Dyana pozimi - zimske prigode in nezgode

Začel/a janez, November 03, 2009, 10:31:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

on topic: evo Keža, sneg je prišel, zdaj pa le objasni, kako se peljejo nove gume na tvoji Dyani po snegu hehehhe =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Pri nas ni snega na cesti. Je pa sol in pesek. Vozne lastnosti po tej kombinaciji so fenomenalne...

janez

No danes pa je končno malo več snega , in še sneži. Bom lahko probal gume...

Mike666

janez

...

janez

Ker je zunaj pomlad, ker so prazniki, ker se mi ne da pred televitorjem sedet,... sem malo poservisiral mojo dijano. Menjal olje, preveril delovanje motorja, vžig, svečke očistil. Zamenjal sklop brisalcev, ker me je stari zezal in napeljal novo pumpico za vodo. Na tleh.
Pa še odzunaj sem jo malo posprejal ,da je spet zelena. Ampak letos jo moram pa res celo nanovo pobarvat. Vrata in zadnja hauba so adijo, ostalo pa se drži.

...pa še tehničnega imam čez pol meseca. Upam ,da bom bolcne pravčas dobil. Je že čas da jih menjam. Menjat pa moram tudi eno plastično sklečko za luč.

2sv

neke bolcne  imam tudi jaz so spredni nevem od katerega ali od spačka ali diane so še ok. jih dam za simbolično ceno  lp.

janez

2sv

ne  so rabljeni ampak so ok.če jih hočeš

2sv

@janez sedaj so pa bolcni že šli v promet jaz pa sem dobil za pir   lp.

amipick

Janez,to bi te lahko zanimalo.Kolega spačkar strugar ima namen naredit serijo sornikov,puš,čepov,vijakov,za naše avtke.Cena kompleta bi bila 25 eur-sorniki-jeklo,puše-alubron.Èaka samo na naročila,da se loti delat.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Mike666

Vojko me kar prištej k naročilu za en komplet.

janez

Jaz bom tudi vzel par kompletov, Vojko te pokličem...

Zeko124

@Keža, kaj nisi rekel, da nimaš vinjete, če malo pogledam šipo vidim, da temu ni čisto tako... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Malo boljše poglej pa boš videl ,da so neveljavne...