Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lechuck

ggorenc: V tem primeru, če je bila napaka zabeležena na servisu (nalog) pred iztekom garancije, bi jo vseeno morali odpraviti tudi kasneje.

Sam sem nekoč imel en problem ki se je začel po ca. 6 mesecih in se vlekel tudi izven garancije, pa so zrihtali na koncu. Je pa to verjetno odvisno tudi od servisa do servisa.

rs23

Evo, prišel sem domov, ampak BIII je ostal pri Merlaku. Razlog? Zalepili so karter, ampak hočejo, da gre avto od njih BP. Poleg tega se je zavleklo še pri menjavi dihtunge na prednjem loncu kjer mi je metalo ven saje okoli turbine, ampak so morali razdret cel prednji del avta. Odbijač, hladilnik, jutri bodo nadaljevali z delom in nafilali klimo.

Gox

A si dobil nadomestno vozilo?

Lp
Goran

alan30

Citat od: rs23;53803Evo, prišel sem domov, ampak BIII je ostal pri Merlaku. Razlog? Zalepili so karter, ampak hočejo, da gre avto od njih BP. Poleg tega se je zavleklo še pri menjavi dihtunge na prednjem loncu kjer mi je metalo ven saje okoli turbine, ampak so morali razdret cel prednji del avta. Odbijač, hladilnik, jutri bodo nadaljevali z delom in nafilali klimo.

Mater mi je kr slabo ko tole berem kva zavraga bodo tudi mojemu bolniku delal.
Močno me daje misel, da bi vrnil binga v salon :argue1: in se dogovoril ,da za ta denar vzamem novega xp-ja bencinarja.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Citat od: Gox;53805A si dobil nadomestno vozilo?

Lp
Goran

Ja in to C3 Picasso 1,6 Hdi 90KM Exclusive, črne barve.

rs23

Je pa tako, če pogledaš z druge strani. V Kopru bi mi do izteka garancije govorili, da se mora motor ulaufat, po izteku pa bi prišli do mene in rekli, gospod to bo treba enkrat zamenjat, pa še to...sam da bi kasirali

alan30

Ugotavljam, da mi olje tako močno pušča, da ne bom zdržal do 30.6 ko imam redni servis bo treba prej zavit na popravilo ali pa jim zatežit na servisu, da mi dajo en kanistr olja ker ga ne mislim kupovat na svoje stroške saj ni moja krivda, da izteka.:Red-Irate:.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Pa pejdi še ti zalepiti karter dokler je v garanciji. Meni so končali v četrtek. Avto je bil pri njih čez noč da je lepilo prijelo.

alan30

V ponedeljek 29.6.gre na servis in bodo zadevo porihtali upam da bo držalo, ker ne mislim vsake dve leti hodit limat karterja.
Èaka jih pa obilo dela menjava ventilatorja kabine barvanje notranjih kljuk na vratih popravilo toče, redni servis bom probu kej zmutit, da bodo stroške servisa ukalkulirali v popravilo toče pa bo zavarovalnica častila prvi servis uglavnem fantje na mojem servisu so odprti za različne opcije.Mogoče si bom umislu še strešne sanke samo ne vem komu jih bom obesu mogoče zavarovalnici mogoče kakemu drugemu sponzorju bomo videli, no ja v najslabšem primeru jih bom sam sponzoriru pustimo se presenetiti.:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

Kje pa boš servisiral?

alan30

Poglej malo niže.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

ggorenc

alan30

Moj bingo je v toplicah in okreva od  poškodb in bolezni.

Načeloma je servis ,kjer ga rihtajo zadovoljiv a se vedno najde en pameten kljukec, ki mi začne soliti pamet in sicer glede kljuk, da jih ne bodo pobarvali , ker jim tega ne plača nihče in da jih lahko samo zamenjajo z novimi, ker pa jaz nisem od včeraj sem ga vprašal in kaj bo potem naslednje leto ko bo zopet znucano ja zopet bomo menjali dokler ne bo konec garancije.
Opomnil  sem ga, da vsak nov del, ki ga vgradijo ima eno leto garancije zato bomo kljuke menjali vsako leto, ker je videl , da je naletel na potencialnega težaka sem seveda dosegel svoje, rdeče kljuke na notranji strani vrat in plastika okoli menjalne ročice.

Pomoje se jim kar meša ker jih na dan pokličem ene 3x se nenapovedano oglasim tam uglavnem zadevo želim imeti popolnoma pod kontrolo saj zaupam samo sebi in nikomur drugemu.:argue1:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

alan30

Pred kako uro so me klicali iz servisa da je avto končan in da bom moral plačati barvanje kljuk, komaj čakam jutrišnji prevzem vozila mater bo :argue1: ma jim ne dam niti centa bomo videli kdo bo koga :bombs:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23