Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@alan30:
Kar pogumno v nakup novega vozila. Toliko smole kot s tem berlingom res ne mores vec imeti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alan30

Ja jaz tudi mislim da huj ko je blo to skor ne more biti.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Semi bil zadnjič v salonu in sem ga gledal in je nekaj malenkosti katere sem občutil trdota stikal je malo drugačna pa mogoče prestavna ročica mal bol mehka drugače pa vse isto pa vsi novejši imajo INDIKATOR PREDLAGANE MENJAVE
PRESTAVNEGA RAZMERJA...
Citroën - Creative Technology

alan30

No sedaj pa je berlingo zares odšel v Duplek in lahko napišem vzroke, ki so me pripeljali do tega, da se ga po domače znebim, zopet in to že sedmič se je pojavilo puščanje olja, pri vožnji po klancu navzdol proti črnemu kalu se je med zaviranjem začelo pojavljati tresenje volana in ker sem imel zadevo že dobesedno pardon izrazu puni k...c sem se odločil da štafeto predajam novemu lastniku in naj se on ukvarja z njim naprej, jaz pa se bom od sedaj naprej srečno in brez najmanjših obremenitev vozil z avtobusom.
Kljub temu, da sem imel verjetno zelo veliko smolo z tem berlingom sem še vedno prepričan, da so citroenova vozila narejena zelo kvalitetno.

Aja pa cena berlinga je bila okroglih 10tisočakov, kar se mi zdi kar primerna cena, glede na to da nekateri navijajo cene da ti je slabo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

A si mu vsaj povedal za težave? Drugače pa bi jaz šel raje s kolesom, kot pa avtobusom. Mi živce požre.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@alan30:
Vsecen avatar. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alan30

Citat od: ModelJT;107540A si mu vsaj povedal za težave? Drugače pa bi jaz šel raje s kolesom, kot pa avtobusom. Mi živce požre.

Ma glej sej načeloma z njim na grobo ni bilo narobe nič samo enostavno se mu nisem upal povedati koliko obiskov sem opravil na servisih, to sicer ni najlepše od mene a žal sem se zadeve nekako moral rešiti, zato ga tudi nisem ponudil na odkup kakšnemu pravemu citroenarju.
So pa napake ki so ga pestile za normalnega uporabnika verjetno zelo nepomembne za mene pa so to zelo velik problem saj sem glede avtomobilov zelo pikolovski in me zmoti že najmanjša napaka.

Glede kolesa se strinjam saj sem tudi zelo zagrizen kolesar vendar se bo poletje kmalu poslovilo in  bo počasi postalo hladno za kolo potem pa pride v igro avtobus

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Kaj nisi mogel prej reči da prodajaš bi vzel ročko tempomata še zmeraj je ne najdem nikjer 80€ pa ne dam za novo.

alan30

Mater ti morem res jaz eno poiskat, ko sem jast rihtal zadevo sem našel dve za 20€ a sem se zaradi neznanja raje odločil za novo, ki me je skupaj z aktivacijo koštala 100€.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Pojdi na avto.net oprema karambolirana vozila jih boš najdu najman ene 5 kosov uporabiš malo pogajalske oziroma trgovske žilice in ni ga vraga, da ne dobiš ročke za 20€
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

HAHA avatar zmaga :)
Drugače pa ja, tudi mene nekaj stvari moti, ampak moram povedati, da mi je Berlingo 452x boljši in za vozit in za uporabnost kot pa GP4, kateri mi je pojedel vso voljo. Meni dela Berlingec trenutno solidno VTI120, razen kar je, da ko je mrzel sklopka trese in obrati niso enakomerni - ko je mrzel - na servisu so rekl, da je to normalno za ta "BMW" motor in pa seveda še vedno, tempomat cuka ter bluetooth dela ko sam hoče :)
ostalo je super!
LP

alan30

Najbolje da mene vzameš seboj na servis boš vidu kako se jih postroji, ko v vojski pa samo poslušajo in pišejo kaj je za porihtat, na koncu, ko je pa zadeva popravljena pa še en postroj in pregled opravljenega dela. Res se vse skupaj sliši zelo grobo a vendar, če si premehak te odpravijo z je normalno za ta motor, sklopka trese v mejah normale, potisni ležaj se mora malo slišati v resnici pa ruži ko hudič, kar je pa najhujši izgovor ja inšpektor iz kopra je reku, da je to vse po citroenovih standardih, ja seveda mene si je zapomnu do smrti. Ko sva testirala sklopko sva bla v avtu toliko časa, da je na koncu priznal menjavo sklopke pri skoraj 50000 prevoženih km.

ps
Edino včasih se mi je zdelo, da ko sem se pripeljal na dvorišče servisa se je osebje kar nekam zgubilo jih je blo treba malo poiskat po luknjah.:Funny-Face-1:
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

:)))
Ja žal je tako, da se serviserji ne zavedajo, da so zato tam in plačani, da odpravljajo napake!!!!!
Ammm, kdaj maš čas, da greva, ker jaz prehitro popustim in rečem "sej je dobr" oz. si mislim, pa že tako mora biti :))
torej, kdaj greva?
:)
LP

north

Citat od: alan30;107567Pojdi na avto.net oprema karambolirana vozila jih boš najdu najman ene 5 kosov uporabiš malo pogajalske oziroma trgovske žilice in ni ga vraga, da ne dobiš ročke za 20€

Bom upošteval tvoj nasvet sem že nekaj gledal pa sem bol mal našel...

alan30

Citat od: mitja12345;107588:)))
Ja žal je tako, da se serviserji ne zavedajo, da so zato tam in plačani, da odpravljajo napake!!!!!
Ammm, kdaj maš čas, da greva, ker jaz prehitro popustim in rečem "sej je dobr" oz. si mislim, pa že tako mora biti :))
torej, kdaj greva?
:)
LP

Po želji na privat sporočilo mi pošlji kdaj bi rad šel me pobereš v Vevčah in najbolje da jo mahneva na Avto merkur.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]