Redni servis: Xsara Picasso

Začel/a Picdriver, April 04, 2008, 08:16:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

raubsic

Pozdravljeni
Mene je prvi servis na 20 000km, za 1.6 HDI 110, prišel 139,47€ seveda na pooblaščenem servisu.

hadei

Včeraj, osnovni servis vključno z menjavo diskov (2kom) in disk ploščic (2kom) 238€. Nepooblaščen servis.
[SIGPIC][/SIGPIC]

anndreja

Citat od: hadei;38272Včeraj, osnovni servis vključno z menjavo diskov (2kom) in disk ploščic (2kom) 238€. Nepooblaščen servis.

Pri koliko prevoženih km in starosti Xsare, so ti menjali diske in ploščice?

hadei

Pri dobrih 160.000 km, letnik 2003.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cayzi

Zdravo!

Bljiža se 1 servis. Kakkšne so kaj stroški, kateri servis priporočate, etc..

In še...zadnje čase se kot po tekočenm traku pojavjajo črički na vozilu. OK mogoče ni nič vendar to sem opazil: škripanje pedala zavore in pa čudno šklopotanje ko deluje klima in je usmerjena v sprednje steklo. Sliši se kot neka tekočina vendar se sliši tudi ko avto stoji. Se komu sanja?

lp

dvorjan

Racunaj na strosek med 80 in 100€, manj bo le, ce prineses svoje olje (Total 9000 dobis tudi po 6,5€, za kar ti sicer na servisu racunajo 10-12€/l).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

JAz vozim, na servis v priponki. Ne menjam servisov, kot gate in zaupam dobri storitvi. Kaj je bilo s šipo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cayzi

Citat od: dvorjan;38765Racunaj na strosek med 80 in 100€, manj bo le, ce prineses svoje olje (Total 9000 dobis tudi po 6,5€, za kar ti sicer na servisu racunajo 10-12€/l).

kolega je dal v LJ na citorenu AvtoMerkur 170e za prvi servis. Hm...

cayzi

Citat od: garac;38800Kaj je bilo s šipo?

Je nova notr. Menjal je sosed od Jenkota. Pa kaj pa vem no , če dober dela...ko sem gledal kako je kaj naredil se mi zdi da bi se lahko bolj potrudil...
No ja...

Skratka danes sem pral avto in ugotovil da je še zadnja desna luč nekaj slabo pripeta - privita. Se fajn trese. :(

garac

@cajzi, zdaj pa me čudi, ko si tak stokovnjak, kako da se nisi sam lotil menjave bi se najbrž bolj potrudil...
A spušča, ne tesni al kaj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

@cayzi, na Verovškovi so pravi specijalisti.

soncek

@Cayzi, moj Picasso je ravno na servisu AVTOHIŠA JENKO za 20.000km. Ker mi bodo hkrati popravili tudi poškodbe od toče, ga grem iskat v petek.
K njim vozim avto zmeraj in še nikoli ni bilo pripomb. In ne vem, če se kje kdo tako potrudi kot se ravno oni, pa naj bo klepar ali mehanik, oba sta odlična.
Za ceno servisa počakaj do petka. Ti sporočim.

cayzi

Citat od: garac;38810@cajzi, zdaj pa me čudi, ko si tak stokovnjak, kako da se nisi sam lotil menjave bi se najbrž bolj potrudil...

ja dej no kakšne pa imaš..

a če se neko s tem ukvarja pomeni da je dober?! Halo.. Pač povedal sem da ni narejeno kot bi lahko bilo - površno pritrjena šipa tako spredaj kot takrat zadaj ko sem vrata moral menjat.

cayzi

Citat od: soncek;38837Za ceno servisa počakaj do petka. Ti sporočim.

uf , kje si pa fasal točo? ful?

saj se ne mudi sem šele nekje na 19.000. en tank dizla pe pol pa počas na servis.

lp

cayzi

Citat od: deyo;38827@cayzi, na Verovškovi so pravi specijalisti.

A tam je Avtomerkur?