Restavracija 2CV

Začel/a pubi2cv, Marec 21, 2008, 12:09:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

čestitke zelo zelo lep spaček. letos jih bo pa kar nekaj novih. čestitke še enkrat :emot112::BigThumbs:

2sv

zelooooo pohvalno bi ga bilo lepo videti v živo   lp.

Gorcha

pubi2cv

Hvala, hvala. Včeraj sem zrihtal certifikat in šel na tehničnega. Pred tehničnim pregledom je Spak imel prevožen cca 1 km. Opravil brezhibno:BigThumbs:.

Ampak najbolj smešno je blo pa tole:

Pred mano je bil en možakar z meganom. In je imel obute neke lite feltne. Nič posebnega. In so mu zakomplicirali do onemoglosti, ker zgleda ni imel vpisane dimenzije gum na homologacijskem kartončku....komaj so ga spustil čez.
Potem pa uletim jaz:
Majstr vidno navdušen, vse ga zanima....
Majstr:  "Vau...od čega so pa leder zici ?"
Jaz:"Od Hy Coupeja"
Majstr:"Nobl so, super. O pa volan maš tud dober !"
Jaz: "Ja, od petke turbo je"
Majstr: "Uuu, pa tazadnje si tudi zamenjal !"
Jaz:"Ja, od R Twingota so, ful uporabni, pa to, blablabla..."
......in tako dalje.....
......pa nč ni vprašu za kak kartonček....hahaha:Hammer3:

Kul, od zdaj naprej rad hodim na tehničnega:emot68:

janez

Zdaj pa prileti na pir... je registriran in ni več izgovorov.

Eno škatlo imam delov pa na njej piše Pubi. Zdaj pa ne vem al je sam škatla tvoja al si takrat ko sva meharija rihtala kaj pri meni pustu. Boš moral pogledat...

1alfijo

Pubi

svaka čast res je lep , ko gledam te renovacije tvoje in ostale seveda me res prijema volja ,da pričnem z obnovo mojega belega spačka , vendar sem skozi v dilemi ker je še original barva ( sicer zbledela ) ali je boljše da takega pustim ali da se tako lepo sveti kot tvoj Pubi ? No se bo treba odločiti eden dan !
Pubi super avto ni kaj !

superca13

Ja pa res, sorry pubi, smo ti zasmetili temo ;)
Malo me/nas je zaneslo drugam :)

LP
Superca

pubi2cv

Nič hudega, sam da se kaj piše, hehe.:BigThumbs:

pubi2cv

Nekaj testnih kilometrov je za mano. V četrtek sem se z njim popeljal v službo v LJ, čez vikend pa v koroške hribe. Testna vožnja s total naloženim Spačkom in tremi poštenimi možakarji v skoraj pravokotni makadamski klanc (gozdna cesta) na lovski dom nad Pamečami pri Slovenj Gradcu je uspela.
Èe je preživel to, potem ni ovir...haha:Hammer3:

boro

lepo narejeno. všeč mi je, ker je vse izdelano tako lično, da ni samo šminka od zunaj. všeč mi motorni prostor - tako,... urejen je videt.

LP; Boro

pubi2cv

Hvala boro:BigThumbs:

Rabim pa en nasvet...mam eno težavico, pa je še ne znam rešit:

Na desnih ovinkih mi avto začne cukat. Pa ne na tak način, kot, da bi ga hotelo mal zadušit recimo...ampak prav on-off....cuk....brr....cuk....brr....če me razumete. Pa ene parkrat se je že zgodilo, da je pod štandgasom ugasnil in potem ni hotel več vžgat. Na srečo se je to do zdaj vedno zgodilo na taki lokaciji, da sem lahko v miru spil pivo in potem probal še enkrat. Potem je vedno kresnil, kot da ni bilo nič. Brez kakršnihkoli posegov. Zdej pa ne vem....al mi samo Spak hoče povedat, kdaj moram na pir, ali je kaj narobe.....hehe. Ma kdo kako idejo ?
Aja, špula ni, sem jo že zamenjal. Je noter zdaj ganc nova, pa je isto. A je možno, da je kaj s frgazerjem ? Moram sprobat še drugi set svečk, čeprav dvomim, da bi bilo to....
Sumim, da sta ti dve zadevi nekak povezani med sabo....

Torej...če je že kdo že imel kak problem v tem stilu....se priporočam za nasvet

janez

Poskusi pogledat kabel od mase ,ki gre iz AKU na menjalnik. Možno da nima stika.

Meni je to zadnjič na dijani naredlo in sem sredi noči ostal brez luči po hribu dol pa v ovinek... heheh. V bistvu mi je to delal tist dan ... cel dan. In sem vse preiskal pa nič. Dokler nisem brez luči ostal in mi je pol kapnilo da ni mase.

andraž

Èe narediš še en minus kabel, tanjši od normalnega minus kabla na akumulatorju, ga zvežeš na dobro maso, teh težav ni več. Èe so seveda težave tega izvora. Meni se je tudi to dogajalo, da je avto vlekel pa cukal, pa ugašal, ko pa sem enkrat videl, da ugasne vse, tudi luči, mi je bilo šele jasno da nekje zgubi minus.

garac

a plovec pa ni prenizek? Meni se je dogajalo, da je cukal, če sem ga res fino položil v ovinek, če je bil malo daljši, mu je zmanjkovalo bencina
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Hja...zna bit plovec nizek, na to sem že tudi sam študiral. Ampak ne vem, kak bi moral bit nastavljen, ker imam od Vise club Webrov frgazer....če ima slučajno kdo ta podatek, se najtopleje priporočam