XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

Verjetno je v slo ceni računal novi dmv. Ki pa ne bo majhen za te avte. :-(

Je pa bilo o tem imenu nekaj napisanega po forumih pred leti, se mi zdi.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Citroenovc

Ja jaz ga mam v spominu, da je "zažarel" v spletnem svetu, ko je razpisal se o fotrovem MBju - ne vem več a je šlo za SL190 Pagoda al celo za rasnega Gullwinga ... Verjetno prvo ...
Potem je pa vedno znova pojasneval,d a to da je "mulc" še ne pomeni, da ne sme redke avte prodajat ...

V bistvu je pa čisto vseeno. Noben od nas ga ne bo kupil, torej je brezveze, da naprej parlamentiramo o njem :)
OK

LP
Primož

Poštar

Avto prodaja AMT Auto- und Motorradwelt Tirschenreuth GmbH, Rothenbürger Str. 1, 95643 Tirschenreuth, Nemčija. Cena:10.999 evrov. Avto od prvega lastnika.

Že pred nekaj časa sem sledil v Nemčiji prodajanem xm-u 3.0 V6, letik 1991/92, 45.000 prevoženih, s folijo zadaj, po številnih slikah, tudi podvozja, res kot nov. 20.000 evrov. Kaneje so ali umaknili oglas ali se je prodal.

andraž

Sem pogledal njihovo spletno stran in zadeva zgleda zelo resna. Marsikdo je že v "mlečnih" letih sposoben bolj kot drugi z diplomo iz ekonomije v žepu pri 40-ih.
Je pa dejstvo, da ga za tako astronomsko ceno nikoli ne bo prodal. Ali pač?

gepl83

Dihtunga

Mulo pač z 0 investicije v žep pospravi par jurčkov. Ni neumen. Se pa lahko greš teh špasov, dokler te nekdo ne privije. Nima enega vozila na zalogi in zgleda celi dan samo kopira nemške oglase. Vsake toliko se nekdo napali in dobi pare.
Slovenski s.p. je zaprl 2013, avstrijski naslov pa, saj niti ne veš če ta firma obstaja ali je samo to poštni predal pa - kaj in koga boš tožil ?
Nategunček mali je že v cajtngih popljuvan. https://www.rtvslo.si/tv/info/koda/previdno-pri-nakupu-rabljenega-avtomobila-iz-tujine/488827

" Podjetja Intercommerce e.k.w., ki ga Janez Bedina oglašuje na spletni strani Kickdown.si, v nemškem registru podjetij nismo našli. "
Pa se greš lahko je*at..
Še en v nizu miljon nategunov.

Zeko124

Nevem zakaj folk sploh naseda na take fore, ze ko pogledas spletno stran ni nekega profesionalizma. Majster ima registrirano domeno "kickdown.at", stran pa v slovenscini. Zakaj AT domena, ce posluje iz Nemcije, za zamejske slovence!?

V Nemciji ce si unternehmer (s.p.) tvoji podatki niso javno objavljeni tako kot pri nas. Za vsak uvoz v Slovenijo potrebujes ali kupoprodajno pogodbo ali pa racun avtohise z navedeno identifikacijsko stevilko (ki ni ista kot davcna stevilka). Majster ocitno zadevo odkupi od avtohise, potem pa nekako uvozi v Slovenijo. Ni mi pa jasno kako nekateri uvazajo po 10+ avtov na leto kot privat oseba ker ti ze pri tretjem na FURSu zasveti rdeca lucka.

Po nekih mojih izkusnjah se v tujino izplaca odpravit po specifiko, vse ostalo pa je bolj ali manj tu nekje ali pa se drazje kot pri nas. Gor pa je tako ali tako toliko nategunski prodajalcev da jim Slovenija s celo Celjsko alejo in vec ravna :BigThumbs:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Mogoče posluje kot Strauss?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17935747&display=Citroen%20XM

Ne vem kaj je mišljeno. Tisti rdeč stojadin še zraven, al kaj. Èe gre kdo pogledat bi šel zraven. Varaždinsko zelje, pa to,...

antasi

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Tiki

Jebiga, prej bo za stojenko dubu te 3jurje...

XMi bojo pa dragi ratal, ker je skor vse že preša pojedla...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005