BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mato

Športni filter ja. Kaj pa tam odzadi za filtrom nekaj rjave barve?

michoBX

Rja, jo ima dost kot za bxa - posledica naknadnih karoserijskih del. Se ni nič kaj lepega godil s tem avtom, sm kaj ko se je vse to šele doma v garaži začelo kazat..
Hja, dougcajt mi je ja...

Citroenovc

levi prednji kolotek znotraj je praktično pri vseh BX, kar sem jih videl, rjav na tem spoju ...
Značilno mesto za rjo je tudi pod obema rezervoarjema za vodo za pranje stekel.

Potem je pa še pri večini zelo rado začelo rjaveti zadaj na obeh vogalih pri dnu prtljažnega prostora.

So pa vsaj poškodbe v levem koloteku in zadaj po mojem mnenju zelo rade posledica "nežnih" trkov, ko se lastniku sploh ni splačalo popravljati avta, ker je bila škoda neopazna (v resnici pa počena barva na skritih nosilcih, ipd). Sploh v zadnji konec je veliko BX fasalo kak udarec - so le imeli v svojem obdobju predobre zavore za večino tedanjega voznega parka.
OK

LP
Primož

mato

Od mojga fotra bx je pa spredaj čist lep,je pa zadaj na robovih rjast in pragovi. Èe bo čas se ga bom letos lotil renovirat. Pa bom potem lahko kaj več povedal.

michoBX

In je šla hidro lajtunga - ni šans zaflikat - ravno na takem mestu d še zraven nemorm - desno od servota, pri spodnjem nosilcu motorja... lepo kaplja, curi še ne, vendar bo prej al slej..

michoBX

Citat od: mato;71490Od mojga fotra bx je pa spredaj čist lep,je pa zadaj na robovih rjast in pragovi. Èe bo čas se ga bom letos lotil renovirat. Pa bom potem lahko kaj več povedal.

Mhm, se 15TGE, k sm ga mel pred temu, je točn tk rjavel. Tega črnuha se bi ga mogu lotit tk, kt se je žiga modrga spakota - use use.

michoBX

In gre nazaj na cesto. Nekako je pripravljen za še eno leto.

Surfam po spletu in iščem kje dobit original gti alu feltne, če ima kdo kakršno koli idejo, link, informacijo bi blo super!

michoBX

Vem ;) Sj zato pa sprašujem, mogoče kdo pozna koga, kater pozna onega, ki je zadnjič videl... Mogoče kak avtoodpad v tujini. Kar bi bilo, bi blo super!
Sj vsi vemo kake iščem, pa vseeno - slikica.

saxovts

na našmu bx-u so bile pa so šle zdaj jih ima en gospod na berlingotu

Lovro

@Micho, evo predlog - mogoče pa se lahko sedaj s tem gospodom zdilata med seboj za kako menjavo felg...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Idi do gospoda pa se zmeni z njim. Mu razloži, da delaš na projektu, da so te felne original za tvoj avto in da mu kupiš druge 14 col za citroena... Teh je ko dreka na netu...

michoBX

:BigThumbs: Sm tud to že meu u mislih, bova tole z žigam nekj zmislna.

gigo

Mičo sam mojih platišč ne uporabi za zamenjavo ha ha
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

michoBX

hehe, dobr de so sam 3je - lej gigo, mislim nate, zaj ko mam na bxu tablice, ko ga porihtam, se en vikend prpelem h tebi :)