Zakaj mi crkujejo ?arnice?

Začel/a hadei, Marec 05, 2007, 09:52:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

?e me spomin ne vara, sem jih videl v Leclercu.

tomko030

Ali ima ?e kdo izku?nje s temi ?arnicami? Da ne prodajajo spet ma?ka v čaklju.

hadei

Mmmm, ?e jo kje najdem jo kupim. Za probat je. Slab?e kot je sedaj ?e ne more bit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

naročil sem Osramove Nightbreaker H4 (mimovrste) :-)

V par dneh bodo tukaj, pa bom poročal ?e so vidne spremembe :-)

Lp
Goran

tomko030

Heh sej sm vedel... spet en pofl od ?arnic z glomuroznim imenom in jest nasedem... jest ne vem al ene ?arnice nucajo določeno število ur, da ornk zagorijo al kako... dobil sem jih v soboto, danes zjutraj sem jih sprobal in so bile idealne razmere za test - dež, megla, mokre ceste... groza v prahu: svetijo sicer mehko z belkasto svetlobo in nevsiljivo ampak premalo! Bomo videli koliko časa bodo zdržale.

Gox

Jaz jih dobim jutri, pa bom testiral ?e je kaj opazno boljše :-)

?e boste zvečer na zahodu opazili kako svetlobo, nič bat, to so moje nove ?arnice :-)

Lp
Goran

deyo

ha,ha,ha Gox, sam počakaj trdno temo, da boš videl da svetijo :AngelPray:

tomaz555

Vidim, da kar pridno menjate ?arnice. Meni je crknila samo ena v 60000 prevoženih ali malo manj kot 2 letih. Zamenjal sem obe kratki in sicer z original Citroenovimi. Avto pa je C5. lp

dvorjan

Tudi jaz moram potrkati na les. Nazadnje sem menjal obe zarnici na C5 pri okoli 60k km. Zdaj jih ima 110k pa se zmeraj svetita. Isto - obe Citroen original (cca. 10€/kos ce me spomin ne vara).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

deyo

Sedaj, ko sem ga imel na servisu so mi zamenjali vse ?arnice spredaj (po naročilu - preventivno) in upam da bodo svetile ?e 60.000km.

aygo

Razlika v moči in dolžini snopa.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomko030

To velja samo ?e je cesta suha. Stestirano danes zjutraj, v slabih pogojih pa ni kakšnega hudega u?inka.

Xandrej

No eni malo pretiravate, tudi pri Xenonu ne vidiš zdaj iz maribora do triglava ko je mokra cesta pa dežuje... Take ?arnice ko boš videl ponoči ?rni asfalt ki je moker ko podnevi ?e hitro nebojo naredili.

hadei

Se pravi, da je navsezadnje samo ?arnica kot ?arnica?! TOMKO030....katere pa si uporabljal pred NIGHT BREAKER?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Danes sem prejel Osramove Night Breaker ... do sedaj imam noter Osramove +30% (ne spomnem se imena, nekaj white mislim da je v imenu)

Ko bo tema, montiram nove pa bomo vidli razliko :-)

LP
Goran