Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Boš c5ki tud spojler na prtljažniku privoščil? Sicer pa nimam kaj, je že tako lep, s temi dodatki pa še malo bolj iztopa!
Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Ne na prtljažniku pa ga nebo mi osebno ni lep... Linija je gut tak... Samo zadaj na odbijaču ga še iščem potem pa fertik...

Sem celi internet pregledal pa nič... Bomo videli. Ju3 grem po podaljšek za vikend ga gor naredim pa bomo videli potem. :BigThumbs:

rok.si

Èe imaš kataloško številko, poskusi poklicat po Citroen salonih - morda se jim kakšen valja po skladiščih. Ali pa še bolje, pokliči na Citroen Slovenija v Koper, tam dela en gospod, ki za vsak del lahko pogleda, če je še dobavljiv, če so kakega naročili in kateremu salonu so ga posredovali. Èe bom našel njegovo cifro ti jo pošljem na ZS.

Citroenovc

Rok, prosim še meni njegovo cifro, če jo boš našel ...
OK

LP
Primož

Xandrej

@ Rok.si:

Sem poklical pa je rekel gospod, da so samo 2 kompleta tega prodali in da nikjer ni nič ostalo. Svetoval mi je naj vprašam v Avstrijo na kake servise in mi je dal tudi kataloško številko od samo zadnjega spodnjega podaljška... Prijazen gospod pa res se je potrudil. Svaka mu čast! Hvala še enkrat.

Xandrej

Evo imava obletnico!

- blizu...
- še bol blizu...

- Jeeeee.... :emot112::emot112::emot112:

gigo

Še enkrat tolko + še malo več pa bo blizu moje Beštje. he he
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Citroenovc

Èestitke lastniku in rdeči preprogi
OK

LP
Primož

Ibanez RG

Cestitke!!!! :) Lepo si tole ujel! Se enkrat toliko, pa zdravih in varnih!!!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

:BigThumbs::BigThumbs:Hvala...

Sprednji spoiler je zmontiran in pride noro gut vseskup...

Zadnjega ni za dobit citroen slovenija je uvažala samo komplete, v avstriji na Dunju (uvoznik) lahko dobim samo zadnjega cena 267€ kar pa mi je preveč... Moral bi najt če ga imajo na zalogi kje...

Kat. Št samo zadnjega podaljška je: 9400.51 mogoče lahko kdo v Italiji vpraša pri kakem dilerju mogoče. Jaz ne znam. Slike sprednjega pa sledijo ko bo avto čist. :funny34d:

gigo

Bom za info vprašal Trst in Udine.
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Ok te pa prosim. Kataloška je ta pa vprašaj če lahko vidijo mogoče imajo na kakem servisu na zalogi to stvar seveda se da potem s ceno manevrirat...

Hvala. Te pa sporoči.:BigThumbs:

Xandrej

Evo nekaj na hitro ker bo celi teden pa drugi dež...

Avto je moker, umazan...

gigo

Citat od: Xandrej;35218Ok te pa prosim. Kataloška je ta pa vprašaj če lahko vidijo mogoče imajo na kakem servisu na zalogi to stvar seveda se da potem s ceno manevrirat...

Hvala. Te pa sporoči.:BigThumbs:

Sem vprašal. Nimajo na zalogi ne v Udinah ne v Trstu. Pogledal je po skladiščih pa pravi, da je morda Torinu eden pri STILL CAR SPA sam ne ve kolko bi blo.

Xandrej

Hvala za enkrat.... :BigThumbs: