Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

north

Citat od: alan30;107567Pojdi na avto.net oprema karambolirana vozila jih boš najdu najman ene 5 kosov uporabiš malo pogajalske oziroma trgovske žilice in ni ga vraga, da ne dobiš ročke za 20€

Ne morš verjet ampak na avto.net ni nobene ročke...
Citroën - Creative Technology

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Ročke so ponavadi v c5 kah, ki se prodajajo po delih.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Ja potem pa ni čudno, da ni nič našel, če si mu pa nisi rekel, da naj išče pod C5.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Citat od: ModelJT;107761Ja potem pa ni čudno, da ni nič našel, če si mu pa nisi rekel, da naj išče pod C5.

Ja vraga kateri modeli so tako prestižni da so zagotovo imeli tempomat, to je za pravega citroenarja osnovno znanje.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

alan legenda hahaha.
Všeč so mi komentarji, ker očitno isto razmišlaš, ampak še vedno ostajaš na isti znamki iz razloga, ker misliš da bo naslednjič boljše! :))

north

Citat od: ModelJT;107759Evo enega karamboliranega. Ne vem pa če ima tempomat.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4797997&show=1

Ne tale Berlingo nima tempomata .Ah iz ebay-a noben ne pošilja v Slo......

alan30

Ti ne glej berlingov glej razbite c4,c5,c8,xp, in ni ga vraga da na celem a.netu ne dobiš ene ročke za tempomat

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Ojla po sloraj treh letih in zelo umirjenemu življenskemu slogu kar se tiče obiskov pri mehanikih, sem si zopet umislil francoza  sicer ni citroen je pa peugeot. Sem se včlanil na pugi forum sem se skoraj zjokal kakšna revšna glede aktivnosti tam gor. Sicer tale post nima nobene zveze z berlingi a nekam sem moral napisat da mi pod ritjo zopet brni francoska tehnologija.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

Lepo
Kateri model?
Upam, da imaš tokrat srečo in ni isti delavec sestavljal tvoj avto:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

@alan, jao a še zdaj nisi za nemško tehnologijo prišparal? Sem mislil, da že dolgo voziš vsaj vw caddy, ko nisi nič čez berlingo pljuval
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

north

Alan skoraj nemorem verjet da si nabavil spet francoza saj si bil zelo zelo proti tem našim jajcem...

xpuser

Kdo ga bo servisiral?

alan30

No no pljuval pa res nisem po francozih samo objektivno sem komentiral vse skupaj in, če se bere med vrsticami lepo piše da morda nekoč zopet francoz. Malo opisa voznega parka po berlingu. Prišla je prastara škoda felicija, verjeli ali ne v slabih treh letih strošek 0€ razen goriva (tudi servisa ji nisem privoščil sram naj me bo ), istočasno sem oziroma še imam fiat stilo mw ( no ta je imel normalen servisni tretman ) škodo je potem na začetku leta zamenjal chevrolet lacetti (poceni dobil , drago dal v račun) sedaj pa se vozim z peugeot 5008 1.6 hdi 112 črnih plemenitih vrancev in en slo osel za volanom.

Moram predlagat vodstvu foruma, da odprejo en oddelek o peugeotih, ker pugi forum je v primerjavi z temu tule precej bolj podhranjen, če pa ne bo šlo drugače se bom pa kar  francoza naredu in, če me bo kaj zanimalo kar med c4 picasso-ji vprašal saj je tako ali tako isto šmoren sam pakunga je druga hahahahah.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

imam te na sumu da si mazohist
ko si spet citroena no pežota nabavu..
no men berlingo presentljivo dobro služi
Sem imel srečo da ga niso v ponedeljek sestavljali..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB