Restavracija 2CV

Začel/a pubi2cv, Marec 21, 2008, 12:09:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

HEheh... sej vem Pubi, sej vem. A nisi že imel rostfraj auspuh prej?

pubi2cv

Ja....ampak nisem bil zadovoljen z izdelavo. Zato sem se zdaj spravil sam k delu in tisto, kar ni bilo OK izdelal na novo. Zdaj je pa to to, kar sem si želel

dyfan

Evo, tako se dela, če delaš za sebe. Bravo! :emot112:

A argon se pa kar v auspuh nafila? In istočasno še ob žici piha?

LP
Lep pozdrav!

pubi2cv

Maš dve flaše.....argon in pa dušik. Prvi ti ščiti oblok, drugega pa v ror filaš.....

A.T.K

..lepo narejeno.
Èimprej na cesto!
lp

pubi2cv

Hvala majstore....za na cesto bo še treba malčk počakat....ampak se trudim, da bo čim prej:BigThumbs:

A.T.K

Sem pozabo oni dan. Èe neboš ki okol našo..sem v garaži zazumirau ono plastiko na požarni steni, kjer gre skozi vzvod za regulacijo gretja (gor dol). Je lociran, guma pa je tudi pri roki.
lp

janez

Jaz sem pa tudi vse premetal in... Nimam. Tak da je najbolje Pubi, da Aleša pokličeš.

pubi2cv

Hvala obema. Že kličem.......

pubi2cv

Naj dodam še to, da sem včeraj izdelal še nosilčke za obešenje auspuha. Ja, seveda, originalnih nisem imel.....razen enega, segnitega. Še dobro, da so ostanki rostfraja pri hiši. Ker so tudi ti nosilci "remek delo" jih ob priliki poslikam, da še to pokomentirate....

Ne vem, če si ne bi na Spaka potem naredil napisa "HAND MADE BY PUBI":Hammer3:

PS: Keža, Aleš: Prletim enkrat okrog v prihodnjih dneh - vaju prej pokličem, da se slučajno kje ne bi potepala.
Keža, one gume za na požarno steno dobim pri Alešu, tak da ne rabiš naročat

pubi2cv

Aleš, Keža: Hvala za dobrote, so že vgrajene.

Slike ob priliki....zdaj pa že postaja Spačku podoben:take_picture:

pubi2cv

Lahko si ogledate še slike končanega izpuha....

pubi2cv

Pa še ene par fotk, mal za pokušino. Prve poskusne vožnje so že za mano. Zaenkrat kaže vse bp. Malo sem moral poštelat ekscentre na zadnjih zavorah, pa je že bolje.
Počasi se bom začel mučit s tapeciranjem....

pubi2cv

Zadnjič sem se z Alešem pogovarjal o montaži zadnjih pasov. Sem naredil še dve fotke, na katerih se bolje vidi, kako so zmontirani. Takole, z naprej podrtimi sedeži, se res bolje vidi.
Pa še kokpit pred začetkom tapeciranja.....mladiči pa že komaj čakajo, da gremo na teren. Drug mesec pa bo kot nalašč....vreme bo ziher že boljše, Spak pa bo tudi že nared. Juhuhu

janez

Citat od: pubi2cv;73830Lahko si ogledate še slike končanega izpuha....

...tolk je dobr, da si ne upam gledat ...hehehe

Pubi, madona...zdaj pa že res gre proti koncu. Pol ti bo pa dolgcajt. Pa ti predlagam za naslednjih pet let ,da se amija lotiš.