Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Pozdravljeni,

Danes mi je uspelo prepričati serviserje da se bodo lotili škripanja sklopke pod garancijo, sicer nisem dosegel menjave kompletne sklopke ampak samo potisnega ležaja, tako da bomo videli kako se bo zadeva odvijala naprej.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Renark

Citat od: alan30;80003Pozdravljeni,

Danes mi je uspelo prepričati serviserje da se bodo lotili škripanja sklopke pod garancijo, sicer nisem dosegel menjave kompletne sklopke ampak samo potisnega ležaja, tako da bomo videli kako se bo zadeva odvijala naprej.

lp
Alan
mater Alan maš pa dobre živce, na tvojem mestu bi jaz verjetno že malo popi......
Èlovek kupi novi avto da bi mel mir nekaj cajta, ampak pri tebi bo mel mir tisti ,ko bo rabljenega od tebe kupil čez nekaj časa:BigThumbs:
:Red-Irate:

alan30

Ja se bojim da bo drugi lastnik dobil voz zrihtan v nulo.Jaz pa si bom zopet umislil kak citroenov polizdelek.
:)))))

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Renark

Citat od: alan30;80114Ja se bojim da bo drugi lastnik dobil voz zrihtan v nulo.Jaz pa si bom zopet umislil kak citroenov polizdelek.
:)))))

lp
Alan
jaz sn kar nekaj avtov tako prodal, da so me kupci še čez 2 leti klicali in bli zadovoljni ko mali otroci. Jebi ga tak to je.
To se mislim da dogaja nam takim ko dobro čujemo in opažamo spremembe na naših vozilih, enim pa je ravno za vse in tudi težav nimajo z ničemer.
:emot112:

alan30

Ja kaj čem sem pač picajzlast kar se avta tiče sem celo tako nor, da ga tankam samo na agip-u na letališki imam celo zvezek v katerega zapisujem vse dogodke okoli avta stroški nafte , zavarovanja, gume, servisi redni in izredni, uglavnem tisti , ki ga bo kupil bo dobil vse zraven od prvega dneva pa do zadnjega vso zgodovino, ja saj vem , da bo kdo pomislu ta je malo nor sam kaj čem meni je to v veselje.

lp
Alan:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Renark

Citat od: alan30;80238Ja kaj čem sem pač picajzlast kar se avta tiče sem celo tako nor, da ga tankam samo na agip-u na letališki imam celo zvezek v katerega zapisujem vse dogodke okoli avta stroški nafte , zavarovanja, gume, servisi redni in izredni, uglavnem tisti , ki ga bo kupil bo dobil vse zraven od prvega dneva pa do zadnjega vso zgodovino, ja saj vem , da bo kdo pomislu ta je malo nor sam kaj čem meni je to v veselje.

lp
Alan:emot112:
Kako to da jaz ko kupujem nikoli ne naletim na takiga prodajalca:Hammer3:
Jaz sem tudi podobne sorte, ampak malo bolj v mejah normale:emot112:

alan30

Berlingo je doma na servisu so sneli menjalnik in zamenjali potisni ležaj ob enem pa so še namazali vilico in os po kateri ležaj drsi, ostale komponente smo skupaj pregledali in niso kazale kakšnih obrab tako, da sta lamela in košara ostali isti, zaenkrat zadeva ne škripa in upam, da bo tako tudi ostalo.Me je pa mehanik opozoril, da bo v kratkem potrebno menjati sprednje ploščice, halooooo avto ma 35000km pa ploščice čisto znucane, pomoje so iz putra, kaj bi šele bilo, če bi tako intenzivno zaviral kot moja boljša polovica, ki je šele pred kratkim naredila izpit, verjetno bi jih menjal že na 15000km, uglavnem avtomobili niso več to kar so včasih bili.

lp
Alan:Hammer3:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@alan, verjetno bi, če bi bile trše ali požrle disk, ali cvilile. Pri novih avtih ni več indikatorja obrabe ploščic in kakšne opozorilne lučke.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

V novih ploščicah ni več dodanega azbesta in seveda prej grejo...

alan30

Èe ima hudič mlade pol jih ma pa velik, včeraj zjztraj sem kasiru pozdrave od jankovičeve osebne policije, kot da to še ni bilo dovolj se mi je v rožni dolini v napoto postavu še kovinski stebriček, posledice vidne na slikah.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Najhuje je pa to da je vse skupaj na mojih vratih in me vedno zaboli, ko grem v avto.Upam da bodo na servisu čimprej dobili nova vrata, da zadevo saniram.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Meni se zdi večja škoda na pragu, kot na vratih, vrata se pač zamenjajo in niso nek nosilni element
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alan30

Citat od: garac;81552Meni se zdi večja škoda na pragu, kot na vratih, vrata se pač zamenjajo in niso nek nosilni element

Sej to je najhuje, da sem prag ruknu za vrata se ne sekiram, ker se dajo zamenjat prag pa bodo morali poravnat in sam bog ve kako bo s pragom čez par let.

Danes sem na bingu pri 36000km zamenjal prve ploščice bile so izrabljene skoraj do železa res neverjetna vzdržljivost. Cene ploščic se gibljejo od normalnih 47€ pa do neverjetnih 90€, jaz sem dal za svoje 54€+25€za delo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Pozdravljeni,

No pa da zopet malo oživim debato glede kvalitete naših bingov.V četrtek sva zopet naročena na tesnenje motorja tokrat že tretjič, kot vse kaže se bo olje počasi uscalo vse povsod kjer so uporabili to famozno dihtung maso, zopet se mi je začelo pojavljati močnejše tresenje sklopke pri speljevanju in pri prestavljanju v drugo prestavo.
Barvanje vrat in popravilo praga je bilo narejeno zelo kvalitetno a kar so naredili z rokami so podrli z ritjo, po opravljenih delih so se na avto spravili z mašino za poliranje in rezultat je bil avto poln hologramov, ki so najlepše vidni na tolem jesenskem soncu. Tudi holograme bodo odstranjevali v četrtek.Dobili so namig, da pomaga antihologramska pasta in pa ekscentrična polirna mašina.
Glede tresenja sklopke pa bo treba narediti bojn načrt oziroma vsi , ki imamo probleme se moramo nekako združiti in se skupaj zapeljati v Koper k njihovemu inšpektorju pa ga toliko časa masirat , da bomo dosegli svoje.

Ps
Sporočim v petek katero pampers planico so ovili okoli motorja, da preprečijo puščanje olja.
:funny34d::funny34d::breaking_pc::breaking_pc:
lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]