Berlingec III

Začel/a alan30, Julij 17, 2008, 02:05:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Sej se ne sekiram bi ga lahko na varno peljal pa sem raje poskrbel za ženinega Brava,ki ni kasko zavarovan, drugače pa ga more vsaj dvakrat letno zbombat da se zavarovanje notri prinese.:emot112:

Prilagam še dve slikce, da se vidi kako lepe kepce so padale.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

lechuck

Èe še koga zanima epilog par mesecev stare debate - končno 'mreža za zadržanje višje prtljage' ni več bav-bav in se jo da naročiti...

rs23

Citat od: lechuck;52686Èe še koga zanima epilog par mesecev stare debate - končno 'mreža za zadržanje višje prtljage' ni več bav-bav in se jo da naročiti...

Ni problem v naročanju, ampak naj bi bila sestavni del enega od paketov katerega sem naročil in ni bilo to dobavljeno.

lechuck

Ja, saj je tudi pri meni ni bilo. Pa na Citroenu niso vedeli kaj naj naročijo, no sedaj pa (končno) vejo. In tako sem po dveh mesecih prišel do mreže, ki bi morala biti zraven.

Menda pa so nekaj prvih primerov reklamacij rešili tako, da so testnim XTR jem pobrali mreže in dali kupcem paketov.

Tako, da če kdo še čaka na mrežo, mu bo jo bo prodajalec lahko naročil.

rs23

Ma to misliš brezplačno?

ggorenc

normalno, ce si jo narocil kot dodatno opremo! Se veseli bojo, ker ni problem uveljavljati stvarno napako po kateri lahko mirne volje vrnes vozilo in zahtevas kupnino nazaj....

atapata

za mojga novga berlingota bi rabil predal med prednjima sedežema-kje in po kakšni ceni je to možno

alan30

Sem se pozanimal za ceno predala pride okoli 180€, je pa dobavljiv.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

zadnjič sem opazil, da imajo na avtocity tisti hlajen predal ki je mislim, da nekak univerzalen na zalogi, tudi cena se mi zdi ni bila prav huda, ampak prav velik pa tudi ni bil
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alan30

Cena hladilnika je 130€.
Mater sem kot cenik skos jim težim v salonu kok košta ovo kok košta ono pa kdaj bo dobavljivo , ko me vidjo da prihajam se kr poskrijejo.

:take_picture:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

haha, alen, zdaj si me na mojega očeta spomnil, jaz mu pravim, da imajo prodajalci njegovo sliko in ko ga vidijo prit skoz vrata se vsi poskrijejo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alan30

Sem se naučil, da bolj jim težim večje pouste dobim samo , da sem me znebijo.:argue1:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

@alan30, rabil bi USB BOX

alan30

Moj bingo je začel, ko ga obremenim čudno kaditi in smrdeti  iz motornega prostora.
Pri vožnji po AC hitrosti se gibljejo tam nekje na meji končne okoli 160 do 170 ko se ustavim se  začne kaditi iz motornega dela v predelu menjalnika vonjave pa so podobne kot bi se nekaj žgalo, možnosti žganja so naslednje saj vse tri stvari oddajajo podoben vonj ko se žgejo zavore, sklopka, olje.
Ta nadležen smrad se je pojavil že enkrat prej vendar se je kadilo v predelu kjer so jermeni takrat sem vozil precej dolgo v klanec zato sem smatral ,da sem ga malo preteral, potem je bilo dva meseca uredu danes na AC pa zopet.Ko se normalizira način vožnje se tudi smrad preneha.Avto drugače deluje brez problema.

ps
Binga tišim šele takrat ko je popolnoma segret in ga tudi ne ugasnem takoj ko pridem na cilj.
Konec meseca imam prvi servis pa bom videl kaj bodo povedali.

lp
Alan:Red-Irate:
[SIGPIC][/SIGPIC]

rs23

@alan30, kakšen motor že ima tvoj bingec?