Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Po dveh letih so končno ugotovili zakaj pokajo vrata pri zapiranju in odpiranju po neskončni menjavi zadržačev so ugotovili, da je v vratih na mestu kjer je privijačen zadržač odstopil nek dvojni pleh zato bodo poskušali nekaj vrtati pa nekaj švasati in na koncu bom po vsej verjetnosti zahteval nova vrata samo tega jim še nisem povedu, da jim ne pokvarim veselja pri vrtanju in švasanju.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Ah kakšno vrtanje pri meni je isto nekaj pokalo pa sem samo zadržač privijačil 10 ključ in je sedaj vredu....
Citroën - Creative Technology

alan30

Meni so že trikrat al celo štirikrat menjali zadržače pa ni bilo nič bolje, in to celo na obojih vratih, ko sem pred kratkim leva šoferska vrata malo počohal v stebriček so mi jih zamenjali in od takrat se nov zadržač ne sliši nič več je pa problem še vedno na desnih vratih ki so še taprva.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Zanimvo jaz nimam nobenih problemov z vrati sem pa našel še eno funkicjo in sicer če ročko za dolge luči potisneš proti sebi samo za eno mesto oz. (če bi hotel samo poblinkat) se prižgejo luči ki po pol minute ugasnejo to narediš brez kontakta probaj še ti da vidim če dela ta funkcija tudi tebi....

alan30

Sicer nimam avta doma ampak kolikor se spomnem meni samo poblenda in ne gori sem pa že pred časom opazil, ko zaklenem avto se mi prižgejo oziroma bolj brlijo parkerne luči, ki se po določenem času same ugasnejo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

sop

Citat od: north;105974Zanimvo jaz nimam nobenih problemov z vrati sem pa našel še eno funkicjo in sicer če ročko za dolge luči potisneš proti sebi samo za eno mesto oz. (če bi hotel samo poblinkat) se prižgejo luči ki po pol minute ugasnejo to narediš brez kontakta probaj še ti da vidim če dela ta funkcija tudi tebi....

isto pri picassotu... ce parkiras v temi si vklopis to funkcijo da ti osvetli okolico ki jo zapuscas. verjetno je ta funkcija navedena v navodilih za uporabo, vsaj pri meni je.

alan30

Se moram popraviti danes, ko sem prevzel avto sem takoj probal če tudi meni deluje funkcija follow me home in po treh letih uporabe vozila ugotovil, da imam tudi to funkcijo.Kaj naj rečem citroen creative technology.

Da še končam zadevo glede pokanja v vratih ugotovili so, da se je razmajal nosilec panta v stebričku, oziroma zadeva je bila zašraufana in nato zafugirana z neko maso in ta masa je odstopila ponovno so nanesli maso in vrata so sedaj tiha kot pri novem vozilu.
Sedaj upam, da je to vse kar se tiče obiskov pri uradnih servisih od sedaj naprej bo berlingo videl samo še moje roke in nobenih več, še olja jim ne dam več menjat.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Mogoče se, da še kakšna funkicja vklopit v BSI-ju.

zaljubljena23

Mogoče kdo ve kje dobiti kakšn manual za berlingota MK3 na netu.
Pa zdaj mam prevoženih 10000km pa sem se odločil da bom menjal olje, kakšnega priporočate motor je 1.6 hdi fap 90Km, pa kateretga poblaščenca priporočate (okolica MB) saj avto še je v garanciji tako da mora iti še na poblaščenca.

Lp

alesz

Kar se mene tiče so današnja olja sigurno tako kvalitetna,da se lahko držiš servisnih intervalov...............

mitja12345

Petovia avto v Mariboru in poišči mehanika Samota, on bo 100% dobro zrihtal!
LP

alan30

Sporočam žalostno vest, da se  v torek zaključuje zveza med menoj in mojim dragim bingom.

Skupaj sva prevozila bolj ali man srečnih 52000km, in kljub težavam ki so ga pestile mi bo ostal v lepem spomunu.
Ker trenutno ne poptrebujemo dveh vozil se bo kupnina berlinga pač dala v štumf in počakala še na kakšen dodaten euro in v bljižni prihosnosti si bom zopet umislil kak prelep citroenov polizdelek.

Bingo bo sedaj nadaljeval svoje poslanstvo na štajerskem koncu več podrobnosti sledi v naslednjem tednu.
:emot101::emot101::emot101:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

In Alan, kaj bo pa nasledilo Berlinga?
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

hahahah POLIZDELKU..... umru sm od smeha :))))

alan30

Sej boste rekli ta je pa čisto nor a sem skoraj prepričan, da bom počakal, da citroen naredi berlingov facelift potem pa zopet v salon po novega.
Drugače pa se mi ne mudi z nakupom avta saj trenutno ni potrebe po dveh vozilih, pri hiši je še šetri mesece star punto EVO multiair, ki zadovolji vse naše potrebe po transportu, aja pa urbano mam tud novo sej veste una za avto bus:emot112:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]