Moj Citroen AX caban 1.1i

Začel/a ax_rider, Julij 01, 2009, 09:13:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ax_rider

Citat od: Gox;85987@AX-rider ...

pa še feltne lahko malo prebarvaš ... za minimalne stroške ... jaz sem to naredil 2 leti nazaj, pa še danes drži lepo.

V planu je, da bi naredil tako kot si ti, vendar sem malo v dvomih, koliko časa bi zdržalo proti kamenju po cesti :(

Gox

Meni drži dobro ... je pa navaden sprej za platišča ... nekaj € stane ... kupiš 2komada (če slučajno zmanjka)

Kolesa vzameš dol, s "pleskarskim" trakom lepo izoliraš gumo, da ne bo pofarbana + ventilček ne pozabit)

Malo pobrusiš s finim brusilnim papirjem, obrišeš s suho krpo .. in pofarbaš ... čez 15 minut še 1x pofarbaš ... pustiš uro da se lepo posuši, odlpiš trak in kolesa nazaj na avto ...

Tako sem jaz naredil in je ratalo super ... (se pa nisem preveč trudil z brušenjem feltne, tako da kaka pikica je ostala tudi pod farbo)

ax_rider

Evo sem preveč hvalil AX-a, pa me je kaznoval.   :breaking_pc:

Danes je crknila bencinska črpalka, sreča, da je oče prišel le 50m stran od hiše preden je avto crknil, pa sem ga šel na hitro prišlepat. Klicali smo 4 različne trgovce v bližini in noben ni imel nove črpalke na zalogi, zato smo začasno dali rabljeno od 1.0 AX-a (skupaj z ohišjem). Cena nove je pa 97€, a treba bo žrtovat, ni druge :(

Za piko na i je pa še crknila desna kratka žarnica, ki sem jo menjal 3 mesece nazaj.

saxovts

hehe. a tebi tudi? jaz tudi hočem speljat spred hiše avto noče užgat. na hitro zamenjam bencinsko črpalko z rabljeno. avto vžge se peljem kilometer crkne. Probam vžgat avto vžge. Naslednjih 5km mi je crknil 4 krat tako da sem obrnil ter si od mami spodil berlingota ter z njim šel.

mato

Berlingo pride vedno prav. Tak je,praktičen avto.

ax_rider

V LJ vse zeleno in sonce, pri nas pa v dveh dneh 30cm snega.....sem sprobal, če gre AX še počez :funny34d:

ax_rider

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pero77

Kupijem Ax-a, dobro ohranjenega za dobro ceno, če ima kdo kakšne info prosim na zasebno sporočilo.

garac

Morda bo gox enega dal od hiše, pri njem je sigurno dobro vzdrževan
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ax_rider

Citat od: pero77;90383Kupijem Ax-a, dobro ohranjenega za dobro ceno, če ima kdo kakšne info prosim na zasebno sporočilo.

Moj je dober, sam ga ne prodam...razen če maš 1000€ viška, potem se da zmenit  :emot68:

ax_rider

:take_picture:  AX okoli in na koncu še malo akcije s štirikolesnikom :funny34d:

xsara1

jaz sem imel tud axsa in mi je zelo dobro služil-najbolj sem se pa smejal ko sem ga terov na avtocesti 180h ga naprej ni več menjalnik dohajav in je začel bremzat če je šlo preveč,drugače bi ga pa še imev  avto je uredu sam malo je majhen!

Gox

Lepo :) Temeljito očiščen :BigThumbs:

Èe te zanima mogoče ... imam zadnji strešni spojler za prodat. (Sem ga lani kupil, pa sem se odločil da ga ne bom montiral na maminega AX-a) Je temno sive barve, potreben barvanja) Več lahko na ZS, pa še kako sliko pošljem na mejl, če je treba)