Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Ha ha ha pri preverjanju zgodovine mojega peugeota sem videl da edini garancijski poseg je bila menjava ventilatorja na hladilniku, no naslednji petek gre pa še na vpoklic menjava jermenov.Hočejo pa za vodno črpalko in mikro jermen pa 30min. dela s popustom moj peugeot neverjetnih 180€.Za ta denar sem na lacettiju naredu komplet velik servis z materialom vret.
Se pa tolažim, da bo pooblaščenca videl samo tokrat, drugače pa ga bo imel čes moj lokalni mehanik.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Kakšen je to vpoklic če moraš še plačat?

alan30

čudn, če mene vprašaš. Oni ti kao jermene in šponarje častijo, vodno pumpo pa pustijo pri miru saj za njo ni vpoklica. Ker pa je vse skupaj že razkopano pa naj zamenjajo še (zlato z diamanti posuto)vodno pumpo in (z zlatimi nitkami pleten) mikro jermen.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

180e za velik servis je zelo dobra cena. Saj ti vodne pumpe in mikro jermena ni potrebno menjavat, če ti je predrago oz. boš lahko kasneje pri svojem mehaniku.

alan30

Ja se strinjam če bi toliko računali za vse ne pa samo za vodno pumpo in mikro jeren. Glede na to da je cena Valeo-tove vodne pumpe 35€, mikrojermena pa okoli 20€ ne vem kje vraga si vzamejo ostalo razliko do 180€.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Jazt jim nebi plačač ,ker kar je menjano pod garancijo neboš dobil računa in s tem nimaš (po njihovem) pravice do garancije.
Tako da prvo reši to za pultom potem pa menjava.

alan30

Dasnes sem se malo pozanimal jemen na uradnem servisu pride 30€ vodna črpalka pa 112€ ostalo pa je delo. Mi je pa mehanik na Rodex-u rekel, da pumpe niso več tako slabe kot v času stoenk in da komot zdržijo dva velika servisa, mater sem kr malo skeptičen glede tega.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Ti glej da dobiš papir-garancijo.

sarashine

:funny34d:

Pozdravljen,

17 so možne, samo morajo biti homologirane za Berlingota...

To je moj.

Vaše mnenje.

Hvala.

p.s. Privoščim še mu nove vzmeti - pa je to to!:take_picture:

antasi

Moje mnenje je da ni nekaj v redu
s svetlobo in fotoaparatom,
če si pa mislil berlingo je pa:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

alan30

Platišča ne zgledajo slabo. Nabavi si strešne sanke zgleda bingo z njimi mnogo lepši vsaj meni.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Fantje ma ima kdo kakšen namig kje bi našu najnovejše karte za RNEG (MyWay) navigacijo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

SeBcHy

Citat od: alan30;204025Fantje ma ima kdo kakšen namig kje bi našu najnovejše karte za RNEG (MyWay) navigacijo.

lp
Alan

Poglej tukaj:
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=13147

ModelJT

V nulo feltne! :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kavka

Zdravo Alan30,

ob prebiranju vseh objav sem naletel na modifikacijo luči s led diodami.  Bi se ti dalo malo opisati postopek izdelave/montaže, kje si nabavil led luči in katere pa če imaš še kako fotko več bi bilo super. Imam sicer picassoja  a mislim, da velike razlike ni.

Hvala že v naprej.

Gregor