Problemi zračno vzmetenje(in rešitve)

Začel/a JaniNina, Oktober 29, 2009, 09:12:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

niki001

sem zrihtal 140 eurov pa dve minute dela blazina je bila, pozdravljeni

g.stef.udir

In to si dal za eno blazino,al obedve...ker cena je spet neka druga.....se ml reklame naredi pa povej kod si to zamenjal

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

PEPI57

Ko prebiram na forumu razne teme na področju zračnih blazin,ne morem mimo  dejstva,da so le te popolnoma zanič na vseh avtomobilih CITROEN.Tudi jaz imam isti problem: CITROEN C4 Picasso letnik 2009.V iskanju najboljše(najcenejše) ponudbe sem naletel na razlago,da je CITROEN sam našel novega dobavitelja,ker je tudi njim znano,da so stare blazine popolnoma zanič.Zato je tudi pomankanje omenjenih blazin na trgu.Sedaj pa me zanima ali bi lahko vsi citroenarji,ki so že imeli ali pa še imamo težave z blazinami stopili skupaj in zahtevali popravilo v garanciji.Morda v razmislek vsem uradnim serviserjem CITROEN (verjamem da berejo forum),da bi oni sprožili postopek v matični firmi.Verjetno lažje kot mi posamezniki.Verjamem,da jim je v iteresu,da smo mi stranke zadovoljni z njimi.In to bi bil kar precej velik plus.Vsaj tistim,ki svoje delo jemljejo resno,tudi v korist strank.
lp
Pepi

ggrega

to boš res zelooo težko izvedel

prvič ker si v sloveniji
drugič ker se francozi naredijo francoze
tretjič tudi na servisu bodo francozi

potem boš pa mogoče že obupal in zamenjal blazine, kmalu zatem pa še pumpo

jaz se ti ne morem pridružiti ker nimam nobenega vrečarja,verjemi pa da bi se ti z veseljem

v tolažbol,pa tudi druge znamke imajo probleme z blazinami

SeBcHy

A se mogoče ve kdaj je Citroen zamenjal dobavitelja oziroma proizvajalca zračnih blazin?

Èisto informativno me zanima ali ima moj C4 GP vgrajene še stare zračne blazine (od starega proizvajalca) ali ima mogoče že nove (nov proizvajalec)? Sicer težav zaenkrat nimam, skratka vse OK. Avto pa je star 4 mesece, letnik november 2012.

trygy

Jaz sem za, sem jih menjal C4P letnik 2008 prevoženih 170000 menjal obe blazine. Kakovost materiala ni ravno odlika Citroena. So pa precenjne 175 eur ena blazina ni normalno.
LP

niki001

menjal sem jo sam doma kupil pa preko kolega na peugeot servisu

Elwizz

Jst sm že obupal nad avtom. Vse sem že zamenjal ampak avto je 4 dni v tedni na tleh in sploh ne ugaša lučke servis. Potem se sam od sebe popravi, je nekaj dni mir in spet isto. :S

Xandrej

Blazine so že od januarja nedobavljive baje! Jao jao Jao... Zdaj nas pa še avstrijci zajebavajo!

gule

PEPI57

Ja tako kot pravi ggrega potem sem pa obupal,vendar z to razliko,da jaz sploh ne morem menjati teh prekletih mehov,ker jih nikjer nimajo.Katastrofa za današnji čas.Sramota za CITROEN in vse,ki služijo z njim.Prvič,zadnjič in nikoli več. Ali je možno(je že kdo) vstavil namesto mehov vzmeti?
lp

Elwizz

Si probal v Grosuplju? Tam so mi zamenjali vse, kar se zamenjati da, na koncu še kompresor in končno avto dela kot mora. Tudi jaz sem uprašal, za vzmeti in so mi odgovorili, da se da ventar je potrebno kar nekaj dela...

ggrega

Citat od: PEPI57;155093Ja tako kot pravi ggrega potem sem pa obupal,vendar z to razliko,da jaz sploh ne morem menjati teh prekletih mehov,ker jih nikjer nimajo.Katastrofa za današnji čas.Sramota za CITROEN in vse,ki služijo z njim.Prvič,zadnjič in nikoli več. Ali je možno(je že kdo) vstavil namesto mehov vzmeti?
lp

zakaj ne naročiš blazin z nemčije,britanije ali pa od kje drugje,saj je samo en konc gume no

kaj pa če bi novo že namočil v glicerin,da ostane dalj časa prožna

PEPI57

Baje je zadeva takšna,da jih v Sloveniji čakajo preko 60,v celi Evropi pa 16000.
Očitno so bile res popolnoma zanič.