Dyana pozimi - zimske prigode in nezgode

Začel/a janez, November 03, 2009, 10:31:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Gume....mam ene zimske mišelinke 135x15, pa ene zimske...ka že ...Dunlop se mi zdi. So že mal v letih, ampak se bodo po mojem kr obnesle:BigThumbs:

sušo

Sej je lohk zaprta streha pa vrata in ostalo sam Mehari pozimi zebe pa če maš uno celtno zašnirano na vse načine.
Mal za pelat se, se da prežvet da bi pa vsak dan drgnu gor pa dol pa se mi zdi da je "samo za ljude jakih živaca" ala Jeti <- AlanFord press

vinotoc

Trda streha in stranice, kot jih ima Pubi, je glih toliko izolativno kot tvoja Dejzi. Vsak čas ji bodo rože dol popadale, tako jo bo zeblo :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

sušo

Lohk rožce dol popadajo zarad mraza sam zeblo me pa, za razliko od lanskega leta, ne bo enako. Sm zatesnil ročno in zračnik na haubi tko da letos bo toplo...
Je pa finta. Ker mam druge zice spredi so tud varnostni pasovi drugi in une navojne lukne v podnu so prazne. Tko da k odprem okno potegne skoz in grdo vleče. Morm še tist zapret pa bo še boljše.

janez

janez

In sem jih dočakal. Danes ob dveh so jih pripeljali. Moje prve NOVE ZIMSKE GUME v dvajsetih letih mojega spačkarjenja. Ne meorem verjet kaj sem si privoščil.
Jutri nesem felge in gume zmontirat pa da vidim kak bo to izgledalo na moji dijani.

:BigThumbs:

garac

zdaj jih moraš dat na črne fletne brez radkap, to je in, da se ve, da imaš doma lite 22col. Pa radkape menda rade stran padejo. To sem nekje prebral, se mi zdi, da prav na forumu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Mater....pa ravn to sem hotu na Mehariju naredit.....

janez

No in danes sem zmontiral zimske gume. Montaža na platišča in centriranje 35 eur.
Doma pa sem potem sam zmontiral na dijano. Pelje se lepo, držijo se ceste, nič ne cvilijo. Kako bo pa na mokrem in ledeno - snežnem bomo pa še videli.
Malo male so na oko...pa občutek imam da mi števec laže...

andraž

Verjetno so še malo nižje kot 125 15. Kotalni obseg je manjši kot pri 135 15, zato ti tudi števec ne kaže čisto prav, pri enakih obratih kolesa gre avto počasneje, ker en obrat kolesa naredi krajšo pot kot pri širši in posledično višji gumi.

gule

janez

Ja Gule zdravo. Kje si?

Ja zdaj pa imam pravega dirkalnika... Zdaj se pa vsi čudijo gumam ,ne dijani.

andraž

Te gume so originalno verjetno za spredaj na Smartu. Ima neko takšno dimenzijo.

Gox

Citat od: janez;61784Pelje se lepo, držijo se ceste, nič ne cvilijo. Kako bo pa na mokrem in ledeno - snežnem bomo pa še videli.

Ne pozabit fotografiranje na snegu ;-)  Ko bo snega dovolj in se boš podil po zasneženih cestah, naredi kako lepo slikco :take_picture:

(nikoli ne veš kdaj bo lahko na koledarju ;-) ... januar 2010 je že tvoj)

Lp
Goran

janez

Bom ,bom brez skrbi. Včeraj sem jih že preizkusil v mokrem, se kar dobro obnesejo.