XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Tiki

Moj XM ima pa samo eno tablico pa še ta je od XY avtomobila :P
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Veloce

No, vidiš, pol so res vredni tam 200€.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

fizika

Eh fantje no, priznam da je kriza in težko se pošteno zasluži dandanes in da bi kupil zdaj avto ki bi ga imel samo tako za malo sem pa tja, ker za vsak dan ga že imam, je treba premislit, ampak tukaj potem pride nabožna želja ki ti ne da miruuuu...jaz vem, da sem svojega dobro zrihtanega prodal po zelo nizki ceni ker sem bil primoran, zato tudi zdaj čakam na podobno šanso pač...ja veloce imaš kar prav, ampak za 200 vem da ne bo dobrega, sigurno pa ne bi dal zanj več kot tam okol 450 EUR, ker se zdaj avtomobile že res štanca in sprejemajo se okoljski standardi...zato so ti naši najslajši že popolnoma odvečna pločevina, s stališča drugih seveda ne nas "citroenarjev"

mirchi

Za max 450Evrov si lahko kupis cliota. Jaz ne upam kupit xm-a za 450 evrov zase. Sploi pa ne sestaka. Ker je za tak dnar treba v njega vlozit se najmanj 2x tolko. Ze dolgo jih popravljam,pa vem v kakem stanju so.  Ni ga problem zrihtat,se da,ampak stane. Pa popravila niso najbolj preprosta. Ponavadi je precej zamudno delo zrihtat kako stvar.saj ne da vlecem vodo na svoj mlin,ampak ce kupujes premisli,kaj bos kupil. Itak ne kupujes,da bos cez par mesecev prodal,kupit takega,ki ma stvari kolko tolko postimane,drgac bos samo jamral,vozil pa bolj malo. Ce bos mel za registracijo,mej se za avto. Je pa to sam moje mnenje.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

No drugi teden bo moj fertik. Nato še samo porpavilo oz. sanacija praga pa bo kot nov. 130 000 z servisno knjigo, novi avspuhi itd itd... Pa ne dam ga pod 2500 jurja ali pa ga raje fuknem v dravo... Aja pa še ganc nove gume ma! Pa nove meglenke pa eh pol avta je novega... Pol pa še razne malenkosti oz. pike na i pa bo ko iz salona. So pa še malenkosti za zrihtat ampak nič drastičnega. Avto pa leti ko svinja nemoreš vrjet. Včasih se mi zdi da gre bolj kot karli...

Veloce

Xandrej, dej povej, a si ti tudi poštimal hidravlične cevi in če si, kje?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Ne ni potrebno. Zgledajo kot nove... če pa bi katera spustla pa bom zamenjal...:BigThumbs:

aXe-XM fan

LP

fizika

ja seveda je izklicna cena ta, ki pomeni da ga je ocenil veliko manj, torej ve da bo moral spuščati, zato je tako visoka cena, za najmočnejšega bencinskega XM-a zadnji letnik bo moral po mojem mnenju spustiti skoraj na polovico...drugač pa ja, ni mu para, naravnost odličen...

ModelJT

No, temu se pa lahko reče, da ni normalen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Veloce

24v, pa ja de.........

Cena pa totalno zajebantska.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

Citat od: Veloce;10349624v, pa ja de.........
veš da je 24v, samo novejši tip motorja 140KW/190KM. hehe
Zgleda lepo ohranjeno na zunaj, v kakem stanju je dejansko paje treba iti pogledat, če sklepam po mastnih flekih na tlakovcu na slikah ima ziher kake problemčke z puščanjem nam vsem znanih tekočin. hehe
Glede cene pa nebom komentiral, v dojčlandu se za 3jurje dobi recimo kaj takega: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4ehbrgnymhb
Tega sem osebno čekiral ene dva tedna nazaj, luštna zadeva,ene par malenkosti za porihtati pa je kot nov:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4faetdn3rhf
lp