Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

No začelo se je tako, da sem vedno rekel ali bom spekel C6 ali pa bi mogoče še imel kdaj kakega Carlssona....

C5 II Carlssonov je pa tako malo narejenih da samo videt ga je že zmaga kaj šele, da najdeš takega ki si si ga samo v sanjah zmislil...

No na mobile de sem prejšnii teden brskal pa najdem Citroen C5 3.0 V6 by carlsson, črn, dvobarvno usnje, 6 stopenjski avtomatik itd itd... All inklusive...

Rečem fotru pokliči gor da vidimo, Foter kliče v Leipzig in beseda gor beseda dol nakar človek vidi da je svet res mali, namreč foter je imel bivšega sodelavca v nemčiji v Leipnizu in ga je poklical, seveda je ded vedel za avto ker je prejšni teden v tej avtohišinamreč kupil že 3 mazdo (zastopnik za mazdo). Se s šefom poznata in je po besedah vse štimalo zgodovina avta znana, preverili tudi po številki šasije kako je avto bil na servisu kaj so menjali pod garancijo ina da je bil na servisu 20.10.2007 na 21000 kilometrov... Sedaj jih ima nekaj malega manj kot 38 000.

Vsedli smo se v fotrovega Peugeota in šli na izlet... Pri tem kolegu prespali ker so v petek imeli praznik v nemčiji v soboto pa po avto. Načeloma je avtohiša se pripravil. Probe tblice in vse... Tudi če bi imel en sam razlog, da avta nebi vzel bi plačal te tablice in šli bi domov ker imam doma avto kateremu načeloma čisto nič ne manjka...

Pridemo do avtohiše vse pregledamo, manjkal ni niti en sam papir, niti nič, vse so imeli vse papirje, servisna, vsi CD-ji vglavnem nisem našel niti enega samega razloga zakaj avta nebi vzel. Poleg tega ima pisno 1 leto garancijo na vse načeloma. Avto je šel z mano. In pripeletala sva domov po 900 kilometrih.

Slike pa to pa bom dal ju3 sem zmatran ko pes... Avto pa lahko samo rečem Ne moreš vrjet. Kaki zvok, avtomatik je simfonija, treba še ga malo počistit v nulo prevekslal bom felne iz onega pa ga naredil kot se spodobi...

Jutri pa grem letat po dvčni pa se prijavit za homologacijo.

Več vam bom še povedal jutri kako bi se naj avto prodajal da je lahko veliko komu malo za vzgled.

Vglavnem presrečen in zadovoljen...

Žal pa se bom moral poslovit od rdeče zverine s katero sem bil res zadovoljen in upam ga prodat komurkoli saj je avto v vrhunski formi.

Èe ga hoče kdo od vas bomo se pametno zmenili in rad bi videl da bi ga kdo naprej negoval kot sem ga jaz.

perom

No fantje, to pa je pravo veselje! Kot da bi bil 1. zaljubljen.
Èakamo na slike:)

Èestitam Xandrej!
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

deyo

Andrej, pa to je iz "Saj ni res, pa je".

Srečno se vozi z njim.

michoBX

Ufff, tole pa ni kr tk.  Komej čakam na slike, sam zj ti bom pa res, res fouš...
Hja, dougcajt mi je ja...

gigo

Sem prou vedu, da se neki kuha. : Srečno vožnjo.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Hvala... :BigThumbs:

Sem bil včeraj malo zmatran pa malo sem slikal pa bojo slike popoldan.

Saj pravim redčega pa bi najraje dal nekomu, ki ga bo dalje božal in rihtal. :emot112:

Dr. MadMan

A ne me hecat kupu si avto k sem ga jaz prešnji teden ovohaval, ker nisem verjel kilometrom! Èestitke! Fenomenalen primerek v prave roke!
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Xandrej

Jaz sem takoj zagrabil spoh pa se je vse pol pokloplo...

Saj lahko vidite zgodovino vsakega avta v citroen registru... Jaz sem takoj vedel, da je lani bil na servisu avto pa da je imel 21000 kilometrov takrat... Pa da je bila ena cinšpula v garanciji menjana pa en park senzor pa 3x je bil vpoklican ko so bile citroenove akcije... V avto pa v nemčijo pa je... Pol pa še ta fotrov bivši sodelavec vglavnem se je vse pokloplo ...

