BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Evo ena pupa iz češke ki se je prijavila, je dala v galerijo dva avtomobila...

Bx GTI pa Citroen C5 3.0V6

No nas tukaj zdaj zanima BX. Noter pa je vse v belo črni alkantari...

Lamy

Dobro zgleda ta BX-ek :BigThumbs:

Lepo ga je porihtala :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

jap, ta je pa res lep. Js sam d ga v originalno kulkr tolk spodobno stanje spravm, mel dost dela in se takih podvigov ne bom loteval.
Hja, dougcajt mi je ja...

saxovts

micho letvice zadnje imam še jaz vendar niso kromirane so pa na odbijaču

michoBX

Citat od: saxovts;49160micho letvice zadnje imam še jaz vendar niso kromirane so pa na odbijaču

Dj poslikaj če lohk.

saxovts

na tabelmu odbijaču je samo desna polovica. na modremu je pa cela letvica vendar je na vogalih malo udarjena drugače je pa lepa vendar potrebna barvanja

michoBX

ejjej, tu so pa bl take kt na mojm... iščem dalje, upam de bom krom dobiu ;)

michoBX

Hmm, po dolgem času - 10k km brez problemov, se mi je spet mal dela naredlo: Lajtunge za benz so hin...

Zamenjal jih bom s plastičnimi, kakor mi je predlagal novak, samo, bo pa kar veliko dela. Kolikor sem gledal, bo treba avspuh dol, rezrvar dol...

garac

@micho, na mojem je to vse blo menjano, baker, še dobro, da imaš toliko volje za urejat tvoj BX
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Točno, ti si vse to menjal. Mogoče veš, kolk je za podret, js sm to bol na "uč" ocenu :) Me pa jezi, ker sem spredaj že zamenjal vse gumi lajtunge, pa še drage so bile, pa so s5 vse razpokale... Upam da bo kaj časa, da se lotim še ta teden.

michoBX

Evo akcija....

Me pa zanima kaj je to za en element (zadnji 2,3 slika). Pride na bencin lajtungo, ki gre na injektorje, koj za pumpo.

To zraven pumpe je pa verjetno filter....

michoBX

Ju3 grem po ta "neznan" element - kolikor sem zbral iz neta je to "pulsation damper". Njegova naloga je uravnavanje kratkih motenj tlaka goriva, katerega povzročajo injektorji...

michoBX

...dela tudi brez. ju3 končam projekt - bi ga že danes, pa mi cev z notranjim premerom 8mm mal narobe hodi - grem ju3 po 9ko, pa bo.

michoBX

Evo, avto spet lavfa - bljižnji prihodnosti sledi popravilo izpušnega sistema in menjava zavornih ploščic, pa še zimske gume gor, pol pa zima loh pride :)

gigo

Ti boš čez čas lahko napisal knjigo z naslovom... Moji doživljani z BX-om. ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens