Problemi zračno vzmetenje(in rešitve)

Začel/a JaniNina, Oktober 29, 2009, 09:12:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citroen pa jih ima samo 400 komadov na razpolago....za celi svet. ;)

dadl

pozdravleni
sem prebirau o blazinah pa je moj problem malo drugačen
saj blazine občasno spustijo v 10 min
potem pa avto malo prepeljem pa problem izgine avto ostane čez noč dvignjen zato mislim da so blazine ok
bi po občutku rekeu da je prej kak ventil ali senzor hin
ma kdo kake take izkušnje

PEPI57

No in sedaj je zadeva rešena.Le te čudežne mehe so mi v četrtek menjali.Po vseh prošnjah,telefonih in mail-ih sem jih končno dobil.Sedaj zopet uživam v vožnji.
lp

wragec

PEPI57

Dobil sem jih pri Selmar Celje,cena 175 eurov komad.Moram priznati,da so se zelo potrudili.
lp

wragec

beboky

alesz upam, da boste to videli in mi skušali pomagati.

Pozdravljeni!

K vam se obračam, ker upam, da mi boste znali svetovati, morda tudi popraviti moj avto.
Sem lastnica citroena c4 picasso 1.6 HDI exlusive, letnik 2009, ki je bil uvožen iz francije. Kupila sem ga konec oktobra, takrat se je slišal samo kopresor, ki pa se je dvigoval vsakič ko sem se vsedla v avto, tudi med vožnjo. V začetku decembra sem menjala desno zračno blazino. Malo za tem je avto začel spuščati piskajoče zvoke, ki prihajajo iz gepeka, točno tam, kjer so tipke za dvigovanje in spuščanje avta. Najprej se je piskanje slišalo samo ko sem speljala, potem tudi vakič ko sem zavila levo ali desno, kasneje je piskalo med samo vožno, zelo pogosto. Na avtocity maribor mi je mehanik rekel, da prvič sliši takšno piskanje in da to zagotovo ni povezano s kompresorjem. Potem sem ga peljala  v Rogaško slatino ,kjer sem opravila servis in tam so mi rekli, da bi lahko bil slab kompresor in da naj počakam, da se pokvari. Blazine pa, da naj bi bile vredu.  Ko pridem do avta, je ta spuščen do konca, zdi se mi, da je leva stran nekoliko bolj spuščena kot desna, kjer je bila menjana blazina. Ko avto prižgem se še vedno dvigne.
A bi mi prosim lahko svetovali oziroma mi napisali kakšno kontaktno številko, da vas pokličem?
LP, Rebeka

handre

No pa sem tudi jaz včasih s C4 GP 2008, na tleh, potem se spet dvigne, pa spet spusti ....., sikanja ni slišat, na vseh servisih kamor sem klical pa pravijo, da blazin ni mogoče dobiti, da niti ne vejo kdaj bodo, da se pa ni pametno voziti s takšnim avtom, ker gra lahko še kompresor......:Hammer3:, včasih se mi res toži po spačku, pozna kdo kakšno rešitev?

DONSIDI

L.P.
Sem zamenjal obe blazini,ampak se mi kompresor še vedno oglaša.Šel na servis in ugotovili na testerju da je RELE KOMPRESORJA.Se da ta RELE zamenjat al kupit nov kompresor,ki ni poceni???????

alesz

Pa so ti preverili.če je kompresor vredu...?

Tejle temi bi tudi bilo mesto tu.....

dadl

pozdravleni naleteu sem na čudno oviro zračne  blazine za grandeja niso dobavljive nikjer niti na uradnih servisih in zato se je ne da zamenjat ve kdo kje bi jo dobu:

dadl

pozdravleni naleteu sem na čudno oviro zračne  blazine za grandeja niso dobavljive nikjer niti na uradnih servisih in zato se je ne da zamenjat ve kdo kje bi jo dobu:

dadl

niki001

lej po praznikih se pravi 6 maja bom videl če se dajo dobiti iz srbije če jih dobim te obvestim