Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroX

Kaj sedaj si pa celjan (CE) postal?
Veš kaj pravijo, če imaš take tablice...:emot66:
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Xandrej

@Ibanez RG

Vzmetenje je isto. Poraba je sedaj glede na onega 0.5 litra več ampak nema problema. Èakam na odgovor od Carlssona koliko so jih SPLOH predelali serije II jaz mislim, da več kot 20 komadov ne,  ne vem. Bom sporočil. Inox celotni sportni izpušni sistem je Carlssonov kakor tudi piše spodaj vsepovsod.

@Citrox dobro, da imam še MB zraven sem pač dupli štajerc. :BigThumbs:

Zdaj sem glih še zamenjal kabinski filter za onega z ogljem sedaj pa sva pripravljena na nove poti...  :emot112:

Lamy

No super!:BigThumbs:

Kolk litrov pa gre tu not?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Xandrej

Glihkar dobil mail od Carlssona. Predelava C5 Facelifta pride:

Zajema:

- Predelava motorja na 235 konjev, 320Nm navora, in 240 km/h končne.

- Predelava celotnega izpušnega sistema Carlsson

- Felne z gumami Carlsson + michelin.

- set aerodimaničnih dodatkov, sprednji spoiler, zadnji spoiler, mrežica, pragovi ter okrasne letvice

- oblazinjenje carlsson dvobarvno usnje

- usnjem športni volan v dvobarvnem usnju

---------------------------------------------

Držite se:

12 700 €

!!!!

Lamy

A je tu not všteto še kaki mesec skijarije v dolomitih :Hammer3:

Stari noro
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Imam CD-je za RT3 navigacijo z novo verzijo programa ver:6.63 komplet 70€ katra EASTEVROPE 2008 pa 50€, z nadgradnjo programa vam radio zna igrat tudi MP3.

laguna

citroenarji imam navigacijo garmin.zelo slabo mi lovi signal satelitov.na servisu mi je dejal da je krivo prednje steklo na avtu.zanima me če ima še kdo takšne težave.
še eno vprašanje,ali ima c5II vgrajeno kaj za brezročno telefoniranje.zraven radia ima tipko z napisom TEL

laguna

eustahije

Citat od: Xandrej;42324Držite se:

12 700 €

!!!!

Lahko kupiš še eno C5 II in jo podariš v dobrodelne namene  :)
Sicer je zajeto kar nekaj dela v sami predelavi, se mi pa še vedno zdi predrago... :argue1:

A še vedno razmišljaš o tem?

Citroenovc

Saj Andrej ne rabi predelave - je že kupil predelanega ;-)
OK

LP
Primož

Tma

Naš C5 III ima BT instalacijo za telefon. Obstaja pa tudi vezija z integriranim telefonom v katerega vtakneš SIM kartico.
LP

ps. Predelava Carlssona je sicer draga - ampak Športni Rostfrei auspuh sigurno ni pod 1000€, usnje je tudi nekaj vredno, predelava elektronike, feltne (kvalitetne) z gumami so takoj par tisoč €. In ne nazadnje še ekskluziva da ti piše Carlsson.
Carlsson predelave so bolj cenjene kot AMG in so nekje na nivoju Brabus-a (če vzamemo samo Mercedes)
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

Xandrej

Saj načeloma že celo zgodovino predelujejo SAMO Mercedese pol pa so pli delat te C5 pa še zdaj ne vem zakaj. Bog ve kakšen je bil dogovor.

Moj ima tudi telefon in samo vstaviš cim katrico pa dela odlično. Pri operaterju vzameš samo sim katrico za avtotelefon pa 2€ je na mesec naročnina. Številka pa je enaka tej ki jo imaš na mobitelu.

laguna

mislim da moj nima avtotelefona,saj nikjer ne najdem reže za kartico

Xandrej

No danes sem ga pripravil za zimo. Lepo jeklene felne gor (črne) pa gumice Continental wintercontact 215/55 R16 pa gremo do pomladi... :BigThumbs: