Restavracija 2CV

Začel/a pubi2cv, Marec 21, 2008, 12:09:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

tale spaček bo pa res lep. Vidim da ti res ne manjka več veliko. čestitke :emot112::emot112:

amipick

Nekaj je sigurno,izpuha ne boš rabil nikoli menjavat!:BigThumbs:Lepolepo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

mato

Zanimiva parla rdeča in perla zelena kaj je tako. Lep čestitke z moje strani.:emot112:

pubi2cv

V bistvu sta metalik/perla vijolična in zelena. Sta pa obe barvi Citroenovi, kot zanimivost....

krosman

iiiiiijeee kak je lep,res,full...če bi letos bil v Lanterni z njim bi se pa jaz pod nosom obrisal....

pubi2cv

Bo pa drugo leto v Lanterni.....hehe:BigThumbs:

Gorcha

Lepo sreðen spaja :BigThumbs:
Ma nešto mi poznato ovo dvorište :Red-Wink:

pubi2cv

Hehe...Gorča...poznato, poznato:emot66:

Gorcha

pubi2cv

Hehe...po jesencu 2006 - prostaški piknik pri Pubiju:Hammer3:

Hvala Gorča:BigThumbs:

pubi2cv

Bo treba spet kako sliko nalimat, ane....včeraj sem doživel prijetno presenečenje: Sprednja havba je zdrsnila v pant kot ulita. Sem se rahlo bal, ker je po probni sestavi še cela havba bila "prešlauhana", pa kitanje in barvanje....ampak je ratalo - in to z lahkoto. Pa še celo lepo sedi na avtu....tam pri "pajku" od luči so čisto enakomerni razmaki....to mi še ni ratalo pri nobenem Spačku...hehe. Èe upoštevam, da je pa kabina štukana in da je podvozje od Amija, pa da je bila havba pred sanacijo razbita (beri: pohojena od zlikovcev...), je pa sploh kul.
Zadnja vrata so tudi lepo sedla. Noter sem dal nova tesnila: Kupil sem "nachbau" robo od Franzose-ja in so čisto OK. Èe zanemarim to, da sem namesto levega in desnega tesnila dobil dve desni. In tako sem moral lepo eno tesnilo na vogalu prerezat, da sem lahko vse skupaj okrog obrnil in zmontiral. Ampak je lepo ratalo - se nikjer ne vidi in lepo sede, tesni pa tudi.
Me pa skrbi, kaj bo s sprednjimi vrati, ker so tale nachbau tesnila ponavadi malo prevelika. A jih je že kdo montiral - se jih da stlačit v vrata ?

pubi2cv

Hja no, nekaj časa že nisem nič dodal v tole temo....pa dajmo zdaj.....
Kot lahko vidite, je projekt v zaključni fazi. Vsaj vizuelno. Na tehle fotkah mi sicer manjka še par detajlov in eno pošteno čiščenje, ampak vidi pa se bistvo, ane....

pubi2cv

Vrata lepo pašejo, tiste nachbau dihtunge od Francoza pa mi je tudi lepo ratalo spravit v okvir. V bistvu proti pričakovanjem. Zdaj mi manjka še ureditev notranjosti (paneli in zvočniki za sprednja vrata, sedeži, boki, tepihi in podobne dobrote). Gre pa ta teden definitivno na registracijo, pa bom ostale malenkosti potem sproti rihtal, kolikor bo čas dopuščal.
Evo še nekaj fotk.....na koncu sem se spomnil, da še nisem montiral crom lajšne po žlebu - glej zadnjo fotko: No zdaj z dodatnim cromom je lepši...hehe:take_picture:

janez

Me veseli ... po tolkih letih , da ti je uspelo zadevo tak daleč pripeljat. Škoda sam ,ker še vedno nisva našla vsak svojga CD-ja s slikami ko sem ti kleparijo delal. Res škoda, ker je tale tvoj spaček zadnji s kompletno mojo pleharijo... Pa lej kak lepo stoji kabina...hehe.

Tehničnega naredi pa kr meni pripelji pokazat ... pa na pir!

pubi2cv

Kabina res stoji 100% tako kot mora. Vsi razmaki med blatniki, havbo itd so brezhibni. Keža....veš kak pravijo....kdo zna, pa zna. Hvala za vrhunsko realizacijo kleparskih poslov:emot112:

Se bom prpelal enkrat ob priliki pokazat, z največjim veseljem

CD pa.....upanje umre zadnje, pravijo. Mogoče pa ga rata komu najdit. Jaz sem že pol bajte okrog obrnil, pa hudirja ni in ni......