Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Bomo vidli. Gor jih bom dal čez kake 14 dni ker pri nas je ponoči ?e vedno 0 stopinj. Pa drug teden neki sneg napovedujejo...

tct

Ker se dostikrat slišiva, bi moral vprašati. V MS je ena firma, ki je zastopnik za Nissens hladilnike, ene 150? komad. Vedno se posvetujemo!

Xandrej

Ja saj samo se je malo mudilo ker sem šel potem čez 2 dni na smu?anje... drugače pa normalno...:BigThumbs:

Xandrej

Danes pa sem fotru namontiral nove letne:

225 50 R17

Good Yaear Exelence. Madona to gumo pa se sploh ne sliši.

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Pridi na testno vožnjo. :Red-Wink: boš mislil, da si na vesoljski ladiji. :emot112:

Xandrej

Madona ?e se ?e enkrat rodim grem za vulkanizerja.

V?eraj sem dal zamenjat gume na plati??ih 18 col. Se pravi stare bri?stonke dol pa nove Hankook gor. S tem, da sem uteži sam doma lepo dol dobil, lepo felne ?čistil, in tisto ki ostane od lepljenih uteži gor vse dol dobil. Mi je tip zamenjal gume samo felne. (nisem vija?il ker jaz to sam doma naredim). Gume sem napolnil s plinom.

Se pravi:

Menjava gum na ALU felnah
polnjene s plinom
ter stare gume tam pustil

47?!!! Pa kaj si ti nor. :breaking_pc:

Klemzy

Citat od: Xandrej;31393Danes pa sem fotru namontiral nove letne:

225 50 R17

Good Yaear Exelence. Madona to gumo pa se sploh ne sliši.

Take sem tudi jaz sedaj zmontiral na Xantio samo da so dimenzije 205 55 R16 pa lahko re?em so far so good.

dvorjan

Citat od: Xandrej;31585Madona ?e se ?e enkrat rodim grem za vulkanizerja.

47?!!! Pa kaj si ti nor. :breaking_pc:

Ja, res je. Bo treba iti v popoldansko solo mehanik-voznik. Pa kaj ce si kako urico usran od smira, ti pa takoj pade za gajbo pira. Jebes solane ljudi, naj oni sluzijo se zate ...

Sicer pa porocam, koliko bo mene stal tale hec cez cca. 10-14 dni.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mike666

Ja kam si pa peljal? Zlatarju? Mater si drago plačal!
Jaz sem plačal 15 evrovda mi je stare dol vzel, nove gor dal, zbalansiral in ?e stare zimske dol vzel iz kovinskih feln!

Xandrej

Ja jaz sem malo računal. mogoče je 5? plin na pnevmatiko, pa 5? za premonta?o pa ono za stare pnevmatike. Pa ?e 18 col je zajebano dol dat ko satan. Ima posebno ma?ino, da ti glih feln ne po?oha. Kaj ?e?.

Xandrej

Evo danes sem mu za nagrado (zdaj bo počasi 200 000 km) naročil sprednji podaljšek original od citroena C5... Kako bo prišlo in kako zgledalo čez nekje 14 dni menda... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

dvorjan

Zdaj videl tole temo, pa sem se spomnil, da sem se nekaj dolzan.

Montaza 4 novih Bridgestone RFT na 4 nova lita platisca ter centriranje in frisne utezi me je stalo 22 EUR in 70 minut - sem se pomagal vulkanizerju, ker te RunFlat gume so tako debele, da sva se oba z vso tezo naslanjala na njih pa pomagala pocasi z masino, da so skocile na mesto. Pa se na senzor tlaka je bilo potrebno paziti ves cas ...

Se pa zdaj C5 pelje kot po tracnicah. Poraba pa je kar dobrega pol litra visja ...

navigator

meni so svetovalci rekli ko sem hotel kupit to gumo da bo voznja precej bolj trda in da lahko pozabim na udobno voznjo. bo drzalo?

dvorjan

Udobje sploh ne trpi tako veliko, bistveno manj kot sem sam pricakoval. Pa tudi sicer jih nimam pretirano napumpane, saj bi takrat brzkone res odskakoval po luknjah na cesti.

Je pa lega na cesti postala kar fenomenalna, guma drzi kot pribita, se posebej v dezju se odpeljem mimo vseh, kot da vozijo "slickse". =)