Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

dvorjan

Par dni me ni na forumu, pa vse novo! =)

Cestitke za odlicen nakup - pa srecno voznjo. Ze kar vidim, kako bo sele tale spedenan ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Hvala vsem! :emot112:

Drugi teden bom imel dan dopusta, da ga porihtam v nulo... Ker v soboto smo že na CTS srečanju...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs: Valjda bom poročal kako pa kaj. Zdaj čakam na našo davčno...

garac

Èestitke, v soboto pa prideta s xenio en z rdečim, drugi s črnim. Kaka je kaj razlika v vožnji, pospeški pa to?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Citat od: garac;41514Èestitke, v soboto pa prideta s xenio en z rdečim, drugi s črnim.

Bi se potem lahko že reklo - zbiratelj avtomobilov C5 v naravni velikosti.

Èestitke za nakup res zanimivega avtomobila, naj ti dobro služi.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Citat od: garac;41514Èestitke, v soboto pa prideta s xenio en z rdečim, drugi s črnim. Kaka je kaj razlika v vožnji, pospeški pa to?

Ja oba bi bilo že kičasto imet...

Razlika je v tem, da črn z avt. menjalnikom da občutek malo večjega navora. Bom pa rekel, da bi sedaj ful čutil da gre ful boljše ni takega občutka. Seveda nekaj pobere avt. menjalnik pol pa si skoraj na enakem. Zanimivo prestavlja ta avtomatik. Hitro je v 6 brzini. Fantje ZVOK je treba slišat. Fi cevi ki leti pod podvozjem je ful bolj velika. In z loncem od carlsona zmaga. Ko se voziš res občutiš zvok V6 motorja. Zdaj imam tako gužvo v službi, pa rad bi prodal rdečega, pa čakam na davčno, pa pol na homologacijo, jutri grem v Paris pa vse na kupu!!! Bomo že...

:BigThumbs:

hadei

Lepa stvar. Srečno in varno vožnjo.
Kakšen šele bo........mmm.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

marjank

želim ti srečno vožnjo Xandrej in brez problemov tudi na avtomatiki
lp Marjank

eustahije

Že dolgo imam čast gledati tvojo 'porihtano' rdečo verzijo kraljice C5 na parkirišču v Novi vasi, zdaj pa bom imel možnost opazovati še Carlssona... lepo, da sem v pravi soseski in hvala, občasni sosed... :BigThumbs:

Pa seveda, srečno vožnjo in naj ti služi več kot pričakuješ.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Citat od: eustahije;41588Že dolgo imam čast gledati tvojo 'porihtano' rdečo verzijo kraljice C5 na parkirišču v Novi vasi, zdaj pa bom imel možnost opazovati še Carlssona... lepo, da sem v pravi soseski in hvala, občasni sosed... :BigThumbs:

Pa seveda, srečno vožnjo in naj ti služi več kot pričakuješ.

he he... A ti si oni srebrni... če me vidiš me pocukaj ali pa jaz tebe pa boma kako rekla... Kak pa je svet mali.

Hvala vsem za lepe želje... Danes sem državi podaril nekaj več kot 1000€ namreč plačal davka na motorno vozilo... kaj češ...

V sredo homologacija.

garac

@xand, a si kaj slik naredil v Parizu? Daj jih malo na ogled postavi. S katerim avtom ste šli gor?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Mam 500 slik pa vsega pa časa nič samo laufam sem pa tja pa jebemtiš... Bom dal zvečer nekaj na ogled. Šli smo s C4 picasso 1.6 HDI. Poraba gor in dol 6.7 litra nafte! Ostalo pa v drugi temi zvečer.

Tma

Koliko vas je bilo v avtu in kakšna je bila vožnja (mislim glede hitrosti) - nam je recimo pri 4-ih osebah v avtu in pri recimo 140-150 na uro rabil blizu 8.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi