Redni servis: Xsara Picasso

Začel/a Picdriver, April 04, 2008, 08:16:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

soncek

Citat od: cayzi;38864A tam je Avtomerkur?

Avtomerkur je na Samovi in slovi kot zelo nezanesljiv in neprijazen servis - poznam kar nekaj razočaranih lastnikov avtomobilov, ki so vozili tja.

cayzi

Soncek: ze ves ceno za servis?

lp

soncek

Evo, avto je doma! Spet je lep...
Račun za servis je znašal 132,00 €, vendar sta v tej ceni še dve žarnici in tekočina za stekla.
Vprašala sem za ceno servisa za XP in je 110 €.

cayzi

hvala!!!

kje pa te je ujela toča in kaj si imel stolčeno?

lp

soncek

V Kamniku je med neurjem iz našega bloka padla še streha na moj avto...

cayzi

Citat od: soncek;38987V Kamniku je med neurjem iz našega bloka padla še streha na moj avto...

gadno!

si imel potem kar dosti škode (steklo, odbijač, havba)... a ti je barval Kuhar?

lp

postopac

cayzi,mislim da imam iste težave s klimo,pri xsari-picasso,če ti bo uspelo rešiti zadevo s klimo,bi te prosil za inf...,kdo ti je odpravil težavo.............

cayzi

Citat od: postopac;39484cayzi,mislim da imam iste težave s klimo,pri xsari-picasso,če ti bo uspelo rešiti zadevo s klimo,bi te prosil za inf...,kdo ti je odpravil težavo.............

zdravo!

in kje si to ti opazil oziroma imas kaksen link kjer je opisan problem?

hvala!

lp

garac

a je servis narejen, al ja? Se je mehanik dovolj potrudil, mu je kapljalo od čela? Kam si peljal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

postopac

Prvi servis pri 20.000 km

--------------------------------------------------------------------------------

Zdravo!

Bljiža se 1 servis. Kakkšne so kaj stroški, kateri servis priporočate, etc..

In še...zadnje čase se kot po tekočenm traku pojavjajo črički na vozilu. OK mogoče ni nič vendar to sem opazil: škripanje pedala zavore in pa čudno šklopotanje ko deluje klima in je usmerjena v sprednje steklo. Sliši se kot neka tekočina vendar se sliši tudi ko avto stoji. Se komu sanja?

lp

a nisi ti to napisal,21.07.2008,ob 23:31

dvorjan

Ne bodi len, pa uporabi iskanje - sicer pa imas taksno temo na prvi ali drugi strani in milijon odgovorov v njej.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

zanimivo je, da večina napak po garanciji izgine
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cayzi

Citat od: garac;39724a je servis narejen, al ja? Se je mehanik dovolj potrudil, mu je kapljalo od čela? Kam si peljal?

Jenko.

:emot112::BigThumbs:

cayzi

Citat od: postopac;39484cayzi,mislim da imam iste težave s klimo,pri xsari-picasso,če ti bo uspelo rešiti zadevo s klimo,bi te prosil za inf...,kdo ti je odpravil težavo.............

problema nisem rešel. sem povedal kako in kdaj se sliši vendar so se neumnega naredili.

niti ne znam predstavit problema , ker je zvok , ki se sliši nepredvidljiv.

lp

Boris_VTR

je pri klimi mogoče tak zvok k da bi nki zasikal? K da bi se v ventilatorju ena tekočina iz ene na drugo stran prelila? Podoben zvok ima mama na C3.