Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Evo spet jaz in moj bingo danes opazil, da se voznikova vrata odpirajo kot pri starem fapu štoper, ki zadržuje vrata da se ne odprejo na hitro je začel pokati da je veselje, spet bo veselica na servisu.:breaking_pc::breaking_pc::argue1::argue1:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

To ti bodo itak zamenjali, ampak ne vem, zakaj do tega pride. Tudi pri C4 pic se pojavi ta problem.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

veliki

Citat od: bereta;67059Lp.

Za 12.700 € sem kupil novega Berlingota Vti 120 Multispace. Dobim ga v torek in vam bom povedal, kak se obnese. :BigThumbs:

Kateri torek pa dobiš avto?

LP, veliki

zivepo

pozdravljeni!

Najprej naj povem da se mi je končno supelo se prebiti čez vso tole vašo debato....:emot112:

Aja pa naj sam omenim da je pri naju tako da sem bol jaz tehnični tip kot pa moj dec:emot66:

Ker sva nad najinim dobro leto starim avtom izredno razočarana:emot84: sva se odločila za nakup citroena berlinga III ali xsare picasso. trenutno imava 1,6 16V bencinarja s 115KM

najine potrebe/zahteve so naslednje
-imava enea otroka, maja pride še drugi (torej čim več prostora)
-delava letno 50.000km saj se moj vsak dan pelje CE-LJ
-verjetno bo bolje imeti disla zaradi kilometrine vendar xsare picaso disel ni ene nove na avtonetu
-zelo sem presenčan nad nizko ceno novega berlingota in predvsem na to kakšne prodajne ugodnosti ima citroen
-kateri dodaten paket bi bilo "pametno" vzet oz mi ga priporočate?
-tempomat, PDC zadnji senzorji, Avtomarska klima (ni nujno dvojna) to mora imeti, pa po možnosti volanski obroč in "šalthebl" oblečen v usnje

edino kar mene moti oz. se ne spoznam ven so paketi opreme ki meni niso nič jasn označeni saj se kolikor se spomnim cena spreminja na paket tega tukaj nisem našla ta oprema taka mašina toliko €.

mašina oz. moč motorja
-pri berlnigotu bi vzela disel 90KM je dovolj za avtocesto ali bi bbilo bolje 110KM?
-pri XP pa nekak pride v upoštev samo 1,6 109KM saj dislaša nisem našla

Upam da mi bo ker lahko pomagu/odgovoril na moja številčna vprašanja!

LP

garac

http://www.citroen.si/index.php?sv_path=6184,6281,6329,7329

xsara picasso hdi 90 je v ceniku, bencinarja dobiš menda za 11990, dizel bo malo dražji

berlingo je osnovni model 10990€

Malce pokliči naokrog, povprašaj, kaj ima kdo na zalogi in za koliko denarja. En berlingo sem malce gledal ima Edi v avtoline na zalogi HDI90 srebrn 14550, Gorazd v avtocity ima en xtr za 16500...

Glede na to, da je še en na poti, kot praviš, bi priporočal Berlingo. V Xsari Picasso je potrebno voziček zlagat, v Berlinga pa lahko vržeš kar sestavljenega. XP bencinar bo pil okrog 9l, zato, kot praviš priporočeno dizel. Na večino vprašanj, ki si si jih zastavila, si že sama pravilno odgovorila.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bereta

Citat od: veliki;68029Kateri torek pa dobiš avto?

LP, veliki

Sem ga že dobil prejšnji torek, preovzil že 800 km.

Zaenkrat zadovoljen in nimam pripomb. Dela kot urica..:emot112:

Winkl

Citat od: zivepo;68032pozdravljeni!
-kateri dodaten paket bi bilo "pametno" vzet oz mi ga priporočate?
LP

pri paketu opreme če boš vozla otroka bi iz lastnih izkušenj priporočal paket otrok oz. kar paket prilagodljiva notranjost pa temne šipe zadaj

Modultop pa sam če maš otroke stare 5+

pri mašini pa bi tk reku stari bingec jih je mel 75 in je vsak dan letel na relaciji cca 80km avtocete v eno smer. Žena je pogrešala pri strem moč za prehitivenje pa končno hitrost 1.9D pač ni bil za divajt.

Sam bi vzel 90 KM dizla pa dost opreme vrejem se pozna.

lp
M

alan30

Spet jaz in moj bingo, danes so začela pokati tudi sovoznikova vrata, kot vidite nama enostavno sploh ni dolgcajt, še dobro da so zadnja vrata drsna in se pokanje tam ne more pojaviti, upam da ne bodo padla dol, hahaha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Evo danes bil na servisu pogledali in brez problema naročili nadomestni del tudi za sovoznikova vrata.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

No evo zadeve so se malo zakvačkale ponovno so me klicali na ogled napake in so strokovno ugotovili, da na sovoznikovih vratih poka nek del , ki je v stebričku tako, da bo popravilo trajalo kar en teden saj morajo sneti armaturo pa nekaj morajo sekat okoli stebričkov jao mi je kr slabo, so mi rekli, da sem preveč na stežaj vrata odpiral, ko pa sem jim omenil, da je bilo vozilo salonsko in, da ima v povprečju kar nekaj več odpiranja vrat, kot vozila ,ki niso salonska so potem omilili izjave glede odpiranja vrat na stežaj.

ps
V končni fazi pa niker ne piše, da se vrata ne smejo odpirati na stežaj zato bom to počel tudi v bodoče pa če zaradi mene odpadejo, ko bo pa v navodilih o uporabi pisalo vrat ne smete odpirati na stežaj takrat bom pa kupil drugo znamko avta.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Evo mojstri na servisu so porihtali voznikova vrata so tiha kot miška naročili pa so tudi material za sovoznikova vrata, kot vse kaže ne bo potrebno snemati armature pa sekati stebričkov hvala bogu.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Jao jao moj križev pot z bingom se nadaljuje, jutri pride inšpektor na ogled binga zaradi tresenje sklopke upam, da ne bo preveč pameten, da je to del , ki se obrabi in da je to normalno, da trese,ker v primeru zavrnitve garancijskega popravila sem z citroenom enostavno kapituliral in gre bingo v prodajo, jaz pa na avtobus, pa še to se bojim , da ko bom na avtobusu bo zihr kej crknilo.
Zopet se je deformiral naslon za roko, enkrat so ga že menjali na garancijo

CREATIVE TECHNOLOGIE:argue1:
[SIGPIC][/SIGPIC]

bingo

Kako pa "zgleda" tresenje sklopke ??

veliko sreče želim jutri, inšpektorju  :)

LP

alan30

Enostavno ko spelješ potrese kot da nebi znal speljati, tresenje je v rikverc še bolj izrazito.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Tale nov berlingo me vedno bolj skrbi. Same težave. Podvozje pa vse druge pizdarije... Mislim tile franzozi.... Motorji odlični, vsedrugo pa tak tak... Sicer je res avto dostavnik ampak vseeno...