XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

a pri 400EUR bi ti še malo barantal, pa ti nisi resen:Hammer3:, kaj ti še polnega za 100EUR natanka model?
Drugače pa pridi v MS, smo lokalci pa gremo pogledat skupaj, pa ta avto je že dlje časa v MS in v pogonu tak da ni totalno v kurcu.
lp

zlikovski

Èe samo hočeš it gledat avto tak daleč, je brezveze, za ta denar ga že vzameš pa pelješ domov.

fizika

Ja, prav saj je res, ampak na avtu sem 100% prepričan da bo treba menjat kmalu turbino, kajti ima kar nekaj kkm,to pa ni poceni tako da vem da je serija teh TCT-jev najbolj občutljiva na tem delu...pač sej lahko govorite ampak sem ga sam imel, z njim zelo lepo ravnal potem pa turbina...fuč, itd.
Sicer pa vsi dobro vemo, da če je cena napisana da je to samo omenjena in da se pri avtomobilih vedno baranta, če pa vsi pravite da je tolko poceni za tak avto, kar priznam da je, ampak je pa tudi kriza...zakaj mu pa potem stoji že kar nekaj časa...lp

Tiki

Stoji pomojem iz enakih razlogov kot moj... Lastnik ga pač več ne potrebuje, nima denarja za vzdrževanje, ima nov avto, kakor koli že... Vsi "kupci" pa že po telefonu zbijajo ceno na 100€, noben ga pa nebi prišel niti pogledati... Upam da ga boš ti vzel in ti bo še dolgo služil. Dober nakup ti želim!

Lp
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

psihopat100posto

OK, samo če en prodaja XM-a serija 2 za 400EUR, pa piše da je dobro ohranjen, pa jaz ti pravim da se tip(včasih njegova žena) že 5 let vozi po MS, pa ti bi pol še ceno malo zbijal ker se "kao" zmeraj dol zbije po tvoje, nevem no, če nimaš 400EUR za tak avto, pol brezveze da ga kupiš, ker zna popravilo prve hujše napake presečti ceno avta. Pa sej to že sam vse veš. No mene osebno bi bilo sram pri taki ceni še nekaj handlat pa bla bla bla...,prideš z vlakom, pogledaš kupiš, al pa greš nazaj z vlakom domu če ti nebo všeč.

fizika

u bistvu maš pač prav, sm slišu da je res dober in da se žena vozi, no zdaj je že odjavljen od prometa...pa da mu nič ne in možakar je res kupil novega in tega ne potrebuje več...

superca13

XM-a za 400 eur boš najverjetneje slej kot prej šraufal ko mutec, tako kot jaz in še marsikdo :)
Razen če nisi preveč občutljiv na skrite napake($$$), ki so zagotovo že prisotne ;)

Veloce

Ali je oglas potekel, ali pa ga je nekdo le kupil. Fizika, si ga šel vsaj pogledat?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

fizika

Do danes žal nisem utegnil, ker bi si moral vzeti čas, sem pa na voljo svojemu bivšmu šefu na č"""o če me pokliče za kakšen evro ker nimam službe...sem si pa drugač zapisal cifro ravno dva dni nazaj tak da ga še pokličem...

andraž

Danes sem videl tega za 9999 Eur v živo na cesti. Res je zelooooo lep.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

A ni mirchi neki govoril, da bi rad imel V6 Aut.? Saj on ga bi sigurno popravil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: ModelJT;107012A ni mirchi neki govoril, da bi rad imel V6 Aut.? Saj on ga bi sigurno popravil.

Jah, Mirchi je nasplošno človek dejanj, tak da če se tole znajde pri njem, bo sigurno porihtan tak kot treba. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Veloce

Hmmmm, tole pa ni 200 konjski, kot piše ampak 168 konjski motor in 12v, ne 24v.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

kakorkoli zadeva je praktično zastonj, samo v delih je vreden 3x tolko.