Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Pa kaj vam je ljudje, snega se mesec ne bo, vi pa radirke gor. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

laguna

kolikor se spomnim je zakon da je treba gume montirat 15 nov.neglede na vreme  oz.je sneg ali ni

Lamy

V višjih predelih pohorja bo v četrtek sneg

Pravilna odločitev:BigThumbs::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: dvorjan;42542Pa kaj vam je ljudje, snega se mesec ne bo, vi pa radirke gor. =)

Ja bom si nabavil ketne za 18 col felne... Pa mi smo doma na pohorju! :BigThumbs:

Xandrej

Citat od: laguna;42549kolikor se spomnim je zakon da je treba gume montirat 15 nov.neglede na vreme  oz.je sneg ali ni

Tako je in tako je prav. Temperature zjutraj so zelo nizke. Zdaj pa za 4 dni nebom diplomiral.

laguna

montiral v mojega lepotca parrot3200 ls color.deluje izredno dobro.cena z montažo230e
približno toliko sem pa že policajem dal

Citroenovc

Kako da si se pa odločil za tega s prikazovalnikom?
Namreč pri faceliftanem C5 je baje najbolj običajn Parrot dovolj - saj naj bi prikazoval vse potrebne informacije na centralnem zaslonu.
Seveda - lahko pa so me narobe informirali (tudi jaz razmišljam o Parrotu)
OK

LP
Primož

laguna

takšen nasvet so mi dali,oz.bil mi je všeč,ima barvni ekran pa številke so velike.možno je pa tudi da mi je to svetoval saj je dražji.torej več zasluži.mi norci pa plačamo

Citroenovc

Ja jaz sem pa ravno zaradi tega, ker ne bi rad imel še en dodaten display, malo pofirbcal naokrog - potem mi je pa en gospod, ki je pred leti imel mkI C5 in v njem enega takega Parrota in potem taistega Parrota prenesel v mkII C5 - rekel, da prej je bil display nuja - v mkII pa itak vse prikazuje na centralnem zaslonu ...

Koliko od teh 230Eur je pa bila sama montaža? Si bil zraven mogoče - imajo veliko dela?
OK

LP
Primož

laguna

sama naprava je 160e ostalo je delo,čakat je treba dan,dva za montažo

Xandrej

Kaj mate to? A potovalni računalnik al kaj? Tale varijanta z navigacijo pri barvnem zaslonu pri C5 II je zakon res dela logično ter preprosto. Pa še polno nekih varijant ki jih ne rabiš. naprimer glasnovi ukazi avtomobila... Eh.

laguna

andrej parrot je brezžična enota za mobilni telefon ki se konekta preko blutu ima svoj displej ,tvoja makina ima verjetno to že vgrajeno.mene pa zanima kakšno navigacijo pa ti misliš na c5.na mojem ni nič.

Xandrej

Jaz imam original barvno navigacijo, Mp3, navi, klima, potovalni računalnik, radio, cd veksler, telefon itd itd... Vse v enem dela odlično!

laguna

vrjamem da je to prava stvar.jaz pač dopolnjujem saj sem plačeval preveč kazni zaradi telefona

Xandrej

Da malo povem.

Avta sem se že ful navadil. Avtomatik mi postaja vedno bolj všeč in pristaja takemu avtu v nulo.

Èe bo vse po sreči gre avto spomladi spet k Bošteju, da naredimo noter muziko seveda še boljše kot je bilo v onem...

p.s. Treo, Impulse, Rainbow itd itd.. :emot112: