Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Winkl

Citat od: lechuck;54915Ker nekaterim še vedno nočejo ali pa ne morejo dobaviti mreže, je tu je slika te famozne mreže in nalepke s kodo, ki je bila zraven.
Sedaj pa bi moral vsak servis znati naročiti to čudo.

OJ

Zanima me ali je ta mreža res praktična in ali je vredna svojega denarja???

Pa še eno vprašanje za vse?

Svojega bingiča uporabljam že kar nekaj časa in sedaj so se že pokazale vse prednosti in slabosti nakupa. Moram reči da sem z avtom zadovoljen in da sem odkril manj šlamparij, kot sem pričakoval.

Toda v skladu z uporabo se je pokazalo, da bi vseeno rabil dodatno 12 V vtičnico v prtljažnem prostoru. Takšno vtičnico naj bi imeli avti z paketom prilagodljiva notranjost (lučka in vtičnica) in zato naj bi že bila pripravljena varovalka. Ta varovalka naj bi se nahajal ob varovalkah v potniški kabini. (KJE???).

Zato me zanima ali je kdo to že montiral, oziroma če kdo ve ali je ta kabel že položen v snopu. In ga bi bilo potrebno poiskati.

alan30

18.7.09 moj bingec praznuje prvi rojstni dan in za darilo ga peljem na morje.
V prvem letu druženja sva z bingom naredila 14k kilometrov razen nekaj porodnih težav in pa nekaj tovarniške šlamparije je splošni vtis zelo dober, in če bi se danes odločal za nakup novega vozila bi se zopet odločil za binga saj se ga enostavno še vedno nisem naveličal, občutki so taki kot pred enim letom, ko sva začela najino skupno pot.
:emot112:
lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

winkl jaz sem si vtičnico kar sam namontiral strošek pa  je okoli 8€ s kablom in vtičnivo skupaj in seveda 20 minut dela.
Spraševal sem na servisu za informacijo glede kabla pa še sedaj nisem dobil informacije tako , da sem zadevo naredil po svoje. Vtičnico sem vezal na vžigalnik na armaturi saj v knjigi piše, da imata skupno varovalko, deluje perfektno.

lp
Alan:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

ggorenc

Citat od: alan30;5539818.7.09 moj bingec praznuje prvi rojstni dan in za darilo ga peljem na morje.
V prvem letu druženja sva z bingom naredila 14k kilometrov razen nekaj porodnih težav in pa nekaj tovarniške šlamparije je splošni vtis zelo dober, in če bi se danes odločal za nakup novega vozila bi se zopet odločil za binga saj se ga enostavno še vedno nisem naveličal, občutki so taki kot pred enim letom, ko sva začela najino skupno pot.
:emot112:
lp
Alan

:Hammer3: jaz jih imam z novim kangoojem 9 tisoc v treh mesecih in brez napake, sorry ampak tvojega bi ze zdavnaj vrgel v kanto. psa je res ratal polom!

alan30

Citat od: ggorenc;55992:Hammer3: jaz jih imam z novim kangoojem 9 tisoc v treh mesecih in brez napake, sorry ampak tvojega bi ze zdavnaj vrgel v kanto. psa je res ratal polom!

Saj bi ti napisal kaj grdega pa ne bom, kaj naj ti rečem uživaj v svoji kangli dokler dela brez napak.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jk70

ne se kregat ker auto je bolši!kolega je kupu kangoja dci pa mu je po 800km ribnu! sosed ma pa bingota hdi 2.0 pa je nonstop na servisu!bratranc je pa meu kangoja 1.2 pa je meu auto 350 000 km predn je razpadu!

če bi se jst odloču po teh treh primerih pol bi kupu dobloja!

čao:BigThumbs:

dvorjan

Ja, drzi, pri vsakem avtu, tudi novem, lahko danes naletis na mino. Zato pa je govora o srecni roki pri nakupu. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alan30

Edina resna napaka na mojem bingu je bila ne tesnenje karterja ostalo so zanemarljive napake.Vse napake so tako ali tako rešili na rednih servisih in nisem nikoli izredno vozil avta na servis.Po eni strani sem pa tudi zadovoljen, da so se pojavile še ostale napakice saj sem tako dosegel, da imam edini takega binga v sloveniji, če ne celo na svetu:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

point

Včeraj opravil prvi servis na Binetu (20 000 km)
Cena se mi zdi malce visoka, kolko je vas stal?? Mene so ocarinili za 115,00€, s tem, da je bilo olje moje. Računali so mi celo valje.

Citroenovc

Èe je dizel - se mi zdi čist normalna cena; če je pa bencinar - bi pa mogoč lahka ene 15Eur cenejši bili
OK

LP
Primož

garac

tema o ceni servisa na 20.000km za hdi motor že obstaja, malo pobrskaj po forumu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

Citat od: point;56339Včeraj opravil prvi servis na Binetu (20 000 km)
Cena se mi zdi malce visoka, kolko je vas stal?? Mene so ocarinili za 115,00€, s tem, da je bilo olje moje. Računali so mi celo valje.

kje pa si delau servis? mogoče Citro KP?
kradejo ko sraka
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

point

Danes sem pogledal na račun, ki ga je plačala žena za 1. servis na Seat leonu TDi.
Stal je 74,00 €. Citroenovci res kradejo.

alan30

Imam eno vprašanje in sicer ali je mogoče , da takoj po servisu olje postane čreno kot bi imelo za seboj že kar konkretno kilometražo.
Bingo ima sedaj 15000km.
Kolega ima Fiat Stila, ki ima po menjavi olja in prevoženih približno 500km po menjavi olje še vedno takšno kot novo.

ps
oba avta imata diesel motorje.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

OK

LP
Primož