XM na internetu

Začel/a Veloce, September 17, 2009, 05:45:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

HidroThorax

Citat od: dexterboy;259354Vsakdo, ki vozi Citroena, je norec.
Pa ne zato, ker vozi Citroena.
Norec je zato, ker NE vozi Nemca.
Odraz stanja duha...

Veš kolko folka meni reče da sem nor ko sem tolko vložil v C6...A veš kakega Audija al pa BMW-ja bi dobil za ta denar...Mislim ej ko folk misli, da je samo nemški avto avto...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

dbostjan

Ja, tudi meni so že rekli tako, ko sem registriral belo viso: "Zelo lepo je ohranjena, lep oldtimer, škoda je le, da ni Golf, bi bil več vreden..."

andraž

dexterboy

:emot15:
Majke mi, če bi imel to možnost, bi ZAKONSKO prepovedal vse golfe dvojke. Ampak res. Sej to je že isto kot vera. In če si verski fanatik, te samo še svinec pozdravi...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gepl83

Glede na to, kako eni tolčejo čez citroena na tem forumu, je zgleda upravičeno. :) jbg

dexterboy

Sem bral nek strokovni članek pred kratkim, pa se ne spomnim kje;
ljudje vzamejo pametni telefon, vpišejo iskalni niz v googla in po prebranih prvih treh zadetkih že mislijo, da imajo znanje enakovredno doktorju znanosti.
In zato imaš "pametne" glave, ki NE da mislijo, ampak VEJO, da so citrone jajca, ki se stalno kvarijo. Èe ne bi bilo tako, ne bi nihče kupoval EKO sranje v Hoferju. Tako pa ga. Ker so vsi popili celotno pamet tega sveta :)
Èe mi ne verjameš; Zemlja je ploščata. Basta.

Zeko124

Citat od: gepl83;259480Glede na to, kako eni tolčejo čez citroena na tem forumu, je zgleda upravičeno. :) jbg

Ce kdo spremlja na YT Kresimirja Mustapica.

Torej BMW se vzdrzuje, ostali avtomobili pa se popravljajo. :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dexterboy

andraž

ZX16V

To se verjetno nekdo norca dela.
Pobere oglase na mobile, autoscout, potem doda par jurjev in caka na ovce.
Trenutno gledam za enim karavanom, 98l, 120tkm, bordo rdec z bez usnjem, sibedah, 2.9 motor z rocnim menjalnikom za 6500€, pa se ne morem odlocit.

Na autoscoutu imate xm berline z 2.9 motorjem, z zender paketom vse naokrog za normalen denar v Latviji.

Citroenovc

Janez Bedina sicer res obstaja in pred leti je na dolgo in široko takole opisoval in "rihtal" MBje ... Cene so bile vedno zelo visoke, avtomobili pofotkani u najmanjše detalje, vsaj je vedno bil nek "posebnež" ipd ... VSe super, edino Janez je takrat bil nek osnovnošolec al pa mogoče celo že srednješolec ...
Ali je potem posel res zalaufal - kdo ve ...
OK

LP
Primož

Zeko124

Èe mu uspe na XMu pospravit 5 jurjev v žep mu klobuk snamem. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Poštar

Prodajalec je meni znan pod nickom Sonderklasse in kdor bo ta avto kupil za ta denar, bo nevede pobiral žajfo.