Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

V bistvu ko sedaj gledam za nazaj niti ni bilo vse skupaj tako posrečeno saj ledice na zgornjem robu luči nekako ne pridejo dovolj do izraza. Ti raje svetujem, da nabaviš kašne , ki so že v plastičnem ohišju bo izgledalo bolje in tudi bolj uporabne bodo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kavka

Verjetno res ja, še manj dela je, če so zunaj, najbolje bi jih bilo montirati tja, kjer jih imajo faceliftani modeli, moj 2007 letnik, je še brez. Samo te aftermarket so bolj slabe, imajo male diode, ta originalne so čisto nekaj drugega...

alan30

No ja aftermark je pa tako koliko denarja toliko muzike. Dobijo se tudi močnejše in večje recimo philips-daylight so odlične samo te tudi fejst po tošlu usekajo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jumper1

Citat od: alan30;204125No ja aftermark je pa tako koliko denarja toliko muzike. Dobijo se tudi močnejše in večje recimo philips-daylight so odlične samo te tudi fejst po tošlu usekajo.

lp
Alan

Facelift.si ima philips dnevne luči po 89,9€ in osramove po 79,90€, ampak imajo papirje,tako,da jih lahko homologiraš in ti jih vpišejo v kartonček.

alan30

A tok je cena za komplet ali za eno samo. Èe je taka cena bi si jaz to montiral na mojo 5008-ko.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jumper1

To je cena za komplet dveh luči ena elektronska škatlica je zraven, vsi kabli in vijaki za montažo so zraven.

alan30

A to naročim kje na citroen servisu predvidevam, ker to je kar ugodna cena.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jumper1

To sem že prej napisal da na spletni strani facelift.si

alan30

Ups sem spregledal.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Vpoklic je opravljen dodatno so me ucurili še za 145€, se pravi se je splačalo malo jambrati, da je predrago kar se tiče vodne pumpe in mikro jermena tako, da sem iztržil 35€ popusta, no ja bolje kot nič.

Sam so pa lisci tapravi, prejšnji teden sem dal scentrirat kolesa in seveda mimo grede pregledal še debelino ploščic, niso nove so pa še cirka pol cm debele, in me frajer s servisa kliče, da bi oni to menjali saj je samo 100€ s popustom, sem si mislu ja seveda 50€ so nove zamenjal si jih bom pa sam, porabil bom pa tistih 45minut z dvema pivo pavzama vret.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Servis je po temu kar si napisal očitno čisto ok, saj lepo skrbijo za vzdrževanje strankinih vozil, so tudi cenovno prilagodljivi, ipd. Nisi pa ti dorasel današnjim servisnim delavnicam in evropskim normam okoli servisiranja.
Èudi me, da imaš tako nov avtomobil, ki veliko izgublja na ceni ko ti predstavlja že vsak stotak za tekoče vzdrževanje avta tak problem. Kupiš si nekaj za jurja in ga šraufaš sam ali pa s kolegom, ki zna kaj več od tebe in ti zraven spije par piv namesto plačila. V skrajni sili pa k popoldancu.

alan30

Èojko se mi sploh ne da komentirat tvojih budaleštin oprosti izrazu, če bi dobro prebral nisem kritiziral dela serviserjev, komentiral sem samo njihov način, pridobivanja posla, in nikjer nisem omenil popoldancev razen če smatraš mene za popoldanca.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Ne razumem zakaj toliko pljuvaš po servisu in njihovem odnosu. ucurili, lisjaki, frajer... To kar si pisal se meni zdi profesionalno delo in zelo fer odnos do stranke. So ti na vpoklic zastonj menjali jermene,  prilagodili pri ceni za pumpo in te opozorili za ploščice,.. Jasno pa je, da ne more biti njihova cena/urna postavka tako nizka kot pri fušarju pod kozolcem brez računa, ali celo tvojemu lastnemu delu. Samo to.

alan30

Definitivno so profesionalno opravili svojo storitev, tukaj ni dvoma vendar me je zmotilo dejstvo, da je ploščic še dovolj za cirka 10k kilometrov in me kliče, da bi oni to menjali. In kje je tukaj srž problema, če bi avto pripeljala neuka stranka kot recimo moja boljša polovica, bi jim definitivno uspelo jo prepričati, da je potrebno menjati ploščice, kljub debelini, ki jo še imajo. To me je zmotilo, upam da sva razjasnila zadevo.

ps Ceno so pa zato prilagodili ker je moj znanec tam v pralnici zaposlen, drugače se to nebi zgodilo...
lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lenko

Ko meni rečejo da so ploščice za 10.000km jih definitivno menjam ker jih naredim v3 mesecih. Zame je to opozorilo že pozno.
Smo različni uporabniki, ki naredimo različno število km. Èe te mehanik ne pozna ve koliko prevoziš in ve kdaj te opozori, če te ne pozna je po moji oceni takšno opozorilo na mestu.