Danes bil na davčni in v petek dobim papirje potem na homologacijo, avto bo drugi teden na cesti!

:BigThumbs:

Ibanez RG

Ja, cestitke...!!! Pizda, pa tako lepo si rihtal rdecega, zdaj pa gre od hise... Komaj cakam slike, ker se mi ne sanja kaksen je to avto.
Ali pa rdecega odjavi, pa ga imas doma za zlato rezervo, nikoli ne ves, kdaj bo zena hotela svoj avto - da bo mir.
Koliko prevozenih ima Karly?
Glede tvojega - 6 mesecev prekmalu sem kupil svojega; ce bi bil brez, bi zdaj kupil tvojega. Upam, da nasel tako skrbnega lastnika kot si ti. Ne daj ga vsakomur.
LEPO VOZNJO!!!!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

Carlssonova različica temelji na najzmogljivejšem C5 z trilitrskim motorjem, kateremu so s spremenjeno geometrijo odmičnih gredi, sesalnih cevi, kakor tudi celotne motorne elektornike, dvignili moč iz serijskih 152 kW na 173 kW, navor pa iz 285 na 320 Nm. Ob tem je motor ostal kultiviran, omeniti pa velja, da je 260 Nm navora na razpolago že od 2000 vrtljajev dalje. Moč se prenaša na prednji kolesni par preko sekvenčnega avtomatskega menjalnika, ki se samodejno prilagaja stilu vožnje oz. obliki ceste, ter na drugi strani omogoča tudi samodejno pretikanje.

Podvozje je prilagojeno povečani moči vozila, s čimer so že v osnovi izključili kakršnekoli negativne vplive na sicer priznano dobro podvozje serijskega C5. Avto so postavili na kolesa dimenzij 225/45, ki so nameščena na 17 palčna platišča. Vzmetenje je ne glede predelavo, ki jo zahtevala večja moč, ostalo še vedno naravnano na udobje, ki ga omogoča tudi serijski model.

Ker večini tistih, ki kupujejo "sfirzirana" vozila običajno ne zadošča le predelava motorja in podvozja, so se pri Carlssonu dodobra lotili tudi predelave zunanjosti, kakor tudi notranjosti C5. Tako sta zraven že omenjenih 17 palčnih platišč spremenjena še prednji in zadnji odbijač, dodane pa so tudi obloge pragov. takšen C5 deluje veliko bolj športno, morda celo nekoliko agresivno!

Èe smo pri zunanjosti rekli, da je naravnana na šport, lahko za notranjost rečemo kvečjemu športna eleganca, ali bolje udobje in visoko kvalitetni materiali. Usnje in Amaretta. Usnje v barvi konjaka tako najdemo na sedežih, spodnjem delu armaturne plošče, volanskem obroču in še kje. Prav tako šlahten je nov material Amaretta, ki ga v temno sivi barvi najdemo na zgornjem delu armaturne plošče in vrat, v konjak rjavi pa še na spodnjem delu vrat in sedalnih površinah sedežev. Vse skupaj je izdelano z veliko mero občutka za kvaliteto in tako kot celota daje občutek izrednega luksuza.

Sedaj pa prve slikice na hitro... Danes v družbi:

Avto je še umazan in še ni prišel pod mojo roko... drugi teden ga registriram pa premenjam še felne pol v akcijo te pa bo!

Ibanez RG

Stari, ne me j......!
Hudoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
The Best!!!!!!!!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Mike666

Solzne oči dbim ko slišim da prodajaš C5 I. Toliko truda in taka lepotice n9kjer daleč naokrog!
No ampak že vidim kako boš porihtal tega! Kot te poznamo vemo da z okusom!
Èestitke in veliko varnih kilometrov.
Pa daj nam kdaj malo za slinit kako novico hehe!

aygo

Lep stroj,čestitke in srečno vožnjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

perom

C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

Pjer64

Èestitke za dober nakup , pa da ti dolgo služi:emot112: