Problemi zračno vzmetenje(in rešitve)

Začel/a JaniNina, Oktober 29, 2009, 09:12:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ronny

Živijo.
Naš C4 grand Picaso se noče več dvignit, verjetno sta šli blazini. Ker jih imamo poln kufer, jih želim ven vrečt in namesto njih dati not navadne fedre.
Ker pa nočem celo premoženje pustit na servisu me zanima če ima kdo kakšen kontakt kakega serviserja ki bi mi to naredil v okolici lj ali v lj.

lp

Saša

garac

malo pobrskaj po forumu, pa boš našel odgovor
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ronny

No po pregledu na servisu naj bi šel RELE, oziroma je nekaj narobe z kompresorjem, točne napake niso zaznali.
Pregledala sem forum in nisem našla nobenih novejših informacij kam bi lahko peljala avto da, mi ven dajo blazini in kompresor, ter da mi not vstavijo amortizerje.
Za te informacije se priporočam.
Se mi zdi da bi me ta menjava stala manj, kakor popravilo kompresorja oz mogoče celo zamenjava.

ronny

Po neskončnem brskanju po netu sem naletela na Citroen servis Jerovšek Grosuplje.
Zamenjavo iz blazin na amortizerje bi mi naredili za 220 e (amortizerji in delo), pa me zanima če je kdo to že delal pri njih. In seveda kakšne so izkušnje, sicer jih po raznih forumih kar hvalijo.

lp

Saša

zupi13

Jerovšek je super! Sem peljal iz Celja avto k njim na popravilo...

sušo

Ja Jerovšek je pravi. Iz cele Slovenije vozijo k njemu. Korekten odnos, odlična usluga v glavnem tako kot mora bit. Priporočam.

xpuser

dexterboy

Citat od: xpuser;219827Prej pokliči pa imej zraven sebe vin.
:gimme_money:
Rebulo, Metliško Èrnino, Teran, Merlot, Malvazijo, Modro Frankinjo, Cviček...?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

sušo

He he valda Cvič'k če je pa govora o Dolenjskem področju...

xpuser

Je prevroče za kaj drugega razen za špricar. Seveda smo na citroen forumu tako da z vinčkom iz spara za 85c liter in navadno vodo s pipe.

ronny

Ne najdem dovolj besed za prehvalit Jerovšek servis, enostavno so me vrgli na rit. Moj avto je vzel preko vrste (redno bi bila na vrsti šele 24.6), takoj mi je povedal kaj se splača delat in kaj ne.
Menjava blazin bi me prišla ena 170evr. Popravilo motorja oz kompresorja okoli 800evr. In mi je lepo svetoval da je bolje da se odločim za fedre.
Točno to sem se odločila, računali so mi (z delom in deli) 189.evriv.. Halooo v avtotehni Vis bi zagotovo celo premoženje pustila za isto delo. Gospod je bil še tako zelo prijazen da mi je zastonj preprogramiral luči, da se ob prižigu avta same prižgejo, (ker je opazil da je to družinski avto poln otrok in psov, in je predvideval da velikokrat pozabim prižgati luči - ni se zmotil), nato mi je še preprogramiral konzolo za klimo, tako da imam zdaj pri vozniku ves nadzor in ni več vsaka zase...res nisem mogla verjet. Avto je bil k njim pripeljan v torek ob 17, v sredo sem ga dobila popravljenega ob 16,30.....
Mislim da bo od zdaj naprej to edini servis ki bo skrbel za moj avto!!!!

plazarig

Lepo da še obstajajo dobre izkušnje!:BigThumbs:

lpka

Ali kdo ve kako se znebim SERVIS lucke ko sem odstranil napihljive balone ter dal namesto njih vzmeti.
V diagboxu sem odstranil Pneumatic susp... in ko celotni pregled naredi, na napake v sistemu,  nic vec ne prikaže  pneumatic suspension. Ampak ko startam mi vedno klikne servis in napise suspention fault. Odlkopil sem kompresor . Odklopil sem Ecu za voznikovim sedezem. Ne vwm kaj naj se naredim.

Romzi

Napake si vse pobrial?
Preveri še na FrenchCarForum, mogoče je kdo že opisal konverzijo.