

janez

Zgleda bo osmica kar šla v obnovo... sva se z ličarjem pogovorila kako in kaj in kdaj. Tak , da je zdaj na meni, da najdem cajt pa finance. Bomo videli kak bo zneslo...

Šestico bi takoj šel rihtat pa je žal dosti preveč manjkajočih sestavnih delov... Amija pa rabimo pr hiši nujno...

tomaz555

Ne vem če je Keža ravno nategnjen. Kolikor se spolnim je bila cena ugodna ( se mi ne da brati nazaj). Koliko stane konkretna obnova in ne flikanje pa ve najbolje. Avto je zdržal eno leto in to je to. V tolažbo, pri novem zgubiš več, še preden tabliče gor daš.

antasi

res je
jazu sem pri novem berlingotu l 2010
zgubil toliko, da bi lahko janez kupil še par serij A v tem času.

Pa da ne govorim o udobnosti vožnje.
Berlingo je trd, gre prehitro,
sem si nabral tolko točk da sem moral iplačat na Vransko na zbijanje točk
da ne govorim kulk denarja se jim zdeval policiji drhali,
na zdej so mi pa znižali cene ko sem nehal plačevat:breaking_pc:
pa da ne pozabim
novi berlingo tak trese pri večji hitrost, da sem dobil že prve simptome
parkinsove bolezni:Hammer3:
verjetno ga bom prodal, pa nekaj dal zraven pa kupil uno modro dijanco za dobirih 6 jurjev eurov:emot112:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB