Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Citat od: Xandrej;35274Evo nekaj na hitro ker bo celi teden pa drugi dež...

Avto je moker, umazan...

Solidno izgleda....škoda samo, da je izven linije z lajsno. Vem, da verjetno tako mora bit, ker je original, vendar kljub temu bode "napaka" v oči.
Sprednji del bi moral bit malenkost nižji.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Za vtom sem se glih pripeljl tak, da je v stand by višini... Potem se pri odklepu itak dol spusti (za lažji vstop v avto) pa je potem normalno...

Katera lajsNaš

Počakaj da ga slikam s pravim fotkičem pa spucanega pa vgalvnem pripravljenega za foto sešn...

:BigThumbs:

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Avto je višji saj je hidravličar. Ga bom slikal tudi čisto na podnu ko ga bom ščistil.

Glede linij lahko greš tudi tako, ono kaj pa je obkroženo pa je original saj se podaljšek nasloni na odbijač ki ima original takšno linijo... ne gre drugače.

hadei

Vem, da je original. Pač izgleda kot žlica, če ga gledaš z bočne linije....malo preveč je nos potegnjen navzgor...jebat ga. Tako pač more bit. Meni ni najlepše.....je pa še vedno lepše kot je brez.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo dane sva imela malo foto šutinga:

Xandrej

Xandrej

Ibanez RG

Enkratno izgleda, Xandrej. Vsaka ti cast. Neverjetno, kako cist in urejen avto imas. Zelo pohvalno. Ful lepe feltne, jest svoje z nobenim Bogom ne morem ocistit, od Meglia do profesionalnega cistila za cerade (Tarco), se vedno so malo crne. Verjetno jih prej nobeden ni dodobra scistil, pa je zdaj tako. Daj mi svetuj, s katero pasto ali tekocino naj spoliram svoj C5; sicer sem ga ze s Sonax-ovo polirno pasto (rdeca skatlica pa gobica je prilozena), ampak kaj bi ti svetoval? Kje pa je zadnji spojler pri tebi? Mislim, da bi mu zelo pristajal. Bos dal gor? Imas naroceno? Ne maras? Hm, po moje bodo kamencki hitro odrgnili barvo spredaj spodaj na spojlerju oz. spodnjem delu maske. Original je crne barve, pa se mu odrgnine toliko ne poznajo. Ce bo res orenk hudo, ga das pa pol cez par let se enkrat barvat, sej ni take krize. Kdo ti je pa barval pa koliko je racunal, lahko poves? Katero motorno olje uporabljas? Aja, a bi ti morda vedel, zakaj pri dvigovanju in spuscanju avtomobila teleskopi skripajo in cvilijo-kaj je temu vzrok? Hvala za odgovore!!!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

Citat od: Ibanez RG;35479Enkratno izgleda, Xandrej. Vsaka ti cast. Neverjetno, kako cist in urejen avto imas. Zelo pohvalno. Ful lepe feltne, jest svoje z nobenim Bogom ne morem ocistit, od Meglia do profesionalnega cistila za cerade (Tarco), se vedno so malo crne. Verjetno jih prej nobeden ni dodobra scistil, pa je zdaj tako. Daj mi svetuj, s katero pasto ali tekocino naj spoliram svoj C5; sicer sem ga ze s Sonax-ovo polirno pasto (rdeca skatlica pa gobica je prilozena), ampak kaj bi ti svetoval? Kje pa je zadnji spojler pri tebi? Mislim, da bi mu zelo pristajal. Bos dal gor? Imas naroceno? Ne maras? Hm, po moje bodo kamencki hitro odrgnili barvo spredaj spodaj na spojlerju oz. spodnjem delu maske. Original je crne barve, pa se mu odrgnine toliko ne poznajo. Ce bo res orenk hudo, ga das pa pol cez par let se enkrat barvat, sej ni take krize. Kdo ti je pa barval pa koliko je racunal, lahko poves? Katero motorno olje uporabljas? Aja, a bi ti morda vedel, zakaj pri dvigovanju in spuscanju avtomobila teleskopi skripajo in cvilijo-kaj je temu vzrok? Hvala za odgovore!!!

Huh... Thanks..

Za felne čistit imajo v šparu najboljšo pa najcenejšo varijanto to je bela flaška z modro glavo piše pa gor Wheel bright.... 2 pa nekaj eura stane cela...

Spoliraj z polirnimi pastami Auto Magic... Naj ti prodajalec svetuje ali pa ga daj spollirat...

Zadnji spoiler mi ni lep in ga nebom dal na avto le spodnji podaljšek še pa na drugo stran še 2 rora če bom dobil enake cevi kje...

