XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ja registracija je 100€ dražja. Pa še to zaradi same cestnine. Pa 3.0 ma ketno pa nima tirbine pa še in še...

Veloce

Registracija je resda 100€ višja, ima pa 3.0 popolnoma enako zavarovanje kot 2.0 turbo in motor, ki je precej bolj vzdržljiv. Kot je že Xandrej povedal, ima ketno namesto jermena in že tu veliko prišparaš. Performanse in porabo pa imata približno enako. Mogoče 3.0 nekaj več porabi v mestu.

Jaz bi definitivno izbral 3.0. Gledaš pa zelo poceni turbaka, ki mi pri tej ceni ne vliva preveč upanja, da je avto dober. lahko pa da se motim.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

Da nebo pol na koncu "malo keša malo muzike", na forumu pa jok in stok!hehe
lp

P.S.nimaš kaj premišljevat pa zbijat ceno, idi pogledat če ti bo všeč kupi pa konec, da te kak ne prehiti!

mirchi

Jao,pa kaj ne vidite,da je predrag. Xm pa ja ni vree tolk dnarja. Najbols,da mu da se 100,da ga odpelje.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

GSclub

Citat od: psihopat100posto;101998Da nebo pol na koncu "malo keša malo muzike", na forumu pa jok in stok!hehe
lp

se strinjam. bolje dobrega pustit, kot slabega kupit, sploh pri XMu. pa vzemi kakega poznavalca na ogled.

fizika

Ja seveda, enega bi moral imeti s sabo...pravi možakar da je avto tiptop, da ga še žena vozi vsak dan v službo, glavni servis je bil pri 240000, tko da po prvi oceni po mojem ne bi bil slab, ampak seveda je treba zadevo preverit na učke, moti pa me da nima el. sedežev...

Veloce

Avto za 400€ in te moti, da nima električnih sedežev? A bejž no bejž. Pa sej jih dobiš na vsakem odpadu, pa jih boš ven iz kakega XM-a potegnil, pa bo.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Kaj zdej, Fizikalac, nisi še šel po XM-a?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

fizika

OOOO, ja razmišljal sem da bi se enkrat še malo ustavil pri g. Novaku, na Viču, tam malo povprašal za kakšno pametno ponudbo "šestaka", če pa nič od tega potem pa bom premislil o nakupu tega...

Veloce

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Ma Veloce dobrega sestaka naprodaj. Zakaj ga pa ne kupis?

Veloce

On išče odličnega šestaka za 200€.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

dani77si

pa mora met električne sedeže..ne pozabit ;)

mirchi

Pa opravljen servis,nove kugle,bremze,gume...

ModelJT

Ma, a boste spet začeli?
[SIGPIC][/SIGPIC]