Dyana pozimi - zimske prigode in nezgode

Začel/a janez, November 03, 2009, 10:31:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Me pa veseli, da je človek najprej okol poklical in malo povedal , da jo podari. Lahko bi jo kar odpeljal 2 kilometra nižje na odpad. Kot večina njih tudi naredi kadar več ne vedo kam z ubogimi citroeni.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Bo potrebno kar nekaj spretnosti revico naložit pa potem razložit. Upam vsaj ,da jo ne bo traktoristrazstrgal, ko jo bo vleku po nbregu gor. Sicer je rekel, da jo bo s sprednjim koncem dvignjenim vleku...no upam na najboljše.

andraž

Po moje boš imel več težav z odvozom (predvsem to, kako je v manj kot dveh kosih, ko razpade odpelješ), kot pa koristi z še dobrimi deli. Ljudje so nori, kaj naredijo iz avta. Tako v Rožni dolini v Lj. stoji črna Žaba ID pod milim nebom. Kakšnih pet let nazaj je bila še nekaj okrita, zdaj pa počasi umira pod milim nebom. :Hammer3:

garac

Aha, misliš tisto od Mathiasa? A ni bolje, da nekdo vsaj nekaj kosov pobere, kot bo morda janez z diane, kot, da nekje razpada in bo šlo vse skup v smeti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Pa se ti nebi bolj splačala ena delovna sobota, jo razstaviš in odpelješ, kar je dobrega, ostalo pa... naj ji bo mila kozjanska zemljica.
Je pa spet res, da je vreme neprijazno in dnevi kratki, ko se mudi pa vedno kaj pozabiš, za kar ti je kasneje žal...

janez

Pravi vse ali nič. Ima tudi nove gume pa jih ne da. Ko pridem po dijano dobim še ostalo zraven. Sem pa že tolk prešraufal v živleju po gošah, da se mi ne da več. Je pa že bolje lepo na toplem. Pa ko kaj ne gre, zalaufaš flex pa odrežeš.

andraž

Ja, Garac tisto sem mislil. Kolikor vem ni naprodaj... ljudje so čudni.

Lovro

A je ne prodaja več - pred časom jo je, vendar je bila cena glede na stanje previsoka.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

@ Keža iz vljudnosti se bom vdržal komentarja =).

Kaj so pa delali z ubogo revico? Ma ni šans da je samo 3 leta zunaj!! Ma kaj si videl kak je očetov Ami pa je stal 14 let, zamisli 14 LET v eni vlažni šupi pod orehom ne da bi se kdo vozil... pa to Diano so morali verjetno kar zatrkljat po bregu navzdol! bom v kratkem poslikal še Amija... Pa iz njega bo še vozen avto ratal!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, si pozabil da ti je oče kupil drugo kabino za amija? Sta pa milo rečeno v istem stanju. Sam kar so se otroci igrali po tej dijani in jo celo zbrcali in zvili. Tvoj ami je pa stal. Pa če stoji v šupi je nekaj čist drugega kot pa v zemlji na dnu vinograda s katerga se vali jo hektolitri vode in blata.

Zeko124

Keža ne se prenaglit... Ami se je tudi pogreznil za tretjino felge v blato ko je blo toliko vlage... Ne, nisem pozabil da mi je kupil novo karoserijo, s tem da je ni meni =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Glede na to, da še kar ni snega...no danes fajn da ga še ni bilo.

Včeraj so dijano potegnili iz grabna in akcija je stekla. Sem ga pa še vprašal...Pa je ostala v enem kosu? Kaj?Ja seveda...

Evo danes mi je uspelo dobit prevoz in popoldan smo šli iskat. Boga reva se je æist sesula na tla. malo smo jo še polcali in vzdigovali...vsaj tolko ,da smo vrata zaprli in jo porinili dol po cesti pa na prikolico. Vmes je seveda še par stvari odpadlo in tudi odbijače so pri prevozu s traktorjem uničli. Sam kar je je. Zdaj je v moji bližini parkirana in v ponedeljek začnem z demontažo.

Stroški...ja no na koncu spade da vsak avto košta nekaj. Nič ni zastonj. Sem pa zraven dobil skoraj nove savine letne srčeke...Bom v ponedeljek videl kolko so uporabne. Danes ni bilo cajta gledat in študirat pa še tema je prehitro padla.

Uživajte ob slikah, če že ni snega je vsaj dijana bela...

Pa Garač , hvala še enkrat za tole...

gule

Zeko124

Keža, če ti kdo reče da si nor ker tole vlačiš domov in "rihtaš" potem veš da z mano vred sva že 2 hehehe... Vsake stvari je škoda, če se le še da popraviti. Delov bo vse manj.

www.keramika-genorio.si