Kamenčki nič ne odrgnejo barvo. Pol bi vsi imeli cele popikane avte... Sprednji odbijač spodnji del sem imel pobarva pa nič ni odrgnilo pač se pozimi ne vozim za ritjo nobenemu pa itak še samo tu in tam peskajo cesto...

Barva mi vedno oče od prijatelja (vse avte do sedaj barval) doma lepo pa pedanten je ter naredi kot se reče...

Olje je total 9000 spije ga pa ne niti mililiter v 30 000 kilometrih...

Ne meni ne škriplejo teleskopi. Zakaj pa ti pa pojma nimam. Daj malo poslika tvojega pa ga daj v galerijo, da vidimo...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

dvorjan

Ja, Andrej, lep je ko Isus. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Ibanez RG

Jooooooooj. Pozabil sem povedat. 17. 02. sem imel totalko s Xantio in sem sel potem med drugim v Koper gledat tako petko, ko jo imas ti in pri tisti so teleskopi cvilili kot zbor prehlajenih mack. Me je blo kar sram, pa prodajalca tudi, kateri ni vedel odgovora. Cena je bila 5.900 eur, ampak za popedenat sta bili 2 majckeni vdrtinici in praska na zadnjem odbijacu. Sem jih vprasal, ce bi kaj ceno spustili zaradi tega pa nic, cez 2 tedna so imeli na Avto.net ceno 5.100 eur. Budale. Men bi spustil 150 eur pa bi ga takoj vzel. Samo poraba je bolj mocna. Je pa avto iz Italije, in da ima vso distribucijo (jermene) menjane, kar je zelo drago. Pa tudi vozil sem samo v 1. prestavi, ker nimajo registriranega. Ja, kako ces pa potem vedet, al je avto brezhiben al ne, ce ga ne pritisnes. Mislim, halo. Zvok motorja je fenomenalen, pac kot se za 6 valjnika spodobi, tih in miren ter brez motecih oz. sumljivih prizvokov. Sej so ga itak prodali, tako da... To res ne vem, od kod in zakaj tako skripanje. Porabo olja imas pa res v redu. Tudi meni ne porabi nic. Ce imas kaj izkusenj z zadnjimi izpusnimi lonci, katerega mi priporocas (Walker, Remus...) oz. kaksne so razlike v zvoku? Koliksna je pri tebi poraba po racunalniku pri posameznih hitrostih; recimo v 5. prestavi in 80, 100, 130 km/h? Bos sprobal novo 5ko, ti je vsec, oz. kaj ti ni? Mene oblikovno motijo edino stranska ogledala, drugo je cist OK, je pa res, da je sedaj zelo germaniziran. Je sel v solo k BMW-ju, ravnatelj te sole je pa Audi? Bomo videli, kako se vozi proti C6, ki je zame se vedno najbolj udoben avto na svetu.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

Meni v zadnjih 4200 kilometrih se porabi 10.2 litra povprečno. Vozim mešano  vožnjo. Na daljše relacije spije občutno manj na odprtih normalnih cestah kjer se kruza pokne 8 litrov ... Zadnji lonci. Pri V6 je zadnji lonec original stane 500€ remus ki pa je iz rostfraja in kot mora bit pa 350€ zato sem raje vzel remusa... Ponaredka za to ni! Za druge varijante se dobi nema problema. Zvok ima zelo lep prede kot mucija, ne boli in ga na slišiš le malenkos bolj polni zvok je...

Nova petka mi je zaenkrat tak tak, moram videt bolje opremljeno verzijo pa peljat moram to pa bom videl... Mislim, da če bom zamenjal bom vzel C6 pa menda bencinarja če bom dobil. Tistih 2 turbin ne mislim menjavat pri 3 leta starem avtu če bi slučajno kaka mimo pihnila.

Gox

@Xandrej

Lepa C5-ka :BigThumbs: Èista kot vedno.

Prednji podaljšek pa mi ni glih prav všeč...ne vem nekako se mi ne zlije lepo z odbijačem.

Bi mogu dobit kakšen odbijač, ki je že v celoti predelan. (v enem kosu , če obstaja)

LP
Goran

Xandrej

Podaljšek je original od citroena, in se na milimeter zlije z odbijačem, nasloni se direktno na linijo kjer je bila prej. Drugače ne gre razen, da bi skupak kital te stvari, tega pa nebom delal... Kaj češ. Meni zgleda avto sedaj še za 100% lepši kot prej. :BigThumbs:

Bomo videli kaj bom zadaj naredil...