XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Se so optimisti na svetu. Bi ga pa cez luzo prodal z lahkoto za tako cifro. Al pa se za vec.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Saj to je problem da bodo taki avti šli vsi iz slovenije nazaj v prave države... Zdaj pa mi povej ajd rečimo, da bi ga ded dal za 8 jurjev!?! imaš exluziven avto z 140 000 prevoženimi po moje eden edini (razen mojega) ki ima še dejanskih tolko kilometrin.  Èe si želiš XM-a ne samo za to da ga imaš je to to... ne razumem zakaj je na tem forumu vedno tolko debate o cenah avtov... Vsi bi vse meli ko pa pride pa je vsem predrago... XM je že prav redek avtek... Pa idite v nemčijo po njega ajde da vas vidim. Pride davek pa vse dajatve več kot je cena avta onega za 3000€... Eh brezveze. Pa brez zamere. Cena je taka kot je in raje dam za xm-a 2 jurja več za takega ki ima 140 000 kilometrov ali pa za takega ki jih ima 300 000 jurjev pa brez zamere pe enkrat. Ker konckoncev je tiste 2000 jurja porabiš v štartu pa maš avto še vedno ma avto 300 000 jurjev... Saj se dobijo za 3000 pa tiste kupite kaj zdaj?

mirchi

Tudi taki s 140 jurji se dobijo za manj.Martinovega si poglej. Eno je vrednost avta,drugo pa cena. Cena za dobrega je relativna stvar,pretiravat pa ni treba. Ce mene vprasas je to pretiravanje.

Xandrej

Pa si vprašal kolko ga je prišel? No realno pa je vreden in bi moral za njega dobit 6000, seveda če je z njim vse OK!

mirchi

Sam ne bom pametoval.Ta avto nima realnih kilometrov. Poglej malo zadnje kolo pa mi povej komu je na tem avtu pri takih kilometrih crknil ležaj na mostu.Pa tusti fleki na dvorišču...Pa sedeži in volan so tudi videt malo znucani.To je razvidno iz slik,vprašanje je kak je v živo.

dani77si

če si to na slikah videl je v živo še slabše..vsaj moje izkušnje so take..

Xandrej

Rekel sem če bi bil avto res v takem stanju kot bi moral bit. Èe je podrtija pa če so kilometre vrteli pol ni vreden niti da bi ga kupil... Èe pa bi bil avto kot se šika....

ModelJT

... pa tudi ne bi bil vreden tega denarja. Mogoče čez 10 let. Raje kupim tole C5 za tak denar. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4921145&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Verjetno je v živo res lep, vreden pa ne more biti toliko. Še nekaj let ne.

Veloce

Kakorkoli gledamo na avto, je predrag. Tako da tu ni kej debatirati. Soliden XM 3.0 z vso opremo ima realno ceno tam okrog 3-4 jurje in nič več. Pa ne mi zdej s tujino, ker tudi tam se dragi primerki enostavno ne prodajo. Dejstvo pa je, da je treba v vsakega vlagati.

Pri temu je vprašljiv tudi avtomatski menjalnik, predvsem, kako je bil vzdrževan. Èeprav osebno si ga z 4 stopenjskim avtomatom nikakor ne želim, pa če tudi bi koštal 2 jurja.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

dejstvo je da SLO ni trg za prodajo takih jajc, meli bi vsi, dal pa nebi noben več kak jurja ali dva, pa natankanega do vrha bi odpelal, pa tipitopi mora biti, pa da nima slučajno kake praske!:Hammer3:
Zakaj nebi pripelal iz tujine avta se sprašujem osebno, zato ker doma enostavno ni izbire-ponudbe, v tujini pa je recimo XM-ov kot blata, dobrih in slabih, dragih in poceni, pripelješ pač tisto za kaj maš keš, mene osebno število kilometrov ne skrbi preveč, popravljat ga bo itak treba, glede dajatev pa se tudi ne sekiram, bomo slov.številke naštancal pa bo........heh:BigThumbs:
No resno, jaz sem mojega V6 kupil za 1500EUR, prodajal se je za 3000EUR(pevoženih takrat 210Kkm po števcu), v njega sem takoj vgradil plin 1500EUR, pa popravila v zadnjih 4-5 letih so me stala med 2000-3000 EUR, pa če bi ga dal še poklepat in prebarvat bi me koštalo še 1500EUR zraven. Pol tak če gledaš toti plavi ni niti tak dragi, če štima vse seveda,ehh jaz bom raje mojega pobuškanega in rjavega vozil dokler bo šel, ni najlepši, je pa siguren za vsakodnevno uporabo.

mirchi

Evo jaz sem mojga pripeljal iz Avstrije. Je mel malo cez dvesto realnih-popolna zgodovina. Prisel me je slabe stirh jurje postavljen na cesto. Naredil 120 jurjev brez vecje okvare,so se pa nabirale malenkosti. Ni mi zal niti centa za njega,je odsluzil vse.zdajle ga rihtam,se je nabralo,vecinoma obraba-potrosni material. Pa ce mi kdo ponudi stiri jurje ga ne dam. Ni sans. Vem da bo naslednjih sto jurjev sel. Motor dela v nulo,ni gnil,raztrgan ne ropoce,poka,cvili ce prav jih ma 319000.

zlikovski

Raje bom tiho glede teh 10.000€.
Èez deset let bi se pa lahko šopiril, kako bo takrat zgledo ta voz pa je spet drugo.

pehorunkl

bemti, pa če to niso fleki od olja na tleh ......
pa sedeži so bolj v riti kot na onem nemškem, kjer zgledajo res lepi.
(al pa pizdim, ker nimam 10 čukov)
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

fizika

Pozdravljeni dragi citroenarji, mal me zanima če bi se našel mogoče kdo ki bi šel z mano v Mursko s. pogledat TCT-ja, pa malo zbarantat s ceno...?