Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Ja razumem so imeli pred leti primer na B2 in so se zajebavali skoraj en teden saj ni bilo nobenih navodil iz tovarne so se morali enostavno sami znajti.
So mi povedali, da so poskusili vse živo vendar je držalo par odpiranj in zopet se je ponovilo pokanje, in ko jim je uspelo so si pač vzeli tisti primer za vzorčneg, zato mojega binga čaka isti tretma.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Kot vse kaže jim je moj predlog všeč in bodo poskušali zadevo popraviti z zunanje strani stebrička se pravi namesto , da snamejo armaturo bodo sneli blatnik in z mojim dovoljenjem naredili luknjo v notranji blatnik kjer bodo lahko prišli do pleha , ki se je odpunktiral.

ps
Raje vidim da naredijo luknjo na zunanji strani kot pa da snemajo armaturno ploščo.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Renark

Citat od: alan30;71177Moj bingo gre v sredo na operacijo in sicer odprli bodo oba prednja stebrička sneli armaturo, oboja prednja vrata vrtali žagali švasali kitali štrihali in še kaj se bo našlo, vzrok v stebričkih se je odpunktiral dvojni pleh, ki sedaj veselo ropota in poka prim odpiranju vrat, sicer mi je kar slabo ampak kar se mora se mora.

ps
Po posegu bi zarad dodatnih ojačitav stebričkov na kreš testih mogoče dobil tudi 5 * * * * * HAHAHAHAHAHA.

lp
Alan

Alan prebral sem tvoje poste, in me kar zmrazi.
Mi smo prodali vw šarana ker je pri 250 000 km začelo vse živo zajebavati, do sem je še nekako šlo, saj smo ga kupili pri 170 000km, sedaj pa gledamo novega binga , ampak bom zelo premislil o nakupu, sicer pa kupjem bencinca 120 vti . A ga kdo vozi - javite mi vaše vtise!!:BigThumbs:

VinS

pozdravljeni!

si bom še jaz malo sposodil to temo: konec meseca bo ene leto, odkar sem lastnik modro-sivega Berlingota 1.6HDI 110Km in zaenkrat sem z njim zelo zadovoljen, zaradi nenačrtovanega drugega otroka v tem času pa nam je prišel še bolj prav, kot smo mislili ob nakupu. Edina stvar, ki me žuli, pa je, da mi tempomat občasno odpove poslušnost - ko ga prižgem, se v cca. 20% primerov ne vključi - včasih utripata dve črtici "- -" namesto hitrosti, včasih pa se hitrost shrani, a takoj zraven napiše "off". To se potem ponavlja, čez kakšne pol ure pa se npr. brez težav prižge. To me zelo moti, ker sem od road-tripov po ZDA pravi "tempomat junkie". Na servisu niso ničesar našli, poleg tega pa seveda po Murphyu na njihovih testnih vožnjah vedno dela tako kot je treba. Ima kdo podobno izkušnjo oz. kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe. Hvala

lp
Miha

veliki

Citat od: Renark;71785sicer pa kupjem bencinca 120 vti . A ga kdo vozi - javite mi vaše vtise!!:BigThumbs:

Beretta ga vozi

lp,

veliki

Renark

Citat od: veliki;71873Beretta ga vozi

lp,

veliki

Èe ga poznaš mu javi naj mi kaj kontaktira ,ker me res zanima kako je kaj. ker vsi ti trgovci skoraj vsiljujejo dizle, se mi že zdi da se jih kar ne morejo znebiti!!!
:Paint-Angry:

garac

@vins, to ti bodo moral na servisu rešit, a ker jim računalnik ne pokaže napake, potem je po njihovem najbrž pač ni. Najbrž je avto še v garanciji?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

VinS

Citat od: garac;71971@vins, to ti bodo moral na servisu rešit, a ker jim računalnik ne pokaže napake, potem je po njihovem najbrž pač ni. Najbrž je avto še v garanciji?

točno tako - na računalniku ničesar ne vidijo in potem za njih napake ni, ker je tudi na kratki testni vožnji niso zaznali. Avto bo sedaj star eno leto - ali kdo ve, kako je z garancijo, ker če se prav spomnim, je le-ta neke vrste 1+1, ali je bolje, da se poskuša napako odpraviti še v prvem letu garancije?

rs23

A ga mogoče vklapljaš ko imaš avto v 3. prestavi, ker se tempomat vključi od 4. prestave naprej

VinS

Citat od: rs23;72234A ga mogoče vklapljaš ko imaš avto v 3. prestavi, ker se tempomat vključi od 4. prestave naprej

:emot4: tako butast pa tudi nisem, v peti seveda, isto se dogaja tudi moji ženi in oba sva vozila že veliko avtov s tempomati, tako da ga po mojem mnenju znava uporabljati. Še posebaj, ker ni pravila - večinoma se prižge normalno, enkrat pa kar ne in potem 20X poskusim in ne dela, čez pol ure pa gre iz prve.

alan30

Po moje bi bilo prvo kar bi probal menjava ročke za tempomat., potem pa počasi iskal naprej.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

berlingo

Napravi video posnetek vožnje (sovoznik!!), ko se tempomat noče prižgati s pomočjo digitalnega fotoaparata ali .... Potem lepo zapeči posnetek na CD, ga dostavi servisu in zahtevaj svoje.

Renark

Citat od: berlingo;72308Napravi video posnetek vožnje (sovoznik!!), ko se tempomat noče prižgati s pomočjo digitalnega fotoaparata ali .... Potem lepo zapeči posnetek na CD, ga dostavi servisu in zahtevaj svoje.

Ja se strinjam z tvojim mnenjem, tak je naredil moj kolega ko so se mu rosile xenonke na audiju za 55000 €, pa so mu brihtiči na Poršeju rekli da  rosa po desetih minutah zgine, on pa je vzel kamero in nbaredil 11 min. posnetka!:BigThumbs:  Reklamacija rešena v 2 dneh, prej pa je rabil 3 mesece pogajanj:Red-Irate:

alan30

Pozdravljeni,

Danes sva z bingom naredila drugi redni servis, ki me je koštal pičlih 99€ + moje olje, ki me je koštalo 34,80€, za moje pojme zelo poceni saj sem za podoben poseg na drugem servisu dobil ceno neverjetnih 240€.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Winkl

OJ

Men se temšpmat prižge tud v tretji prestavi pri 70 km/h

Manj pa tudi po navodilih ne gre.

Sam v tretji 70 trpi mašina

lp
M