Dyana pozimi - zimske prigode in nezgode

Začel/a janez, November 03, 2009, 10:31:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

janez

No zdajle sem dobil ponudbo za 17,5 eur po kosu. Sam ne vem kera firma...še vedno drago. Žal Sava jih ne dela več.

andraž

Michelinove zračnice so se zelo podražile za ves oldtimer program. Za DS je bila včasih okoli 10, letos sem dal 22 za eno. Malo se jim blede, skoraj za 100% več.

pubi2cv

Ja, Franzose ima Michelin zračnico za 125 gumo po 17,25 ojriča......

garac

žal, ni redna proizvodnja, pa plačamo še skladišče, program zračnic je v večini tovarn opuščen. Pred leti so celo pri nas delali zračnice za francoze z njihovim žigom.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Kaj se pa zgodi, če bi dal kakšno večjo zračnico noter???

janez

Ja men je dal potem večjo zračnico in ena ni sedla kot treba pa jo je precvikalo.

gule

Pri meni na enem ventilu spušča zrak...a sem dal šelno čez ventil...zdaj je  ok...

janez

Ja danes sem pa malo testiral tele gume po dežju. Lahko rečem ,da se držijo ceste fenomenalno. Imel sem eno pot na brzino do Podčetrtka. To pomeni proti Ločam - ovinki, proti Poljčanam - ovinki, pa gorčez tist prelaz proti Rogaški okol Boča, pa dol- sami ovinki, in proti podčetrtku pa dol z glavne ceste pa ...sami ovinki. Mudilo se mi je da pridem še pred temo ...Dobre so, sam da še sneg pade pa še to probam.

Mudilo se mi je pa da vidim dijano še pred temo. Garač (hvala) mi je danes dal cifro, da pokličem ...podarjajo dijano. Poklical in šel pogledat.

Zapuščena ali samo nevozna...to je sedaj vprašanje.

:BigThumbs:  Ja ,vzel jo bom, kakor hitro jo pripeljejo na vrh vinograda. Zdaj me boste imeli za totalno zmešanga...Sam gre za to , da je tale dijana zeeeelllloooo malo vožena in ima dost dobrih detajlov. Ma sej to večinoma sam jaz vidim. Prej je stala dolga leta v garaži, zdaj pa že tri leta v vinogradu...žal. Avto pa je bil od lastnikove mame, ki se skor nič ni vozila...

Keža teb se rola...

Mike666

rok.si

auu, kaj iz garaže so jo spustili, da se je odkotalila na dno vinograda kot v risankah ? :-(

garac

Pleh je za v smeti, ampak če je kolkor tolko original se dobi kaka drobnarija, recimo plastika okrog ročne, kaka malenkost, motor, menjalnik, kljuke vrat, preme,  zadnji odbijač še nekam zgleda...

Me veseli, da bo vsaj za darovalko organov lahko, izgleda pa res obupno.

@janez, ampak kljub novim gumam nisi uspel do teme
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

aja, mimo grede kaka fora pa je, da je avto na stolicah, a so ga mislili zaščitit spodaj?:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Mike666

phehehehehh Garač zaj pa ga si pihno.
heheheheh

janez

Ne, ne Garač. Sem bil tam pred temo. Sam ko mi fotoaparat vseče fleš je vse skupaj ko sred noči. Na stolicaj je zato, ker so mislili bugija naredit z nje. Pa ni šlo , se je šasija prelomila...je ni več. Darovalka bo, sam domov jo je treba nekak spravit. Res ima enih par dobrih detajlov...je še originalna skup. Recimo sedeži kolkr sem jih mal pogledal še niso znucani, vprašanje pa če niso že čist prhki od vode. Materijal je pa lep ,čist. Pa razna tesnila, volan, ...

Nazaj grede sem se ustavil v Poljčanah in slikal bivšo Gerotovo dijano. Stoji pod pekrom...kolkr tolk na suhem. Sem slikal enkrat s flešom in enkrat brez. Se vidi razlika?