Dyana pozimi - zimske prigode in nezgode

Začel/a janez, November 03, 2009, 10:31:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Točna cena 25eur/kom,torej EN sornik,puše,čep,vijak.Za obe strani 50 eur.
Materjali so preizkušeni,puše iz alubrona so izdržale izlet od 10.000 km po afriki,brez problemov.
Povejte,če vas zanima in koliko enot.Plačilo po povzetju.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Mike666

aha. Jaz dobim en sornik, puše ,vijak tisto šalčko malo, distanšne šajbice in pokrovček za 24€
Tak da žal ne bom vzel teh iz ponudbe.

Zeko124

@ Keža, tkole od daleč se ne vidi nobene razlike, kaj si jih kopiral? :P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

2sv

Citat od: Zeko124;64859@ Keža, tkole od daleč se ne vidi nobene razlike, kaj si jih kopiral? :P
rok  trajanja jim je poteku če razumeš kaj mislim:funny34d:

Zeko124

@ 2sv semizdi, da ni le to... he he =)! Skoraj se ti ne splača 3x tedenjsko vzet ker to je že skoraj kot polletna
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, ena je letna, ena pol letna in ena mesečna. Vse so potekle. Prva letna je bila darilo od bivšega direktorja, polletno sem vzel, ker ni bilo letnih, enomesečno pa ker bi letno plačal samo za dva meseca. Zdaj pa ko se bom odločil če rabim , bom vzel letno. Sam še ne vem če se mi splača, ker sem izven AC hitrejši kot na AC.

Zeko124

@ Keža, hehehehe, se mi je zdelo, da naš ata že malo slabo sliši, te je zgleda razumel da imaš ponarejene, rekel si verjetno pa PRETEÈENE

www.keramika-genorio.si

janez

Danes zjutraj sva šla midva z dijano na službeno pot. Ptuj, Ptujska gora,pa tisti hribi tam okol. Potem pa dol odzadaj za Slovensko Bistrico. Sneg ,led, hribi, brzina,...gume se dobro držijo in varno grabijo hribe in ovinke. Sam hudiča včeraj sem spet imel gumidefekt. Menda že tretjič to zimo. Zdaj je not nova zračnica.

andraž

Tale druga slika je pa vrhunska. Ful mi je všeč.
Verjetno ti v naslednjih desetih letih ne bo več spustila guma, bonus si sugurno že porabil...

saxovts

keža kaj ti je uvčeraj po našem srečajnu počila guma??

janez

Ne , zjutraj ob pol sedmih na Vrholah. Sem bil na poti v Maribor.

gule

Pridi v Bosno da to naštimamo...jaz sem odkar imam amija samo parkrat preveril pritisk v gumah....

janez

Hvala Gule, pridemo...
Sam veš okol gretja, včasih smo se zezali, če ti spaček začne pozimi gret potem je z mašino nekaj narobe...hehe...
Ami ima vse poštimano kot treba ,kar se tiče cevi in napeljave, zajle, tesnenje. Pa tudi nikjer ne piha mrzu zrak v kabino. Bolj je problem, ker se pač zjutraj ob pol sedmih in mrazu motor pač ne zagreje dovolj. Ventilator bi mogoče pomagal ampak sšet bi pa pihalo hladno . V vsakem primeru za ta avto je razdalja ,ki jo zjutraj naredi, da bi se zagrela notranjost kabine premala. Jaz ji pač pomagam zjutraj s tem, da ji avto prej zalaufam in očistim in se vsaj malo zagreje. Vem, da ni ekološko da na mestu laufa in tudi ni najboljše za sam motor, pomaga pa. No recimo ,da bi bil pa ami nekje čez noč na toplem , bi pa bila druga pesem. Ampak trenutno še ni te možnosti.
Letos menda bodo spremenili pri nas v mestu neke prostorske akte, določila, zakone in bom lahko postavil na dvorišču eno garažo. Sej veš , si videl kolk je mala placa in zakon pravi, da mora biti stavba odmaknjena od meje najmanj 4 metre. Pa prišteješ še minimalno štiri metre garaže pa si že pri drugem sosedu preblizu. Zdaj bi naj naredili na meter in pol.
Letos bo kar pestro.

Prejle sem skidal dvorišče, pa moram zdaj spet. Kar siple sneg.

zlikovski

@janez zakaj pa ni dobro če se avto malenkost segreje na mestu, pomoje je to priporočljivo, pomoje je problem pri turbodizlih, če dlječasa laufa na prostem teku, baje turbina trpi ali pa celo zna zaribat, to je predvsem problem baje pri tovornjakih kot sem slišal, za bencinarje pa pomojem ne.

janez

Ne vem kako je pri novih avtih, stari če laufajo v prostem teku rabijo dlje časa ,da se zagrejejo kot pa če takoj spelješ in deluje pod višjimi obrati. Hladen, nizki obrati - večja obraba. In dlje kot laufa pod čokom bolj onesnažuje zrak, ker ni pravilno izgorevanje.