Poliranje vozil

Začel/a Xandrej, Marec 02, 2009, 09:45:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Za 130€ mu ga 1x na mesec tja peljem... Kaj se boš doma matral... He he...

garac

No ja marsikdo od nas bi 130€ mesečno koristneje porabil.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

No včasih si razumel hec ampak je zgleda spet tvoj teden...:BigThumbs:

Zeko124

Xandrej, za tiste, ko nimamo 130 eur tkole na "bh" stran fuknit, nam to pač ni smešno...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

psihopat100posto

človek ima pač svoj cenik, enim je drago , drugim pač ne, ne vem kaj se zdaj tu razburjate nekaj! :)
lp
you know, this forex trading

alesz

Že pri navadni žarnici se na tem forumu situacija do skrajnosti zakomplicira,zakaj in zakaj ne,bi mu jo nekdo moral zastonj zamenjati,,,,,tako ,da je brez veze pisati tromestne številke tukaj,,,

Lamy

Citat od: Zeko124;65693Xandrej, za tiste, ko nimamo 130 eur tkole na "bh" stran fuknit, nam to pač ni smešno...

Kdo pa je reko, da ga moreš ti pelet!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Èe ti ni škoda gnara za take stvari boš pač dal, vsaki mesec toko in tolko €, da boš mel spedenan avto.

Eni ga porabijo za to, drugi pa za kaj drugega. Kolko pa poznam @Xandreja, pa ne vem, če bi komu kr tak zaupal avto. Itak pa ma veselje z temi zadevami in vem, da ga bo kar sam lepo do konca spoliral.

Je še pa tudi letos moj na vrsti. Tak da ......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

garac

Ne podpiram prerekanja na forumu, zato tu v tej temi ne bom več sodeloval, čeprav je moje mnenje drugačno.
Lastnik in voznik citroena, kot tudi sodelujoč na tem forumu, sem zato, ker mi je to v veselje, to ni moja zaposlitev, še manj obveza!
Citroene pač vozimo različni ljudje, nekateri celo mislijo, da so kaj več od drugih. Nekateri jih vozimo, ker smo malo čudni...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Saj pa se ne prerekamo. Pač ma vsak mojster svojo ceno in svojo kvaliteto dela. Jaz naprimer mojo dyanco poliram sam ostali avti pa so samo redno oprani. Èe pa bi slučajno dal avto polirat pa gledo na kvaliteto bi dal Xandreju polirat ker ga dobro poznam in vem da se posveti temu delu ker ga to veseli. Èe pa bi gledo cenovno pa bi pelal tu enemu zraven moje vasi ki se ukvarja s tem kot hobby in je kar poceni. Ampak kot se rekel dyanco poliram sam.

Garač si pa tudi prav napisal. Pač sto ljudi sto čudi. Sto žena dvesto sisa.
tak pač je in hvalabogu da je tak.

borilec

Po več kot treh letih sem temo premaknil z mrtve točke. Ha, ha, ha, zares zanimivo...
Moj cenik je tak kakršen je...
Kaj vsebuje?
1. Pranje vozila
2. Poliranje z grobo pasto 3M
3. Poliranje z fino pasto 3M
4. Poliranje z anti hologramsko pasto 3M
5. Pranje vozila
6. Zaščita z voskom

POZOR!
Prvi stranki, ki je član foruma, dam 100% popust (ja, spoliram mu avto gratis).
Intresenti, javite se!!

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Markolin

Citat od: Markolin;65606Mene pa bolj zanima kolko časa drži to poliranje, a to nardiš enkrat v življenju avtomobila, al je to treba potem vsak drug teden delat, al kako je s tem????

Prosim odgovore

Markolin

Še vedno čakam odgovor, pa še nekaj me zanima, koliko krat v življenski dobi se da sploh barva polirat. Kaj je nikdar ne zmanjka - barve namreč. Govorim o avtomoblih, ki niso lakirani, večina je takih. Misli da se da spolirat 3 do 4 x pol pa bi že mogla kera druga parva prikukat na dan.
Se morda motim???

zlikovski

Po mojih izkušnjah ampak me ne držat za besedo eno sezono mogoče dve.