Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Bili smo 4 pa smo vozili od 130 do 160 km/h...

garac

Kako gre kaj prodaja rouge V6 maschine? Je kaj zanimanja za bencinca?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Xandrej

Ker sem bil v Parizu pa nisem bil doma je bil avto rezerviran. Èe ga ta slučajno nebi vzel je bila lista dolga 4 bodočih kupcev. Prodal se je takoj! :emot112::emot112::emot112:

Xandrej

Evo, da malo spet napišem.

Danes je bil avto v refuzi, načeloma zato, ker je bil poln nekakšnih pikic od neke smole ki pa se je nihče ni spravljal dol ščistit. Gospod, ki je imel prej avto je hodil v avtopralnice na krtače in tudi tukaj je bila poškodba laka...

Avto sem opral ter posesal v nulo...

Nakar sem se lotil čiščenja laka s čistilno glino (Glinast kos za pripravo površine za poliranje. Odstranjuje površinsko umazanijo brez poškodb barve).

Avto sem dobro posušil ter spravil v garažo kjer sem se lotil najprej ročnega nato pa še strojnega poliranja. Najprej sem ročno poliral nato pa sem postopek ponovil z polirnim strojem. Uporabljal sem Avto magic polirne paste...

Moram rečt, da se sveti kot iz trgovine. Spomladi bom tudi postopek ponovil. juri pride še impregnacija usnja in to je to...

Pomagal pa mi je prijatelj Rok drugače bi mi roka stran padla!

Avto je postal slovenski in duplo štajerski: Glej tablico. Ju3 še tablice zalepim pa par finišev pa je!

Malo sem še slikal s sosedom: C5 Carlsson ter C4 by Loeb

garac

jao, te nove tablice so obupne, drugače pa ni kaj, lep avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Ja pa so res... Večje z zelenim robom pa neke dvojne črke ki so druge enake kot pri nas označujemo pokrajino...

Imam:

MB-CE 888

Dupli štajerc sn.

Ibanez RG

Ja pa res - MAribor-CElje, ha ha ... Ful hudo zraven paseta C5 pa C4! Samo C4 je tudi ultra simpaticen v Loeb varianti... Krasen je in crn mora biti.
Morda sem spregledal...za koliko si pa prodal rdecega Vraga? Ima ta vecjo porabo kot oni prej? Pri meni je ful cudno, da mi racunalnik izpise mestno voznjo, voznjo po AC 70 km/h ali pa ce se vozim 130 km/h porabo 5, 5.1, 5.2 l... Se pravi - ne glede kako ga stiskas je poraba samo za 2 deci vecja. Verjetno imam v racunalniku kaj pokvarjeno...
Xandrej, je res ali je to samo psiha: C5 prvih letnikov so najbolj mehki v vzmetenju, tisti letniki, ko ga imas ti pa so malo trsi. Nedvomno pa so preklemano trdi ta novi C5, ampak smo ze za v drugo temo. To je moje mnenje, ti pa utemelji.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

mirchi

Ej povej.kak si spravil smolo dol oz. s čem?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

@Ibanez RG

Ja C4 vloeb varijanti je prekrasen avto. Edino treba ga je za 3 cm prizemljit pa je pol to to... Pa valjda črn sicer rdeč tudi ni slab z belimi felnami.

Za rdečega sem res dobil nadpovprečno ceno po eni strani dosti po drugi strani pa zelo malo za tak avto. Povprečna porabo ti bom povedal ko se bo malo ustalil ker sem sedaj skozi nekaj letal z njim okoli pa imam 3 dni komaj registriranega. Bo pa domov pa po avtocesti manj pil ker ima 6 prestavo in tukaj se pozna.

Glede udobja bom rekel, da imta enako podvozje z enako logiko tak, da je vseskup eno in isto! C5 I in II sta klasična hidravličarja, ki sta naravnana bolj za množico ljudi ne ve zapriseženim citroenarjem nekaksrednjo pot so izbrali. Udarnih in kratkih jamic pa itak nikoli nebodo porihtali.

@mirchi

Smolo pa nepravilnosti sem dol spravil z glino enih par je ostaolo nebom ribal bom pustil, da še zima naredi svoje spomladi pa spet gre pod polirno roko!

laguna

ker je ta tema najbolj brana in ker vsi občudujemo črnega lepotca od xandreja imam prošnjo nekdo mi je sunil okrasno rozeto iz kolesa c5II če ima kdo kakšno viška oz kje se da kupit samo ena bi prosil za informacije

Xandrej

Mislim, da samo na servisu... Nažalost. Pa menda lahko tudi samo eno naročiš.

Lamy

Evo me pubeci in vsi ljubitelji citroënov

Sem tisti, ki je kupil rdečo strelo od Xandrej-a:BigThumbs:

Xandrej hvala ti za lepe želje in mislim in vem, da mi bo ta strela služla še dolgo. Res se je pravi užitek peljat z avtom, ko veš kdo ga je mel in kako je z njim ravnal in koliko ur in truda je bilo vloženo v njega!

Ker sem novi tukaj se še malo lovim a s časom bo že

:breaking_pc:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

lamy, dobrodošel, po moje si kupil dober avto, še naprej tako skrbi zanj, pa bo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Saj bo! Sem 100%. Od njegovega ateja pa ima Gigo beštjo!

Me je ata od Lamy-ja skregal naj drugič njemu povem, da kaj takega prodajam... :funny34d:

Danes sem zalepil reg. tablice... Kateri si je te tablice zmislil bi mu lastnoročno vtrgal jajca... Sem mislil, da imajo samo Audiji probleme ker je večja kot vseostale evropske ne pašejo v odprtine ki so namenjane za tablico naprimer spredaj pri meni. Za ene 2 mm... Pa popizdiš. :Hammer3:

Naročil sem tudi K&N športni filter za Karlija, da bo lažje zadihal. BMC ne dela za novejši model ima pa drugačno škatlo za zračni filter. C5 I jemlje luft pti blatniku odspodaj, C5 II pa zgoraj pri motorju.