Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jjv

Živjo,

Kje pa se da to dat vgradit. Spraševal sem po salonih pa pravijo da je to nemogoče..

Najlepša hvala za odgovor

alan30

Citat od: jjv;77877Živjo,

Kje pa se da to dat vgradit. Spraševal sem po salonih pa pravijo da je to nemogoče..

Najlepša hvala za odgovor

A imaš B3 ali B2, na novega je vgradnja mogoča na starega ni mogoča.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jjv

Kupil bom novega v kratkem, zdaj pa tehtam med opcijami, barvami. Nekako sem precej na avtocestah zato bi mi bil to en koristen pripomoček.

Kdo pa tempomate vgrajuje? Tu v Ljubljani ali niso prepričani ali pa pravijo, da je to nemogoče. Mogoče pravijo tudi zato, da bi dražje modele prodali...

Lp Jurij

Gox

Pozdravljen,

torej kupuješ novega?

Meni ne gre v račun, da bi kupil novega brez tempomata in potem naknadno dal vgraditi še tempomat ...

Èe je že nov, izberi s tako opremo da je že noter kar rabiš ... je boljša opcija, kot potem kasneje ugotavljat, kaj bi še rad.

LP
Goran

jjv

Hejla,

Srečujem se z težavo, da trenutno na zalogi nimajo veliko vozil, še posebej z tempomatom ne (tudi če pa je v kakšni barvi ki mi ni všeč ali pa sem je že naveličan).
 Vsi mi pravijo da bodo začetek avgusta dobili zadnjo pošiljko potem pa lep čas ne zaradi avgustovskih počitnic.

Nimam posebnih zahtev razen tega tempomata. Sej če bi dobil pravo barvo z tempomatom, bi ga direkt vzel.. Preklical precej lokacij in bom še vztrajal.  V enem salonu so mi rekli naj pokličem čez 14 dni ko pride prodajalec nazaj.. da ne vedo ne cen, in kaj točno imajo:((

Rdeča ali pa svetlo modra je zakon... vsaj zame in pa mojo drago.

lp Jurij

garac

JA rdeč je res všečen. A naknadno vgradnjo tempomata pa nihče od prodajalcev ne ponudi kot opcijo?
Si bil pri več prodajalcih, poklical? Morda ima kdo kaj "doma" na zalogi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alan30

jjv večina prodajalcev nima pokma ali je vgradnja tempomata možna tudi pri meni so se dogajale podobne stvari, da kao ni mogoče in da je prevelik strošek uglavnem kr neki, ko pa sem mislim da celo na tem forumu zasledil, da je možna naknadna vgradnja v c5 sem se obrnil direkt na električarja v delavnici, ki je rekel da bova poskusila z vgradnjo ročke, ki se samo porine v že pripravljeno ležišče, v nekaj minutah je še na računalniku aktiviral tempomat in zadeva deluje brezhibno, moram pa te opozoriti, da je možno vgraditi samo tempomat ne pa tudi omejevalnika hitrosti saj bi bilo potrebno vgraditim še nekaj komponent ,kar pa bi zadevo znatno podražilo, uglavnem mene je strošek ugradnje prišel 100€.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jjv

Zdravo,

Garač sem povprašal na več lokacijah, kjer sem spraševal za avte. Večinoma ne ali pa ne vem.

Alan pri katerem servisu pa so ti to vgradili?

Lep pozdrav vsem

Jurij

alan30

jjv sem ti poslal na privat.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Renark

Citat od: jjv;77883Kupil bom novega v kratkem, zdaj pa tehtam med opcijami, barvami. Nekako sem precej na avtocestah zato bi mi bil to en koristen pripomoček.

Kdo pa tempomate vgrajuje? Tu v Ljubljani ali niso prepričani ali pa pravijo, da je to nemogoče. Mogoče pravijo tudi zato, da bi dražje modele prodali...

Lp Jurij

Ti tudi jaz svetujem da kupiš takega , da ima serijsko vgrajeno čim več opreme.
Mi smo ga vzeli pred cca 3 meseci polno opremljenega,110 KM, z ESP ,Tempomatom,6 airb, 2 podr avtom.klima,PARKSENZORJI, ....., skratka , vse razen modutopa , pa smo  zaenkrat kar zadovoljni. Res pa je hudir če pač kolebaš okoli cene, se pa avtek bistveno podraži. Vendar vse ti dodatki veliko povečajo užitek v vožni in predvsem varnost.
Kaj pa se tiče barve nam je pa malo žal da nismo vzeli Èrnega, ful dobro zgleda sploh če ima še temne šipe.:BigThumbs:

alan30

Pozdravljeni,

No pa da spet malo pojambram glede napak na mojem berlingu.Bingo je 18.7.2010 upihnil drugo svečko, in ker nisem neumen sem seveda podaljšal garancijo še za eno leto, no da preidem k stvari.Kot sem že nekaj strani nazaj napisal, da mi trese sklopka pri speljevanju se je v nedeljo temu tresenju prdružilo še škripanje iz menjalnika ko pohodim pedalo sklopke, je pa zanimivo to ,da škripa samo takrat ,ko je avto ogret na delovno temperaturo. Danes sem obiskal servis in modri mehanik je pametno ugotovil, da je pusta os menjalnika, da zato škripa in ,da bodo probali preko nekih lukenj zadevo namazati, mislim halo pa kaj jim zgledam en šalabajsek al kva in da je bila mera polna mi je zopet začel ,da mora zadevo videti inšpektor iz kopra, ki je že pri tresenju ugotovil , da trese v mejah normale, pomoje bo tokrat ugotovil, da škripa v mejah normale.Ker grem v kratkem na dopust sem reševanje zadeve prestavil na 20.8.2010 vam bom sporočil kako se bo zadeva odvijala.

lp
Alan:Paint-Angry:
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Pozdravljeni,

Glede sklopke še nič novega, sem pa malo zmodificiral sprednje luči tako, da sem jim vgradil led diode.
Evo še slikce da vidite kako zgleda:
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@alan30:
Lepa modifikacija, tako zelo 2010. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

masun01

kakšen pa je postopek take modifikacije ,kakšne led diode in misliš je to možno v novem picasso-ju c4

alan30

Citat od: masun01;79415kakšen pa je postopek take modifikacije ,kakšne led diode in misliš je to možno v novem picasso-ju c4

Postopek je preprost malo lotanja malo obojestranca in pol ure časa. Sem preveril montaža je možna tudi na novi c4 picasso.
ledice pa so takšne kot na slikah:
[SIGPIC][/SIGPIC]